Aşılama 2021 Eylül ilk aşılama lütfen yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tubamerwe

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
311
126
33
33
Merhaba arkadaşlar lütfen yardım. 30yasindayim bir kızım var 3 yaşına girdi. 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama adet düzensizliği ve yumurta tembelliği vardı olmadı. Kasım ayından beri klomen vb ilaçlar kullandım olmadı. Eylül ayında gonal f 450 kullandım ilk önce 75 mm kullandım 6 gün sonra hiçbir değişiklik yoktu diye 112.5 kulladim pazartesi doktora gittim sağ tarafından bir yumurtam 21mm olmuş ve akşamı çatlatma iğnesi vuruldum. Çarşamba sabah saat 8 de asilamam olucak.. bugün sağ tarafta kasığımda agri var ve belimde çok ağrıyor. Ve neler yapmalıyım aşılama sonraso lütfen bilgilendirir misiniz.

Şimdiden hayırlı olsun inşallah benim 3. Aşılamam 12 gün önce yapıldı , kendine dikkat et aşılama yapıldı gün banyo yapma havuç avakado kabak çekirdeği yemeye gayret et , ağır iş yapma , ev temizliği yapma , yumurtan çok iyi oluşmuş benim 19 mm olmuştu , hadi bakalım gayet iyi büyümüş yumurta

Yaa çok teşekkür ederim inşallah mujdeli haberlerimiz olur. İlk aşılama ya korkuyorum. Tamam o dediklerinizi yerim ve kendimi yormam çok sağolun

Bende bu ay ilk kez aşılama oldum, bugün 10. Gün ara ara ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var ben ilk gün yattım sonra günlük hayatıma devam ettim hatta çalışıyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Sonucunuzu öğrenebildiniz mi acaba? Bende 4 gün önce aşılama yaptırdım doktorum 12.gün test yapcaksın dedi ama bana süre olarak erken geldi emin olamadım

Sonucunuzu öğrenebildiniz mi acaba? Bende 4 gün önce aşılama yaptırdım doktorum 12.gün test yapcaksın dedi ama bana süre olarak erken geldi emin olamadım
Ben 13.gun kan verdim ağrılara dayanamadim acile gittim ama tutmadı negatif çıktı

3. Aşılamam da olumsuz oldu , Tüp bebege gececegim

Merhaba, asilamadan sonraki 10. Günü sonucu yorumlar mısınız? Pozitif mi yoksa iğne etkisi mi?

Merhaba, asilamadan sonraki 10. Günü sonucu yorumlar mısınız? Pozitif mi yoksa iğne etkisi mi?Eki Görüntüle 2928397
Merhaba canım. Bende temmuz ayında yaptırdım aşılamayı ve 10. Günde evde test yaptığımda çok silik pozitif çıktı başka marka test denedim o biraz daha pozitif çıktı sonra kan verdim değerim 24 çıkmıştı. Şuan 15+5 ikiz bebeklerime hamileyim. Kan ver istersen net olması için. İnşallah hamilesindir

Masallah size kanı 10. Gun mü vermiştiniz? Ben de yarın sabah bi daha idrar testi yapıp sonra kan vericem. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, insallah gebeyimdir

Masallah size kanı 10. Gun mü vermiştiniz? Ben de yarın sabah bi daha idrar testi yapıp sonra kan vericem. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, insallah gebeyimdir
Evet hem idrar hem kan testini 10. Gün yaptım. İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kizlar. Bugün bi kere daha idrar testi yaptım malesef tek bir iz bile yok. Dun o kadar net çizgi vardı bugün birdeen yokoldu. Regl belirtilerim de başladı. Birsonraki aya insallah

Canım kaç temmuzda aşılaman yapıldı hayırlı olsun bu arada

Merhabalar bende bugün yani aşılamanın 10 günü kan testi yaptım ve 1.61 çıkmış acaba sonra danln yükselir mi yoksa negatif mi

Cok büyük bi ihtimal negatif yüzde doksan gibi düşünebilirsin. Umutlanip üzüleceğine umutlanma daha cok sevin :)

Merhabalar bende 10 gün test verdim ama 1.61 çıktı negatif yani doktora attım daha erken haftaya tekrar yaptır dedi ama şuan sizin çıkmış ya umudum gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…