Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
agrim 2 gün cok siddetli oldu sonra gecti canim ama ben catlatma ignesi vurulmadim eğer vurulsaydim daha uzun surerdi eminim daha önce defalarca oldu çünkü. endişe etme fazla yumurtan var demek ki catliyorlar
Doktor tek yumurtan var dedi de oyuzden bi endise ettim. Bende ignedendir diye dusundum ama 4. Gun Bugun artik oyuzden . Haftabasina kadar bekliyim gecmezse doktora sorarim bari . Tesekkur ederim canim.

Çarşamba günü 10ar mm olan 2 yumurtam hiç gelişmemiş hala aynı doktor pzt tekrar bakalım dedi ama galiba bu ay aşılamam olmayacak... Zaten pazarda kullanınca gonal f bitiyor

Çarşamba günü 10ar mm olan 2 yumurtam hiç gelişmemiş hala aynı doktor pzt tekrar bakalım dedi ama galiba bu ay aşılamam olmayacak... Zaten pazarda kullanınca gonal f bitiyor
Canım üzülme benimde ilk gonalf kullanımında büyümedi ben stres çok yaptım ondan oldu sanırım sen sitres yapma yürüme imkanın varsa yürüyüş yap hafta sonı hareketlensinler

Peki canım büyümeyi ve iptal mi ettiniz tedaviye yoksa sonra dan gelişti mi
Benim önceki doktorumdan hiç memnun değildim hemen iptal ediyordu hiç sabırla beklemiyordu.anlatıyordum benim geç büyüyor ama o hemen adet olamanı bekle diye gönderiyordu. stresten mi ne 7 8 gün sonra adet oldum hemen. İğnem bile çöp olacaktı. Hemen özele başka doktora gittim o sonuna kadar uğraştı kalan iğnelerim de ziyan olmadı doktordan doktora değişiyor bu işler cidden

Bi doktorlar iletişim kuramayıp stresle gidiliyorsa o doktordan vazgeçilmeli ben o hatayı 2 kere yaptım. İkisine de giderken stresten ölüyordum. Şimdi doktoruma koşarak gidiyorum ve işlerim rast gidiyor en azından

Kızlar merhaba bende yaptırdım bugün benim 2. Aşılamam birincisi klomen leydi tutmadı bunu gonal f ile başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlar asilama icin yazilan gonal f nin raporu ne kadar zamnda cikti. Bnimki henuz cikmamis dun sabah giris oldu

Sağol canım içim rahatladı bakalım pzt benimki ne diyecek inşaallah büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…