Pazartesi gidip ultrasonla bakabilirsinKizlar slm bn aşılama olacaktım fakar dr fazla gelismis yumurta var bu nedenle catlatma ignesi yapamayiz asilama iptal kendiniz normal iliski deneyin dedi. Bu bilgi 26 mayista verildi bu sureye kadar catlamanin olmasi gerekmez miydi catlama olunca kanamam oluyor oyle kanama olmadigi icin boyle dusunuyorum. Yani catlama oldu mu olmadi mi diye pazartesi dr a mi gitsem ne yapsam bilemiyorum. Zaten normal yolla hamile kalamiyorum birde bu fazla yumurtadan tedavi iptali cikti hep bunu mu yasayacagim cok karmasik durumdayim. Sizin tavsiyeniz nedir ne yapayim simdi bn. Bugun adetin 15.günü . Bu hafta en fazla 50 saat arayla iliski denedik. Artik saatlerle hesap yapiyorum resmen.
Ben henüz yaptıramadım haziran adetim bekliyorum ama bende sorarak burda tecrübe kazananlardanım sorucağın varsa belki bende cevaplayabilirimMerhaba kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyorum tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
Ben 3cü olacağım Allah iizn verirse bugün adetim geldi yarın doktorıma gidip ilaçlarlar ayarlanacak. Ben ilk aşılama aşırı stres yaptım tutmadı 2ci de iyiyidim sakindim dua ettim hep elime karnıma koyup sağlıklı beslenip hareketli olmaya çalıştım tuttu ama nasip olmadı kimyasal gebelik oldu. Ama hep Allahım sağlıklı hayıtlı evlat nadip et diye dua ettim. İyi düşünün arkadaşlar ve duanızı eksik etmeyinMerhaba kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyorum tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
canım aşılamayı yaparken eşinin değerleri nasıldıBen 3cü olacağım Allah iizn verirse bugün adetim geldi yarın doktorıma gidip ilaçlarlar ayarlanacak. Ben ilk aşılama aşırı stres yaptım tutmadı 2ci de iyiyidim sakindim dua ettim hep elime karnıma koyup sağlıklı beslenip hareketli olmaya çalıştım tuttu ama nasip olmadı kimyasal gebelik oldu. Ama hep Allahım sağlıklı hayıtlı evlat nadip et diye dua ettim. İyi düşünün arkadaşlar ve duanızı eksik etmeyin
Henüz bir doktora gitmedim eşim ürologa gitti spermiogram yaptırdı sayı ve hareketlilik biraz düşük bende vajinismustum denemek istedim aşılamayiBen henüz yaptıramadım haziran adetim bekliyorum ama bende sorarak burda tecrübe kazananlardanım sorucağın varsa belki bende cevaplayabilirim
İnşallah Hakkınızda hayırlisi olsunBen 3cü olacağım Allah iizn verirse bugün adetim geldi yarın doktorıma gidip ilaçlarlar ayarlanacak. Ben ilk aşılama aşırı stres yaptım tutmadı 2ci de iyiyidim sakindim dua ettim hep elime karnıma koyup sağlıklı beslenip hareketli olmaya çalıştım tuttu ama nasip olmadı kimyasal gebelik oldu. Ama hep Allahım sağlıklı hayıtlı evlat nadip et diye dua ettim. İyi düşünün arkadaşlar ve duanızı eksik etmeyin
güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah birbirimize iyi haberler veririz burdaBende yarın kontrolüm var cuma günü büyük ihtimalle aşılama olacak bizdede eşimde ileri hareketlilik sıfırdi geçen ay inş bu ay takviyelrler duzelmistir
Pco olanlar için yumurta takibi ve asilama çok önemli bnce inşallah ilk denemede başarılı oluruzSelamlar kızlar. Ben de 4 yıllık evliyim pcos um var malesef adet döngüm bu yıl çok bozuldu. Kilo da aldım tabi. Geçen yıl haziranda laparoskopi oldum her iki yumurtalık ta tıkalıymış neye ki ameliyatla düzeldi şükür. 1 yıl içinde gebelik bekliyoruz dedi doktorum fakat ben artık beklemek istemiyorum çünkü adet döngüm 46 50 günleri bulmaya başladı. Bugün adetimin 3. Günü aşılama için tedaviye başladık rahim temiz kist yok hormonlar normal çok şükür. Bugün inşallah gonal-f nin ilk dozunu 75 ml olarak yaptık. Cuma tekrar kontrol istedi. Yumurta gelişimine bakacak duruma göre dozu artırıp azaltacakmışız. İnşallah ilkinde tutar hepimizin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
