• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Eylül ilk aşılama lütfen yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktora gittim, sol tarafımda kist oluşmuş. Kasık ağrılarımın sebebi kist sanırım, hamilelik değil :KK43:
Tahlil de yaptırdım 2 saate çıkacak.
Kasık ağrılarının sebebi kist olsa bile test neden pozitif çıktı 🤔 yinede sonucu bekleyelim. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım

Kasık ağrılarının sebebi kist olsa bile test neden pozitif çıktı 🤔 yinede sonucu bekleyelim. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım
Mussmutluu sonucum çıktı 😊 doktorum cuma günü tekrar kan ver 2 katına çıkması lazım dedi. Çıkar değil mi? Bu sonucu görüp negatif olan duydunuz mu? Cok endişeliyim 😪 Allahim dualarımızı kabul etsin 🤲

Eklentiler

• Screenshot_20211013-162938_Office.jpg
    Screenshot_20211013-162938_Office.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 54
Mussmutluu sonucum çıktı 😊 doktorum cuma günü tekrar kan ver 2 katına çıkması lazım dedi. Çıkar değil mi? Bu sonucu görüp negatif olan duydunuz mu? Cok endişeliyim 😪 Allahim dualarımızı kabul etsin 🤲
Ooo hayırlı olsun canım benim çok sevindim 🤗🤗🤗😍😍😍🥰🥰🥰 Allah'ın izniyle çıkar iki katına sen hiç merak etme. Sen artık bir hamişsin olumsuzlukları bir kenara bırak lütfen. Olumsuzluk düşünecek olursak hiç bitmez mesela ben 3 buçuk aylık hamileyim her zaman bir olumsuzluk olma ihtimali olabilir. Ama insan bunu düşünerek yaşayamaz. O yüzden bebişi düşün olumlu ol Allah'a güven duanı et herşey çok güzel olacak buna inan ❤️

Ooo hayırlı olsun canım benim çok sevindim 🤗🤗🤗😍😍😍🥰🥰🥰 Allah'ın izniyle çıkar iki katına sen hiç merak etme. Sen artık bir hamişsin olumsuzlukları bir kenara bırak lütfen. Olumsuzluk düşünecek olursak hiç bitmez mesela ben 3 buçuk aylık hamileyim her zaman bir olumsuzluk olma ihtimali olabilir. Ama insan bunu düşünerek yaşayamaz. O yüzden bebişi düşün olumlu ol Allah'a güven duanı et herşey çok güzel olacak buna inan ❤️
Cok tesekkur ederim. İçimi çok rahatlattin😊 Allahim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.

Hamilelik kısmı tamam Allah'a çok şükür. Sen şimdi doktorun dediği liste odaklan gebelikte nasıl bı tedavi uygulayacak ya da doğuma kadar bekleyecek mi vs vs

Benim ki neden o kadar artmamis ki acaba sorun mu var acaba
Canım içinde korku olabilir bu normal bişey ama sen ısrarla sorun arıyorsun hamileliğinde. Bak hamilesin ne kadar güzel Allah'a şükret ve hamileliğinin tadını çıkar. bebişi düşün kötü şeyler düşünme. Onuda etkiliyor bu düşüncelerin. Çünkü kendini strese sokuyorsun. Ne gerek var böyle şeylere. Herkesin aynı düzeyde artış olmazki. Sabırlı ol testlerini yaptır dua et lütfen hep olumsuz şeyler düşünüp yazıyorsun sen gözümden kaçmıyor 😂 Allah'ın izniyle herşey güzel olacak ❤️ ( bidaha görmeyeyim olumsuz msjını 😂)

Evet doğru gerçekten keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlarim sanırım bakalım inşallah rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip eder isteyen herkese de verir rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah aşılama olunca biraz stresli oldum sanırım

Benim değerim 2 katına çıkmış arkadaşlar. Bugün baktırdım 300 olmuş. Allah'ım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Sizlere de gönlünüzden geçenleri versin.
Maşallah canım çok şükür. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim artık inşallah 🤲🥰

Back