- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.381
Gittim kuzum ben çok şükür minnoş biraz daha şekillenmişHadi kızlar hepinizden güzel haberler inşallah çok sevindim yeni doktora gittin deme masallh kuzum
Allahm ya yerim onu ben bide keyif yapıyor içeride şuna bak yaa tam ısırmalık keyifleri sağlıkları yerinde olsun hep böyleAllah razı olsun kizlar
Valla cok heyecanlıyım gecen kontrolde göremedik ayağını diğer ayağının üstüne atmış yan yatıyordu görünmedi inşallah bugün belli olur
İnşallahh canım cümlemizin inşallahHayırlısı canım.
Maşallah, inşallah hep böyle sağlıkla devam eder.
Oyy maşallah maşallah canım benim çok şükür her şey yolunda aşı için 20 diyor öyle mi kendimize çok dikkat etmemiz lazım. Rabbim korusun inşallah hepimizi. Evet canım boya pek önerilmiyorSelam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür teyzeleri kontrolden geldik herşey yolunda bi sıkıntı yok haftası ile uyumlu dedi doktor kan idrar testi verdim kontrolümüz 1 ay sonra nasıl dayanıcam ki cinsiyete erken dedi ama perinatolog tahminde bulunmuştu netlestiremedik yani olsun sağlıklı olsunda minik mucizem tetenoz aşısını olabilirsin dedi covid aşısı için kendini koruyabilirsen 20 haftadan sonra biontek dedi bende zaten hastane dışı evden çıkmıyorum misafir kabul etmiyorum beklicem zaten korkuyorum aşıdan bu arada saçımı boyatabilirmiyim dedim ama yok ben tavsiye etmiyorum bekle dedi artık beyazlarla yaşıcaz bizden haberler böyle aksamada Ssevincli den güzel haberler bekliyoruz
Çok şükür canım bugün detaylı kan verdim idrar verdim sonuçlar için haftaya tekrar gitcem bakalımOh oh maşallah minigini görmüşsün çok sevindim bi dahaki kontrol ne zaman