- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
üzülldüm canım ınsallaah kısa zamanda gebelık de olurDoktora gittim, sol tarafımda kist oluşmuş. Kasık ağrılarımın sebebi kist sanırım, hamilelik değil
Tahlil de yaptırdım 2 saate çıkacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülldüm canım ınsallaah kısa zamanda gebelık de olurDoktora gittim, sol tarafımda kist oluşmuş. Kasık ağrılarımın sebebi kist sanırım, hamilelik değil
Kasık ağrılarının sebebi kist olsa bile test neden pozitif çıktı yinede sonucu bekleyelim. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canımDoktora gittim, sol tarafımda kist oluşmuş. Kasık ağrılarımın sebebi kist sanırım, hamilelik değil
Mussmutluu sonucum çıktı doktorum cuma günü tekrar kan ver 2 katına çıkması lazım dedi. Çıkar değil mi? Bu sonucu görüp negatif olan duydunuz mu? Cok endişeliyim Allahim dualarımızı kabul etsinKasık ağrılarının sebebi kist olsa bile test neden pozitif çıktı yinede sonucu bekleyelim. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım
Ooo hayırlı olsun canım benim çok sevindim Allah'ın izniyle çıkar iki katına sen hiç merak etme. Sen artık bir hamişsin olumsuzlukları bir kenara bırak lütfen. Olumsuzluk düşünecek olursak hiç bitmez mesela ben 3 buçuk aylık hamileyim her zaman bir olumsuzluk olma ihtimali olabilir. Ama insan bunu düşünerek yaşayamaz. O yüzden bebişi düşün olumlu ol Allah'a güven duanı et herşey çok güzel olacak buna inanMussmutluu sonucum çıktı doktorum cuma günü tekrar kan ver 2 katına çıkması lazım dedi. Çıkar değil mi? Bu sonucu görüp negatif olan duydunuz mu? Cok endişeliyim Allahim dualarımızı kabul etsin
Cok tesekkur ederim. İçimi çok rahatlattin Allahim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.Ooo hayırlı olsun canım benim çok sevindim Allah'ın izniyle çıkar iki katına sen hiç merak etme. Sen artık bir hamişsin olumsuzlukları bir kenara bırak lütfen. Olumsuzluk düşünecek olursak hiç bitmez mesela ben 3 buçuk aylık hamileyim her zaman bir olumsuzluk olma ihtimali olabilir. Ama insan bunu düşünerek yaşayamaz. O yüzden bebişi düşün olumlu ol Allah'a güven duanı et herşey çok güzel olacak buna inan
Hamilelik kısmı tamam Allah'a çok şükür. Sen şimdi doktorun dediği liste odaklan gebelikte nasıl bı tedavi uygulayacak ya da doğuma kadar bekleyecek mi vs vsMussmutluu sonucum çıktı doktorum cuma günü tekrar kan ver 2 katına çıkması lazım dedi. Çıkar değil mi? Bu sonucu görüp negatif olan duydunuz mu? Cok endişeliyim Allahim dualarımızı kabul etsin
Amin canım inşallahCok tesekkur ederim. İçimi çok rahatlattin Allahim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.
Canım test sonucun çıktı mı bugün nasılsınİnşallah inşallah artar yaa dualarınızı eksik etmeyin
Tubamerve sen ne zaman yaptırmıştır asilamani?Evet yapt sonucum 135.58 çıktı bakal inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir vede kese kalp atışı herşey güzel olur
Benim 1.44 tü onuncu gün on üçüncü gün 330 olmuştu Allah isterse olurMerhabalar bende bugün yani aşılamanın 10 günü kan testi yaptım ve 1.61 çıkmış acaba sonra danln yükselir mi yoksa negatif mi
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahEvet yapt sonucum 135.58 çıktı bakal inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir vede kese kalp atışı herşey güzel olur
Canım içinde korku olabilir bu normal bişey ama sen ısrarla sorun arıyorsun hamileliğinde. Bak hamilesin ne kadar güzel Allah'a şükret ve hamileliğinin tadını çıkar. bebişi düşün kötü şeyler düşünme. Onuda etkiliyor bu düşüncelerin. Çünkü kendini strese sokuyorsun. Ne gerek var böyle şeylere. Herkesin aynı düzeyde artış olmazki. Sabırlı ol testlerini yaptır dua et lütfen hep olumsuz şeyler düşünüp yazıyorsun sen gözümden kaçmıyor Allah'ın izniyle herşey güzel olacak ( bidaha görmeyeyim olumsuz msjını )Benim ki neden o kadar artmamis ki acaba sorun mu var acaba
Maşallah canım çok şükür. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim artık inşallahBenim değerim 2 katına çıkmış arkadaşlar. Bugün baktırdım 300 olmuş. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Sizlere de gönlünüzden geçenleri versin.