- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
progestan yapar. o yuzden ben gece yatarken kullanıyorum.Günaydın arkadaşlar. Aranızda sürekli baş dönmesi ve iştahsızlık, yemek yerken bir anda mide bulantısı yaşayan var mı? Bugün 6.günüm aşılama olduğum andan itibaren baş dönmem var sabahları neredeyse düşüp bayılacak derecede ve iştahsızlık hatta şu 6 günde 1 buçuk kilo vermişim. Progestan mı yapıyor yoksa iğnelerin etkisi mi bilemedim
Ağız yoluyla o etkileri gösteriyor benimde başıma gelmişti fitil olarak kullanmaya geçtiğim de hiç yan etkisini görmedim. Eczanede ki bayan da demişti yan etkileri fazladır diye zaten içinde yazıyor gece yatmadan alınması tavsiye edilir gibi bişey yazıyor. Yanlış bilgi vermiyim de öyle hatırlıyorumEvet canım
Günde 2 kere benim sabah akşamprogestan yapar. o yuzden ben gece yatarken kullanıyorum.
Ben günde 2 kere kullanıyorum sabah akşamAğız yoluyla o etkileri gösteriyor benimde başıma gelmişti fitil olarak kullanmaya geçtiğim de hiç yan etkisini görmedim. Eczanede ki bayan da demişti yan etkileri fazladır diye zaten içinde yazıyor gece yatmadan alınması tavsiye edilir gibi bişey yazıyor. Yanlış bilgi vermiyim de öyle hatırlıyorum
Belki herkeste farklı etki yapıyordur iğnelerOlabilir canım bilmiyorum ama. Ben ilk asilamamda migde bulantisi yasamadim
şöyle soyliyim gece yatmadan bir saat once bile icsem progestani son yarim saatim çok kötü geçiyor. başım fırıl fırıl dönüyor yattığım yerde dahi o yüzden tam yataga girerken alıyorum. bildigim kadarıyla progestan fitil seklinde de alinabiliyor doktorunu arayip durumu anlatirsan fitile cevirir bu etkileri yaşamazsınGünde 2 kere benim sabah akşam
Canım ne yaptın ?Kizlar bugun 14 gunum kan vericem dua edin
Amin canım inşaallah hepimizinHadi hayırlı sonuçlar almamız dileğiyle canım benim
Demek ki iğne etkisi gitti buna sevinmelisim her gün yapacaksan bu saatten sonra koyulaşması lazım canımCicekciteyze bak bugün 8.gün çizgi yok
Aslında çok hayali var ama resimde asla görünmüyor her acıdan çekiyorum görünmüyor. Renk ayarıylay da görünmüyor ama test elinde baksan hayali var. Bakalım kuzu hayırlısı. Bugün kahvaltının üstüne hepsini kustum hala migde bulandım var ve gögsum hassas. Inşallah hayra işaret olsunDemek ki iğne etkisi gitti buna sevinmelisim her gün yapacaksan bu saatten sonra koyulaşması lazım canım
Benimde 8. Gün iğnenin etkisi bitmişti.
Şuan kaçıncı gununuzdeydinizBenimde 8. Gün iğnenin etkisi bitmişti.
Ayyy hadi inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına al. Bugün nasılsın peki hiç belirti hissediyor musun
Benim aşırı gaz sancım oldu. Birazda göğüs hassasiyetim var. Gaz problemim hala devam ediyor, hassasiyette aynı şekilde gerçiAyyy hadi inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına al. Bugün nasılsın peki hiç belirti hissediyor musun
Ayyy çok sevindim yaaa inşallah güzel artarBenim aşırı gaz sancım oldu. Birazda göğüs hassasiyetim var. Gaz problemim hala devam ediyor, hassasiyette aynı şekilde gerçibaşka bir belirtim yok. 11.gun kanda 18,54, 13.gun kanda 63,24 çıktı. Bugünde artmıştır inşallah.
Amin inşallah.Ayyy çok sevindim yaaa inşallah güzel artardarısı bize. Bize de çok dua et olur mu. Hamilelerin duası kabul olurmus
Çok sağolun rabbim gönlümüze göre versin insallah bu arada sizin ilk bebek mi olacak nasipseAmin inşallah.Valla haberiniz olsun olmasın gıyabınızda hepinize çok dua ediyorum. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla başına getirsin inşallah. Bu süreçler çok zor ama sabırlı olup Allah'a bırakmak gerekiyor. Ne eylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?