Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pazartesi gidip ultrasonla bakabilirsin

Merhaba kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyorum tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
Ben 3cü olacağım Allah iizn verirse bugün adetim geldi yarın doktorıma gidip ilaçlarlar ayarlanacak. Ben ilk aşılama aşırı stres yaptım tutmadı 2ci de iyiyidim sakindim dua ettim hep elime karnıma koyup sağlıklı beslenip hareketli olmaya çalıştım tuttu ama nasip olmadı kimyasal gebelik oldu. Ama hep Allahım sağlıklı hayıtlı evlat nadip et diye dua ettim. İyi düşünün arkadaşlar ve duanızı eksik etmeyin

canım aşılamayı yaparken eşinin değerleri nasıldı

Ben henüz yaptıramadım haziran adetim bekliyorum ama bende sorarak burda tecrübe kazananlardanım sorucağın varsa belki bende cevaplayabilirim
Henüz bir doktora gitmedim eşim ürologa gitti spermiogram yaptırdı sayı ve hareketlilik biraz düşük bende vajinismustum denemek istedim aşılamayi

İnşallah Hakkınızda hayırlisi olsun ben ilk defa olacağım ne gibi testler yapılıyor acaba

Bende yarın kontrolüm var cuma günü büyük ihtimalle aşılama olacak bizdede eşimde ileri hareketlilik sıfırdi geçen ay inş bu ay takviyelrler duzelmistir

Herkese Merhaba, Rabbım tez zamanda isteyen herkese anneliği tattirsin inşallah. Biz iki yıldır çocuk düşünüyoruz ikimizde de bir sorun çıkmadı ama dış gebelik geçirdim kürtajla sonlandı. Rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntı yok. Dış gebelik geçirenlere söylüyorum kesin bir sorun vardır diye düşünmeyin ben o süreçte kendimi çok yipratmistim. Rahim filmini beş ay önce çekildim ve zamana bıraktık ama gebelik oluşmadı. Yumurtam büyüyor ve çatlıyor adetlerim düzenli doktorum ilaca gerek yok çatlama iğnesi yapıp aşılamayi yapalım dedi çarşamba günü muhtemelen iğne olacak perşembe veya cuma da asilama. Asilama öncesi dikkat etmemiz gereken Bisey var mı?

Selamlar kızlar. Ben de 4 yıllık evliyim pcos um var malesef adet döngüm bu yıl çok bozuldu. Kilo da aldım tabi. Geçen yıl haziranda laparoskopi oldum her iki yumurtalık ta tıkalıymış neye ki ameliyatla düzeldi şükür. 1 yıl içinde gebelik bekliyoruz dedi doktorum fakat ben artık beklemek istemiyorum çünkü adet döngüm 46 50 günleri bulmaya başladı. Bugün adetimin 3. Günü aşılama için tedaviye başladık rahim temiz kist yok hormonlar normal çok şükür. Bugün inşallah gonal-f nin ilk dozunu 75 ml olarak yaptık. Cuma tekrar kontrol istedi. Yumurta gelişimine bakacak duruma göre dozu artırıp azaltacakmışız. İnşallah ilkinde tutar hepimizin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Pco olanlar için yumurta takibi ve asilama çok önemli bnce inşallah ilk denemede başarılı oluruz

bence hormonlarınız normalse ve kist vs yoksa eşinizin değerleride iyiyse olur

iğne yalnız bir tane mi iğne kullandınız

Yok kalem şeklinde doz ayarlı iğnelerden var ya onun ilk dozunu bugün başladım yani hergün yapıcam. Cuma kontrole gel dedi sadece

bence hormonlarınız normalse ve kist vs yoksa eşinizin değerleride iyiyse olur
Evet ikimizde de bir sorun yok şükür. İnşallah olur 4 yıl oldu çok yorucu bu işler hem maddi.hem manevi olarak.Ama nasip kısmet bu işler. Hiç bir sorunu olup hamile kalamayan çok insan var malesef . Aynı zamanda asla çocuğun olmaz denilip te doğal yoldan hamile kalan da çok var. Benim tek sıkıntım stres. Onu bi yenebilsem

bence umutlu olun dediğiniz gibi hiç çocuğun olmaz denilen kaç kişi doğal yoldan hamile kalıyor veya 2 tüp bebek deniyorlar sonuç negatif sonrasında kendi hamile kalan o yüzden allahtan ümit kesilmez

bence umutlu olun dediğiniz gibi hiç çocuğun olmaz denilen kaç kişi doğal yoldan hamile kalıyor veya 2 tüp bebek deniyorlar sonuç negatif sonrasında kendi hamile kalan o yüzden allahtan ümit kesilmez
Aynen öyle rabbim büyük vardır bir zamanı bir planı umarım çok beklemedwn hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…