- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.641
İnşallahh canım benim sağlıkla ilerlesin güzel haberlerini alalım inşallah. Kontrole gittiğinde gümbür gümbür kalp atışını duyarsın inşallah sağlıkla büyüsünlerİki Keseyi net gördük ama henüz boş dedi 10 gün sonrasında kalp atışına gidicem inşallah
Bebişlerim haftasına göre çok geriden geliyor hayırlısı Allahtanduanıza talibim canım beklemelerimizin sonu mutlu bitsin Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Aminnn Canım inşallah hep kendime soruyorum acaba ben mi biyerlerde beslenmede,ilaçlarda yada hareket etmede yanlışlar mı yapıyorum diye ama galiba sınanıyorum Rabbimin vardır bildiği hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanim hep hayırlısını diledik ben opudan beri yüreğim ağzımda transfer iptalleri Haziran ayından beri bı olumsuzluk ondan böle oldum belki her doktora gittiğimde bı tedirgin .hepimizin farklı benimde belirtim yoktu seninki de nazlı bebe olacaktır kuzum bilemezsin ben dedim ya guvenmedigim embryo buraya geldik ondan elimizden geleni yapiyoruz sabırla bekliyoruz kuzum Allah'ım hayırlısını versin nasip etsin hepimize şuanda anliorum seni çok zor ama gerçekten kafanı dağıtmaya bak ne yapsak yine aynısını yasicaz tek ilacimiz sabretmek birbirimize bunu sürekli hatırlatmak Allah'ım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah teyzesi Amin amin Allah razı olsunİnşallahh canım benim sağlıkla ilerlesin güzel haberlerini alalım inşallah. Kontrole gittiğinde gümbür gümbür kalp atışını duyarsın inşallah sağlıkla büyüsünler
Canim kendine öyle deme kimi ise gidio hiç yatmio kimi yediklerine dikkat etmio bile yani sadece tabi faydası vardır ama bizim motive etmesi için yatioruz yada onu bunu yiyoruz hic öyle suçlama bende öyle dedim direk bı buçuk saat yola çıktık nasip olduktan sonra hepsi bahane kuzum içini ferah tut sen elinden geleni yaptın inşallah güzel haberde duyucaksinAminnn Canım inşallah hep kendime soruyorum acaba ben mi biyerlerde beslenmede,ilaçlarda yada hareket etmede yanlışlar mı yapıyorum diye ama galiba sınanıyorum Rabbimin vardır bildiği hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aminnn inşallah canimmhadi bakalım bebisin ile buluşma anı ayyy çok heyecanlı
Allah senden de razı olsun canım al gel bebisini
Dualarımız seninle canım hayırlı güzel haberlerle gel ❤
Kızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolariRabbim gönlündekini versin sevinçli haberler verirsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıkı sıkı tutunsunlar canimKızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolari6 aralik test gunu ama ben öncesinde idrar trsti yaparim buyuk ihtimalle bende durumlar öyle dun giremedim esim yanımdaydı ve telefonu kullaama karışıyor bugun gitti anca girip yazanildim dualarinizda unutmayın hepinize sağlıklı doğumlar darısı bekleyen hepimize
Çok şükür canımKızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolari6 aralik test gunu ama ben öncesinde idrar trsti yaparim buyuk ihtimalle bende durumlar öyle dun giremedim esim yanımdaydı ve telefonu kullaama karışıyor bugun gitti anca girip yazanildim dualarinizda unutmayın hepinize sağlıklı doğumlar darısı bekleyen hepimize
Canim iyimis bebein şükür hareket Ler bile yapiomus senin iğneler ilaçlar bitmismiydi kuzum tekrarlamaz canım aktif kanama deilmis için rahat etsin .basliolar artık hareketli olmaya şükür bak kuzum dinlen üzme bebeini korkma annesiKızlar hastaneden geliyorum.
Öğleden sonra lavaboya girdim, turuncu kahverengi arası bir leke geldi.
