Çok kasıyorum valla bir yandanda herşeyin bitip eğleneceğim ana gitmek istiyorumAllah kolaylık versin canım, hic stres olmamak lazım aslında her şey halloluyor ama yapamıyoruz işte
yapmacık hareketler estetik olmayan çiftlerle bütünleşince çok komik duruyo İmkan varsa evde çalışın biz öyle yaptık saçma sapan hareketler yerine 3-4 figürle hallettik dans şarkısınıda kısa tuttuk kimse sıkılmadı :)
Şuan dans kursundan dönen bi insan olarak söylediklerinize daha çok hak verdim rezalet geçti birde gerçekten yapmacıklığımdan kendimden soğudumBen de öyle düşünüyorum ya. Şarkının ortasında falan bir döndürsün beni, sonra devamında müziğe göre yapabileceğimiz bir güzel hareket varsa onu yapalım, sonunda da yana doğru yatırma hareketi oluyor ya onunla bitirelim diyorumdaha ne olsun yani sonra onu da yapalım bunu da yapalım derken cidden komedi olacak halimiz. İsteği olup yapabilenlere saygım sonsuz ama bizden çıkmaz o showlar malesef
Çiçeği yollayacak kişi siz misinizMerhaba kızlar, düğüne çiçek çelenk falan gönderiyorlar ya biz istemiyoruz öyle bir şey yerine nasıl bir uygulama yapılabilir bir fikriniz var mı?
İnşallah herşey eskisi gibi olur bitmeyen covit şimdide yangınlar bir türlü iyi olamıyoruz Allah yardımcımız olsunYaklaşık 2 aya düğünüm var ve en ufak stres yaşamıyorum açıkçası, tek stresim covid. Zaten eğer vakalar böyle giderse kısıtlama olmasa bile sadece nikah yapacağız, kimsenin bizim yüzümüzden hasta olmasına gerek yok. O konuda biraz vicdanlı davranmak gerek, keyfine yapılan bir organizasyonda kıymet verdiğiniz biri covid olup Allah korusun vefat etse vebaliyle yaşamak ağır olur bence. O yüzden kısıtlama olmasın diye değil inşallah vakalar düşer diye dua edin kızlar, duanın şekli de önemli… Umarım vakalar böyle gitmez insanlar aşısını güzelce olur da herkes artık normal hayata geri döner
selam :) hangi aya düğün düşünüyorsunuzSelamlar Kızlar,
Bende 2021 yılı kapanmadan evlenecekler arasındayım, hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı :)
Buraya birazcık düğün önü stresini atmak için geldim sizler nasılsınız?
Hayır düğün sahibiyizÇiçeği yollayacak kişi siz misiniz
Selam,selam :) hangi aya düğün düşünüyorsunuz
çok güzel geçer inşallah ::) bizde kasım ama covidden dolayı kapanma olma ihtimalinden korkuyoruzSelam,
Eylül ayı ortasında planlamaktayız.
Gözün Aydın canım daha dün aklıma geldin biliyo musunBurası neden suskunnnnkınamı atlattım, yarın da düğün var çok şükür. Bir bakayım dedim hiçbir şey yazan yok evlenen suskunlaşıyor, biz de mi öyle olacağız ne
Ah inşallah ben atlattım darısı başınıza inşallah güzel geçiyordur
Şekerim neden kafana takıyorsun ki? Biz ilk etapta 500-800 kişilik bir düğün planladık. Cevremiz genis iki taraftanda. Baktık ki vakalar düsmüyor sayıyı 200e cektik. 100 kisi ben 100 kisi esim cagırdı, düğün mekanı yine 650 kisilik para aldı ama olsun, en sevdiklerimizle daha güvenilir hastalıksız rahat ve son derece eglenceli bir düğün yaşadık. Bence canını sıkma ve günün keyfine varMerhaba kızlar 1 hafta sonra düğünüm var. Ama gelen yok. Sadece dayı amca hala filan geliyor. Yaşadığımız yerde akraba yok. Herkes uzaktan geliyor.herkes bi bahane bulup gelemiceğini söylüyor. 50 kişi filan anca olcak. Moralim bozuldu. Damat tarafı dicek kimseniz gelmedi.biz o kadar herkesin düğününe gittik. Uzak yakın farketmeksizin. Kafamı takmayayım diyorum ama takıyorum. Keşke nikah yapıp geçseydik
Çok şükür atlattık harika kına ve düğün oldu simdi balayında dinleniyoruz sonrasında dış çekim yapıp bu faslı kapatıyoruzBurası neden suskunnnnkınamı atlattım, yarın da düğün var çok şükür. Bir bakayım dedim hiçbir şey yazan yok evlenen suskunlaşıyor, biz de mi öyle olacağız ne