- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Ah bencede kesinlikle katılıyorum , canım nasıl Türk kahvesi istiyor, evde yok eltime gideceğim orda içeyim bariTamamen bağımlılık bu canım..
İlk gebeliğimden önce bende hergün Türk kahvesi içerdim öğlenleri filtre kahve iki tane içerdim.. Hamile kalınca bıraktım.. Emzirme dönemi derken 2yıl kahve içmedim..
Sonrasında da artık canımda istememeye başladı.. Şimdi yine günde 1tane içiyorum..
Aynen canım kesinlikle bağımlılık ve alıskanlık oluyor baska bir şey değilTamamen bağımlılık bu canım..
İlk gebeliğimden önce bende hergün Türk kahvesi içerdim öğlenleri filtre kahve iki tane içerdim.. Hamile kalınca bıraktım.. Emzirme dönemi derken 2yıl kahve içmedim..
Sonrasında da artık canımda istememeye başladı.. Şimdi yine günde 1tane içiyorum..
Kaç gün arayla gittin kuzum?Kuzu iki katı olmadı ki, doktorum kimyasal dedi 22.2 den 29.3 olmuş normal mi sence
Kaç gün arayla gittin kuzum?
Anladım canım benım simdi bir sey diyip umutlandırmakta istemiyorum ama umudunu kaybetmenide istemiyorum her şey Allahtan kuzum nasipPazartesi saat 10 da verdim çarşamba saat 10 güün aşırı yani canım
Günaydın kuzum
İnşALLAH gelmezValla sabah kalktigimda uclari beyazlamis 3 sivilce paylamisti yuzumde ama gelen giden yok
Ahahahaha insallahİnşALLAH gelmez
Tabiki canım ne geliyorsa ondan sağlıklı olsaydı da ondandı böyle olunca da ondan yapacağımız bişey yokAnladım canım benım simdi bir sey diyip umutlandırmakta istemiyorum ama umudunu kaybetmenide istemiyorum her şey Allahtan kuzum nasip
Burda bu 3. VakaKiZlar sabah uyandığımda kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda aynı zamanda bel ve kasık ağrısı da var adet olacağım zaman direk sokulurdu günü gelince yerleşme tarzı birşey olabilir mi?? bat tarihim 3 Haziran
Hayır olsun diyelim o zmnBurda bu 3. Vaka- Janna -
Bendede oldu aynisi ama ben kistten oldugunu düşünüyorum sizin icin durum nedir bilememHayır olsun diyelim o zmn
Anneme gebe olduğumu söylediğimde karnımın içi dövülmüş gibi acıyor demiştim sevinememişti, dün de diyor ki ben aslında tahmin ettim ama sana söylemedim çünkü normal bi gebelikte öyle karın acısı falan olmazdı diyor anneler hissediyor, açıkcası bende gebelik vardı ama hissetmiyordum da
Ovulasyon testiyle takip ettinizmiKizlar bata 10 gun var piskolojikmi bilmiyorum dun aksamdan beri hafif hafif sag kasikta agri oluyor. Daha erken degilmi hissetmek icin.
Hadi hayırlısi diyelimKiZlar sabah uyandığımda kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda aynı zamanda bel ve kasık ağrısı da var adet olacağım zaman direk sokulurdu günü gelince yerleşme tarzı birşey olabilir mi?? bat tarihim 3 Haziran
Hayir bu ilk denemem olmaz ise önümüzdeki ay siparis verecegim. Takvime gore ilerledim. Pazar günü yumurtlamamdi. Biz ctesi gecesi ve ptesi aksami iliskiye girebildik sadece. Birde regli bitiminden 3 gun sonra girdigim vardi ama onu saymiyorum cok fazlaOvulasyon testiyle takip ettinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?