Gayet iyi canım değerin. Değer 500 ün altındayken kese görünmez zaten. Haftaya gidince görünür Allah'ın izniyle merak etmeBugün ki değerim kan testim 366.27 çıktı muayene gittim ama net birşey söylemedi keseye haftaya cuma bakılacak
Tubamerwe hayırlı olsun. Seninle paralel ilerliyoruz :) Bana da haftaya salı gel keseye bakalım dedi. Bir daha bhcg baktırdın mı? 366'ya kaçtan çıktı? Kaç gün sonra çıktı? Bilgi verebilir misin?Benim değer de bugün 366.22 çıktı bakal inşallah haftaya köşede görünür de rahatlatır
Öncelikle hayırlı olsun :) farklı gruplarda farklı yazılarını gördüm. Netleştirmek için sorayım dedim.kizlar kizlar kizlarrrr 881 olmusuuuzzz cok sukuuurrr
28 eylul asılamaÖncelikle hayırlı olsun :) farklı gruplarda farklı yazılarını gördüm. Netleştirmek için sorayım dedim.
Hangi gün aşılama oldun? bhcg değerlerini gün gün yazar mısın?
Bence gayet sağlıklı ilerliyor. <328 eylul asılama
13 ekim 66
15 ekim 160
18 ekim 881
canim umarim saglıklı gidiyoruzdur daha hic kontrole gitmedim 2000 geçtikten sonra dedi doktor
ay cok heyecanlı neredeyse aynı gıdıyoruz sızın bugun artık 1000 leri gecmistir insallah sizin doktor ne güzel haftaya salı çağırmış benimki 2 kasımda gelsen olur dedi ben de bi yerimde duramıyorum tabi cuma tekrar bi kanda ölcüp bende pazartesi salı kontrole gideyim diyorum. insallah sapasaglam devam ederiz saglıklı saglıklıBence gayet sağlıklı ilerliyor. <3
Benimki de şu şekilde;
27 Eylül aşılama
13 Ekim 155
15 Ekim 300
Bugün de kan vericem.
Doktor bana gelecek hafta salı gününe randevu verdi. Tekrar tekrar kan bakmamıza gerek yok dedi ama tabi ben durur muyum
Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah'ım sağlıkla ilerletsin ikimizinkini de :)
ay cok heyecanlı neredeyse aynı gıdıyoruz sızın bugun artık 1000 leri gecmistir insallah sizin doktor ne güzel haftaya salı çağırmış benimki 2 kasımda gelsen olur dedi ben de bi yerimde duramıyorum tabi cuma tekrar bi kanda ölcüp bende pazartesi salı kontrole gideyim diyorum. insallah sapasaglam devam ederiz saglıklı saglıklı
ama o kadar haklı ki.... super doktormus canım cok sanslısın benımkı pek umursamadı sankı ya:) valla adamı zor bela arıyorum degısık bı degıstırıcem heralde :) dedıgın o kadar dogru kı salalım gıtsın haftaya gorucez nasıl olsa:)İnşallahh canımm inşallahh <3 <3
Ya aslında bu süreçte soğukkanlı olmak en iyisi, olacağı varsa zaten olacak :)
Bu yüzden de sürekli kan baktırmak, erkenden doktora gitmek insanı daha da geriyor. Ama yapabiliyor muyuz tabiki aslaa
Doktorum bana şey dedi; "2 günde bir kan baktırsak eline ne geçecek? kendini başkaları ile kıyaslayacaksın strese gireceksin ve moralin bozulacak. Oysa ki hamilelik çok bireysel ve kişiden kişiye çok değişiyor. O yüzden ortalama 4 - 6 binleri geçmeden seni çağırmıycam bu da ortalama haftaya salı"
Aslında düşününce çok haklı. Burda hep kıyaslama yapıyoruz. Onun yerine sakince beklemek, olacağı varsa olacak demek en en iyisi :)
Deneysel yazar merhaba :) Durumlar nasıl? Kontrole gittin mi? Benim kontrolüm bugün çookk heyecanlıyım :)ama o kadar haklı ki.... super doktormus canım cok sanslısın benımkı pek umursamadı sankı ya:) valla adamı zor bela arıyorum degısık bı degıstırıcem heralde :) dedıgın o kadar dogru kı salalım gıtsın haftaya gorucez nasıl olsa:)
Merhaba, umarım her şey yolunda gitmiştir. Ben de onumuzdeki ay dusunuyorum. Ama aşılama mı, tüp bebek mi karar veremiyorumKızlar merhaba bende bu ay aşılamaya başlıyorum var mı kasım ayında aşılamaya başlayacak dua edin banada ilk denememiz heyecanlıyız
Yok canım benim aşılama tutmadi ben regli oldumMerhaba, umarım her şey yolunda gitmiştir. Ben de onumuzdeki ay dusunuyorum. Ama aşılama mı, tüp bebek mi karar veremiyorum
Aşılama denediniz mi ??Taze anneler hepinizi tebrik ederim. Allah sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin2,5 yıldır deniyoruz. Benim hormon, yumurta, rahim vs hiç bir sıkıntı çıkmadı. Eşimin bugün spremiogram sonuçları çıktı. Biraz sayı ve hızı yavaş cıktı. Sizlere danışmak istediğim. (Test sonucunu fotograf olarak ekledim) aşılama hangi durumlarda tercih edilmeli? Bu arada ben 29, eşim 39 yaşında. Aşılama mı, tüp bebek mi? arasında kaldım..Doğal yolla olmayacagını kabullendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?