bence hormonlarınız normalse ve kist vs yoksa eşinizin değerleride iyiyse olurSelamlar kızlar. Ben de 4 yıllık evliyim pcos um var malesef adet döngüm bu yıl çok bozuldu. Kilo da aldım tabi. Geçen yıl haziranda laparoskopi oldum her iki yumurtalık ta tıkalıymış neye ki ameliyatla düzeldi şükür. 1 yıl içinde gebelik bekliyoruz dedi doktorum fakat ben artık beklemek istemiyorum çünkü adet döngüm 46 50 günleri bulmaya başladı. Bugün adetimin 3. Günü aşılama için tedaviye başladık rahim temiz kist yok hormonlar normal çok şükür. Bugün inşallah gonal-f nin ilk dozunu 75 ml olarak yaptık. Cuma tekrar kontrol istedi. Yumurta gelişimine bakacak duruma göre dozu artırıp azaltacakmışız. İnşallah ilkinde tutar hepimizin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
iğne yalnız bir tane mi iğne kullandınızSelamlar kızlar. Ben de 4 yıllık evliyim pcos um var malesef adet döngüm bu yıl çok bozuldu. Kilo da aldım tabi. Geçen yıl haziranda laparoskopi oldum her iki yumurtalık ta tıkalıymış neye ki ameliyatla düzeldi şükür. 1 yıl içinde gebelik bekliyoruz dedi doktorum fakat ben artık beklemek istemiyorum çünkü adet döngüm 46 50 günleri bulmaya başladı. Bugün adetimin 3. Günü aşılama için tedaviye başladık rahim temiz kist yok hormonlar normal çok şükür. Bugün inşallah gonal-f nin ilk dozunu 75 ml olarak yaptık. Cuma tekrar kontrol istedi. Yumurta gelişimine bakacak duruma göre dozu artırıp azaltacakmışız. İnşallah ilkinde tutar hepimizin. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Evet ikimizde de bir sorun yok şükür. İnşallah olur 4 yıl oldu çok yorucu bu işler hem maddi.hem manevi olarak.Ama nasip kısmet bu işler. Hiç bir sorunu olup hamile kalamayan çok insan var malesef . Aynı zamanda asla çocuğun olmaz denilip te doğal yoldan hamile kalan da çok var. Benim tek sıkıntım stres. Onu bi yenebilsembence hormonlarınız normalse ve kist vs yoksa eşinizin değerleride iyiyse olur
Yok kalem şeklinde doz ayarlı iğnelerden var ya onun ilk dozunu bugün başladım yani hergün yapıcam. Cuma kontrole gel dedi sadeceiğne yalnız bir tane mi iğne kullandınız
bence umutlu olun dediğiniz gibi hiç çocuğun olmaz denilen kaç kişi doğal yoldan hamile kalıyor veya 2 tüp bebek deniyorlar sonuç negatif sonrasında kendi hamile kalan o yüzden allahtan ümit kesilmezEvet ikimizde de bir sorun yok şükür. İnşallah olur 4 yıl oldu çok yorucu bu işler hem maddi.hem manevi olarak.Ama nasip kısmet bu işler. Hiç bir sorunu olup hamile kalamayan çok insan var malesef . Aynı zamanda asla çocuğun olmaz denilip te doğal yoldan hamile kalan da çok var. Benim tek sıkıntım stres. Onu bi yenebilsem
Aynen öyle rabbim büyük vardır bir zamanı bir planı umarım çok beklemedwn hepimiz anne oluruzbence umutlu olun dediğiniz gibi hiç çocuğun olmaz denilen kaç kişi doğal yoldan hamile kalıyor veya 2 tüp bebek deniyorlar sonuç negatif sonrasında kendi hamile kalan o yüzden allahtan ümit kesilmez
inşallah canımmmmAynen öyle rabbim büyük vardır bir zamanı bir planı umarım çok beklemedwn hepimiz anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?