Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
progestan yapar. o yuzden ben gece yatarken kullanıyorum.

Ağız yoluyla o etkileri gösteriyor benimde başıma gelmişti fitil olarak kullanmaya geçtiğim de hiç yan etkisini görmedim. Eczanede ki bayan da demişti yan etkileri fazladır diye zaten içinde yazıyor gece yatmadan alınması tavsiye edilir gibi bişey yazıyor. Yanlış bilgi vermiyim de öyle hatırlıyorum

Ben günde 2 kere kullanıyorum sabah akşam

Günde 2 kere benim sabah akşam
şöyle soyliyim gece yatmadan bir saat once bile icsem progestani son yarim saatim çok kötü geçiyor. başım fırıl fırıl dönüyor yattığım yerde dahi o yüzden tam yataga girerken alıyorum. bildigim kadarıyla progestan fitil seklinde de alinabiliyor doktorunu arayip durumu anlatirsan fitile cevirir bu etkileri yaşamazsın

Demek ki iğne etkisi gitti buna sevinmelisim her gün yapacaksan bu saatten sonra koyulaşması lazım canım
Aslında çok hayali var ama resimde asla görünmüyor her acıdan çekiyorum görünmüyor. Renk ayarıylay da görünmüyor ama test elinde baksan hayali var. Bakalım kuzu hayırlısı. Bugün kahvaltının üstüne hepsini kustum hala migde bulandım var ve gögsum hassas. Inşallah hayra işaret olsun

Ayyy hadi inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına al. Bugün nasılsın peki hiç belirti hissediyor musun
Benim aşırı gaz sancım oldu. Birazda göğüs hassasiyetim var. Gaz problemim hala devam ediyor, hassasiyette aynı şekilde gerçi başka bir belirtim yok. 11.gun kanda 18,54, 13.gun kanda 63,24 çıktı. Bugünde artmıştır inşallah.

Ayyy çok sevindim yaaa inşallah güzel artar darısı bize. Bize de çok dua et olur mu. Hamilelerin duası kabul olurmus

Ayyy çok sevindim yaaa inşallah güzel artar darısı bize. Bize de çok dua et olur mu. Hamilelerin duası kabul olurmus
Amin inşallah. Valla haberiniz olsun olmasın gıyabınızda hepinize çok dua ediyorum. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla başına getirsin inşallah. Bu süreçler çok zor ama sabırlı olup Allah'a bırakmak gerekiyor. Ne eylerse güzel eyler.

Çok sağolun rabbim gönlümüze göre versin insallah bu arada sizin ilk bebek mi olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…