Kanama başlayacak diye çok korktum.
Uzanıp hemen doktoru aradım, gel bi bakalım dedi.
Çok şükür, bebeğim gayet iyiydi.
11 hafta 3 günlük bugün.
Tekmeler savuruyordu.
Kanama alanı var ama anlattığın renk aktif kanama değil dedi doktor.
Proluton diye bir iğne verdi, 3 günde bir bunu yaptır dedi. İnşallah tekrarlamaz.
Çok korkuyorum.
Hayirlisi olsun canım sımsıkı tutunsun annesine can olsun sana inşallahKızlar allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah dun transfer işlemi gerçekleşti intralipid serum takıldı herşey cok güzel dedi dr embriyolar cok iyi dedi buda ilk fotolari6 aralik test gunu ama ben öncesinde idrar trsti yaparim buyuk ihtimalle bende durumlar öyle dun giremedim esim yanımdaydı ve telefonu kullaama karışıyor bugun gitti anca girip yazanildim dualarinizda unutmayın hepinize sağlıklı doğumlar darısı bekleyen hepimize
Canım, çok teşekkür ederim.Canim iyimis bebein şükür hareket Ler bile yapiomus senin iğneler ilaçlar bitmismiydi kuzum tekrarlamaz canım aktif kanama deilmis için rahat etsin .basliolar artık hareketli olmaya şükür bak kuzum dinlen üzme bebeini korkma annesi
Dinlen kuzum bebisin kendini göstermek istemiş annesineCanım, çok teşekkür ederim.
Çarşamba günü bitmişti Progestan iğnelerim, devam edeyim mi dedim, gerek yok 3 günde bir Proluton yeter dedi doktor.
Bi arkadaş yazdı Nisan grubunda, kan sulandırıcı kanamayı arttırıyor, dengelesin diye vermiştir Proluton’u dedi.
Elhamdulillah canım.
Bebeğimi görünce ben de iyi oldum.
Geldim eve, yatıyorum şimdi.
Çok gecmis olsun cok şükür görmüşsün kıpır kıpırmıs maşallah yat dinlen inşallah tekrarlamazCanım, çok teşekkür ederim.
Çarşamba günü bitmişti Progestan iğnelerim, devam edeyim mi dedim, gerek yok 3 günde bir Proluton yeter dedi doktor.
Bi arkadaş yazdı Nisan grubunda, kan sulandırıcı kanamayı arttırıyor, dengelesin diye vermiştir Proluton’u dedi.
Elhamdulillah canım.
Bebeğimi görünce ben de iyi oldum.
Geldim eve, yatıyorum şimdi.
Bende ayakta vuruldum hep cnmDinlen kuzum bebisin kendini göstermek istemiş annesinebu iğneye ben de senden duymuştum ya hala ayakta vuruluorum bazıları zorlanio hemşireler ama yatamiom korkuom benimde birakmio daha hiç birşeyi ilaçları şifa olsun da bebislere
Kız yat artık, bir şey olmaz.Dinlen kuzum bebisin kendini göstermek istemiş annesinebu iğneye ben de senden duymuştum ya hala ayakta vuruluorum bazıları zorlanio hemşireler ama yatamiom korkuom benimde birakmio daha hiç birşeyi ilaçları şifa olsun da bebislere
Ben yatarken sağa sola dönerken bile korkuomKız yat artık, bir şey olmaz.
Ben transfer sonrası 2 kere ayakta vuruldum, sonra hep yatıyorum.
Amin, şifa olsun hepsine.
Elhamdulillah canım ya, içim rahatladı valla.Çok gecmis olsun cok şükür görmüşsün kıpır kıpırmıs maşallah yat dinlen inşallah tekrarlamaz
Proluton ayni zamanda düşük önleyici iğne bende kullanmıştım gayet etkili bu süreçte yatıp dinlemekten baska malesef elimizden bisey gelmiyor