Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah bencede kesinlikle katılıyorum , canım nasıl Türk kahvesi istiyor, evde yok eltime gideceğim orda içeyim bari

Aynen canım kesinlikle bağımlılık ve alıskanlık oluyor baska bir şey değil

Merhaba kizlar. Bata 10 gun var cok heyecanliyim ilk defa bu ay ovulasyon takvimine gore denk getirmeye calistim. Sonuc ne olacak bakalim. Normalde regli günüm gelsin istemem. Simdi biran önce gelsin istiyorum :)

Kizlar benm.bu gogusteki acilar iyice fazlalasti sadece sag gogsumkej artik solda aciyor

KiZlar sabah uyandığımda kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda aynı zamanda bel ve kasık ağrısı da var adet olacağım zaman direk sokulurdu günü gelince yerleşme tarzı birşey olabilir mi?? bat tarihim 3 Haziran

Burda bu 3. Vaka - Janna -

Bir sonraki tez zamanda ve sağlıkla olsun inşallah

Kizlar bata 10 gun var piskolojikmi bilmiyorum dun aksamdan beri hafif hafif sag kasikta agri oluyor. Daha erken degilmi hissetmek icin.

Hadi hayırlısi diyelim

Ovulasyon testiyle takip ettinizmi
Hayir bu ilk denemem olmaz ise önümüzdeki ay siparis verecegim. Takvime gore ilerledim. Pazar günü yumurtlamamdi. Biz ctesi gecesi ve ptesi aksami iliskiye girebildik sadece. Birde regli bitiminden 3 gun sonra girdigim vardi ama onu saymiyorum cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…