Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah darısı çift çizgiler sizlere inşallah 3 aydır neredeyse ovu testi yapıyorum adet bitişinden 2 3 gün sonra teste baslıyorum ne zaman yumurtlayacağımız belli olmadığı için başlarda gün aşırı değerlendirdik ama ne zaman kasık ağrısı akıntı oldu yumurtlayacağımız sinyali testtede gördüm mü yumurtlamayı hergün değerlendirdik yumurtlamadan beri hergün 1 avokado yedim çok az limon sıktım demir B vit ve ocean mummy marka folik omega 3 takviyesi aldım 3 4 aydır birde eşime Gingengli kuvvet macunu yaptırmıstm galiba o etki etti önceki aylarda olmamıstı yarım kavanoz bile yemedi gerçi birdeee bu ay yumurtlamada test çizgisi inanılmaz kalın ve koyuydu şaşırmıştım

Söylemeyi unuttum balım 3 aydır neredeyse bir gün arayla akşam yatarken havuc suyu içtik hatta artık tavşanları geçtiğimizi düşündüm

Kızlar bende oğlumda hiç beklememiştim bir ama ikinci bebişim için bir seneyi geçti bu ay çok umutluyum 9 günüm var daha ama alt karın ağrısı çok var hiç olmazdı umarım bende şubat annesi olurumm

Maşallah canım sen bayağı birşey yapmışın bende bu ay gün aşırı başladım ama bugün kesin yumurtlama var kaşık sizlamasu ve akıntı çok onun için bugun ve yarın üst üste degerlendirmek istiyorum.. ondan sonra da bir iki defa daha gün aşırı olur inşallah bende zeytinyağinda incir bekletip yiyorum bal çörek otu yaptım bazı günler birde bu ay HSG çekindm bakalım etkisi olacak mı

Söylemeyi unuttum balım 3 aydır neredeyse bir gün arayla akşam yatarken havuc suyu içtik hatta artık tavşanları geçtiğimizi düşündüm
Bak onu hiç duymadım artık bu ay geçti ben yapamam Galiba bugün çatlayacak gibi yumurta... önümüzdeki ay bende soğan kürü deneyim bakayım ilk kızıma da öyle hamile kaldım darısı buna

Bak onu hiç duymadım artık bu ay geçti ben yapamam Galiba bugün çatlayacak gibi yumurta... önümüzdeki ay bende soğan kürü deneyim bakayım ilk kızıma da öyle hamile kaldım darısı buna
Onuda yapan çok evet havuc suyu sperm ve yumurta kalitesini arttırıyormus bende Dr dan değil öyle YouTube falan duydum inşallah

İnşallah baya uğrasıyoruz ki canımm nasip olsun hepimize inşallah zeytinyağı incir efsanedir bak

Kizlar kizlar sakin olun

Benide ekler misiniz Yaş 24 bat 19.06

Onuda yapan çok evet havuc suyu sperm ve yumurta kalitesini arttırıyormus bende Dr dan değil öyle YouTube falan duydum inşallah
Havuç suyunun gebelikte bebeğin suyunuda arttırma özelliği var bizzat gözlerimle şahit olduğum durumdur.doktorlar böle onayladı bunu ki devlet hastanesi doktorlarıydi kolay kolay kabul etmezler birşeyi... ama gebelikte aşırı tuketilmemeli su fazlaligida ayrı problem oluşturuyor
Tesadüfen topigi okuyordum görünce deneyimledigim bir konu olunca bilgi paylasmak istedim Allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin

Benimde bugun yumurtlma günüm kasik ağrısi ve bol akıntım var.. ovu testlerimi evde unutmuşum onu da takip edemiyorum .. gün aşırı devam ediyoriz bakalım tutacak mi
Tutar insallah yaaa benim yumurtlama günüm geçenlerde oldu suan sadece bel agrisi var uaaa. Anlamadım ben de ;/

Merhabalar bende bugün adet oldum ..listeye eklemeyin ama .takılıyorum burda .bende bu ay ovulasyon testi düşünüyorum sanki daha kolay olacak testle ..

Olabilir tabii içmiyorum zaten artık tesekkür ederim uyarınız için aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…