- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.421
Benim 18 ağustos her türlü öndesinDemek ki adet 16 Ağustos transfer 3 Eylül.Ben.bebis de önden gidiyor zaten her türlü öne geçerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 18 ağustos her türlü öndesinDemek ki adet 16 Ağustos transfer 3 Eylül.Ben.bebis de önden gidiyor zaten her türlü öne geçerim
Benimde 13 ağustos son reglBenim 18 ağustos her türlü öndesin
Cinsiyetimiz belli oldu nasipse erkek geliyorYaa buraya yaz benide etiketle merak ettim
Ayy maşallah kuzum Allah bağışlasınn eşinin pabucu dama deseneCinsiyetimiz belli oldu nasipse erkek geliyor
Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum duygu patlaması yaşıyorum resmenAyy maşallah kuzum Allah bağışlasınn eşinin pabucu dama desene
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarim seninle ❤Nasılsınız millet masallah zaman nasik geçiyor cinsiyet bike belli olmaya başlamış sag salim gelsinler insallah minnoslarbenim transfer cuma günü bi stres var ki anlatamam bidebunun yani sıraheyecan dorukta negatif düşündüğüm zamanlar daha agir basiyokendimi negatife hazırlamaya çalışırken bile korkuyorum cok zor yollardan geçince sanırım pozitif hayal gibi geliyor bende durumlar boyle aklınıza gelirse dua edin benim icin ismimle (ayten))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCinsiyetimiz belli oldu nasipse erkek geliyor
Aminnn inşallah canım Allah hepimizi daima sevindirsin kk ne giremedim işlerim vardı güzel haber alınca evimize gitmek için hazırlık içindeyiz şimdi dr da sıramı bekliyorum hayırlısı olsunEvet canım aynı gün transfer olmuştuk beta takibi için istiolardir yükselmesini görmek icin güzel haberler verelim inşallah en son bizi çok sevindirmistin canım benim
Ben istedi anladım kan ver demediyse gerek yok ben de vermedim en son istemeleri artış görmek için yani ben vermedim hayırlı haber le kuzum
Hadi inşallah canım güzel haberler duyarsın dualarımız seninleAminnn inşallah canım Allah hepimizi daima sevindirsin kk ne giremedim işlerim vardı güzel haber alınca evimize gitmek için hazırlık içindeyiz şimdi dr da sıramı bekliyorum hayırlısı olsun
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimTeyzelerim çok şükür herşey yolunda cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla erkek geliyor
Bende 8. Haftada başladı o ağrılar doktor normal demişti çok şiddetli değilse kanama yoksa korkma normaldir rahim büyüyor genişliyor sonuçta. Yine de kontrole gidince sorarsın doktoraGunaydin Ben 6+1 tup bebek annesiyim. Karnim biraz agriyor ve ara ara regl sancisi gibi geliyor. Normal mi? Kimseden yanit alamadim belki siz cevaplarsiniz
Oo bugün kalp atışı mı var hadi bakalımAminnn inşallah canım Allah hepimizi daima sevindirsin kk ne giremedim işlerim vardı güzel haber alınca evimize gitmek için hazırlık içindeyiz şimdi dr da sıramı bekliyorum hayırlısı olsun
Canım benim inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah sağ salim güzel haberlerle gelirsinNasılsınız millet masallah zaman nasik geçiyor cinsiyet bike belli olmaya başlamış sag salim gelsinler insallah minnoslarbenim transfer cuma günü bi stres var ki anlatamam bidebunun yani sıraheyecan dorukta negatif düşündüğüm zamanlar daha agir basiyokendimi negatife hazırlamaya çalışırken bile korkuyorum cok zor yollardan geçince sanırım pozitif hayal gibi geliyor bende durumlar boyle aklınıza gelirse dua edin benim icin ismimle (ayten))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah kizlar Allah razı olsun ❤Çok şükür canım sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yaaaa maşallah ugurumuz paşamız geliyor ilk pozitif senden ilk cinsiyette senden Rabbim sağlıklı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım yerim onu ben paşaların paşası ❤❤❤Teyzelerim çok şükür herşey yolunda cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla erkek geliyor
Normal canım stres yapma rahmin büyüyor o yüzdenGunaydin Ben 6+1 tup bebek annesiyim. Karnim biraz agriyor ve ara ara regl sancisi gibi geliyor. Normal mi? Kimseden yanit alamadim belki siz cevaplarsiniz