- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor tek yumurtan var dedi de oyuzden bi endise ettim. Bende ignedendir diye dusundum ama 4. Gun Bugun artik oyuzden . Haftabasina kadar bekliyim gecmezse doktora sorarim bari . Tesekkur ederim canim.agrim 2 gün cok siddetli oldu sonra gecti canim ama ben catlatma ignesi vurulmadim eğer vurulsaydim daha uzun surerdi eminim daha önce defalarca oldu çünkü. endişe etme fazla yumurtan var demek ki catliyorlar
her iki tarafin da agriyor mu?Doktor tek yumurtan var dedi de oyuzden bi endise ettim. Bende ignedendir diye dusundum ama 4. Gun Bugun artik oyuzden . Haftabasina kadar bekliyim gecmezse doktora sorarim bari . Tesekkur ederim canim.
Pazar gunu yada pazartesine zaman test yapacaksiniz
Degisiyor ben bu ay soldan yumurtladim mesela ama bugun sagim agriyo cok ayakta kalinca da agriyor abuk sabuk bisey. Hamile olmadan boyle agriyosa sonrasini bilemedimher iki tarafin da agriyor mu?
Benimde sol tarafta yumurta vardı ama sağda zonklama var anlamadımDegisiyor ben bu ay soldan yumurtladim mesela ama bugun sagim agriyo cok ayakta kalinca da agriyor abuk sabuk bisey. Hamile olmadan boyle agriyosa sonrasini bilemedim
Canım üzülme benimde ilk gonalf kullanımında büyümedi ben stres çok yaptım ondan oldu sanırım sen sitres yapma yürüme imkanın varsa yürüyüş yap hafta sonı hareketlensinlerÇarşamba günü 10ar mm olan 2 yumurtam hiç gelişmemiş hala aynı doktor pzt tekrar bakalım dedi ama galiba bu ay aşılamam olmayacak... Zaten pazarda kullanınca gonal f bitiyor
Allah allah cok enteresan . Demekki boyle oluyorBenimde sol tarafta yumurta vardı ama sağda zonklama var anlamadım
Peki canım büyümeyi ve iptal mi ettiniz tedaviye yoksa sonra dan gelişti miCanım üzülme benimde ilk gonalf kullanımında büyümedi ben stres çok yaptım ondan oldu sanırım sen sitres yapma yürüme imkanın varsa yürüyüş yap hafta sonı harek
etlensinlerpeki
Benim önceki doktorumdan hiç memnun değildim hemen iptal ediyordu hiç sabırla beklemiyordu.anlatıyordum benim geç büyüyor ama o hemen adet olamanı bekle diye gönderiyordu. stresten mi ne 7 8 gün sonra adet oldum hemen. İğnem bile çöp olacaktı. Hemen özele başka doktora gittim o sonuna kadar uğraştı kalan iğnelerim de ziyan olmadı doktordan doktora değişiyor bu işler ciddenPeki canım büyümeyi ve iptal mi ettiniz tedaviye yoksa sonra dan gelişti mi
Sağol canım içim rahatladı bakalım pzt benimki ne diyecek inşaallah büyürBenim önceki doktorumdan hiç memnun değildim hemen iptal ediyordu hiç sabırla beklemiyordu.anlatıyordum benim geç büyüyor ama o hemen adet olamanı bekle diye gönderiyordu. stresten mi ne 7 8 gün sonra adet oldum hemen. İğnem bile çöp olacaktı. Hemen özele başka doktora gittim o sonuna kadar uğraştı kalan iğnelerim de ziyan olmadı doktordan doktora değişiyor bu işler cidden
Öğlen yazmıştı o gün akşamın geç vaktinde çıktı ertesi sabah almıştık bizdeKizlar asilama icin yazilan gonal f nin raporu ne kadar zamnda cikti. Bnimki henuz cikmamis dun sabah giris oldu
Sagol canim cevabin icin. Bnimki de bugun icin 5 de cikar dediler insallah cikar cikmama ihtimali yoktur dimi yaÖğlen yazmıştı o gün akşamın geç vaktinde çıktı ertesi sabah almıştık bizde
Yok canım merak etme çıkar inşaallah sistemde görünmesi geç oluyorSagol canim cevabin icin. Bnimki de bugun icin 5 de cikar dediler insallah cikar cikmama ihtimali yoktur dimi ya
Evet canim cikmis simdi alip vurdurcamYok canım merak etme çıkar inşaallah sistemde görünmesi geç oluyor