2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Merhaba kızlar, düğüne çiçek çelenk falan gönderiyorlar ya biz istemiyoruz öyle bir şey yerine nasıl bir uygulama yapılabilir bir fikriniz var mı?

Şuan dans kursundan dönen bi insan olarak söylediklerinize daha çok hak verdim rezalet geçti birde gerçekten yapmacıklığımdan kendimden soğudum kursa gitsemde sanırım o adamın gösterdiği hareketleri yapmıycam sırf parasını ödedik 2 ders daha alalım diyoruz anı olarak kalsın napalım boşu boşuna kafa yorduk bu işe

Yaklaşık 2 aya düğünüm var ve en ufak stres yaşamıyorum açıkçası, tek stresim covid. Zaten eğer vakalar böyle giderse kısıtlama olmasa bile sadece nikah yapacağız, kimsenin bizim yüzümüzden hasta olmasına gerek yok. O konuda biraz vicdanlı davranmak gerek, keyfine yapılan bir organizasyonda kıymet verdiğiniz biri covid olup Allah korusun vefat etse vebaliyle yaşamak ağır olur bence. O yüzden kısıtlama olmasın diye değil inşallah vakalar düşer diye dua edin kızlar, duanın şekli de önemli… Umarım vakalar böyle gitmez insanlar aşısını güzelce olur da herkes artık normal hayata geri döner

İnşallah herşey eskisi gibi olur bitmeyen covit şimdide yangınlar bir türlü iyi olamıyoruz Allah yardımcımız olsun

Selamlar Kızlar,
Bende 2021 yılı kapanmadan evlenecekler arasındayım, hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı :)
Buraya birazcık düğün önü stresini atmak için geldim sizler nasılsınız?

Burası neden suskunnnn kınamı atlattım, yarın da düğün var çok şükür. Bir bakayım dedim hiçbir şey yazan yok evlenen suskunlaşıyor, biz de mi öyle olacağız ne

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı

Merhaba kızlar 1 hafta sonra düğünüm var. Ama gelen yok. Sadece dayı amca hala filan geliyor. Yaşadığımız yerde akraba yok. Herkes uzaktan geliyor.herkes bi bahane bulup gelemiceğini söylüyor. 50 kişi filan anca olcak. Moralim bozuldu. Damat tarafı dicek kimseniz gelmedi.biz o kadar herkesin düğününe gittik. Uzak yakın farketmeksizin. Kafamı takmayayım diyorum ama takıyorum. Keşke nikah yapıp geçseydik

Şekerim neden kafana takıyorsun ki? Biz ilk etapta 500-800 kişilik bir düğün planladık. Cevremiz genis iki taraftanda. Baktık ki vakalar düsmüyor sayıyı 200e cektik. 100 kisi ben 100 kisi esim cagırdı, düğün mekanı yine 650 kisilik para aldı ama olsun, en sevdiklerimizle daha güvenilir hastalıksız rahat ve son derece eglenceli bir düğün yaşadık. Bence canını sıkma ve günün keyfine var

Burası neden suskunnnn kınamı atlattım, yarın da düğün var çok şükür. Bir bakayım dedim hiçbir şey yazan yok evlenen suskunlaşıyor, biz de mi öyle olacağız ne
Çok şükür atlattık harika kına ve düğün oldu simdi balayında dinleniyoruz sonrasında dış çekim yapıp bu faslı kapatıyoruz Hepimize mutluluklar arkadaşlar hak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…