- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.741
Aynen bazen değişiyor değerler gebelikte etkiliyor. Neyse ki ilaca tepki veriyor düşüyor değer bizde onunla teselli olalımYok benim doktor vermişti en son transfer öncesi baktı hayatım boyunca kullan can dedi hemşireler baya düşük kullanmaya bilirsin dedi birden yükseliomu ne oluo anlamadım bu hastaneye gitmeden önce farkında deildim belki gittiğimde ister tahlil şimdi bakmadı hiç biseye o tiroid ilacinida hayatın boyunca kullan etrafımdaki insanlarin daha yüksek halbuki ilaç almiolar içerim ama kansızlık vardı bu yaşıma kadar bı ay ilaç kullandirdi önceden kanlı canlı oldum çok sigara kahve iciodum hiç iyi bakmamistim kendime şimdi çok tatlı yeme dedi ben çikolata bile yemiom dedimkahve çay sonra ki aylarda vercekmis içmedim buzamana kadar içmem artık küstüm
Hemde haziranda opu oldum Nisan da bıraktım senelerce iciodum ondan bu kadar zorlandım bı tane ağzıma sürmedim ondan Diom çok guclumusum dedim .kendime bebek kokusumu istiosun sigara miAynen bazen değişiyor değerler gebelikte etkiliyor. Neyse ki ilaca tepki veriyor düşüyor değer bizde onunla teselli olalım
Bende içmedim kahve günde bir içebilirsiniz diyorlar ama canım istemiyor bakalım şimdilik dursun
Sigarayı bıraktın dimi
İnşallah çok teşekkür ederim transfer için beklemedeyim henüzHiç belli olmuyor canım o sağlıkla tutunsunlar inşallah ikisi de
Ne güzel maşallah canım inşallah benimde kontrolüm önümğzdeki hafta bakalım azaltacak mı ilaçları biraz kaç haftalık oldunBugün son iğnemi yapcam sonra bitiyor. Ama fitile devam bakalım 2 hafta sonra normal doktora geçicem o zaman belli olur ne kadar daha devam etcez. Estrofem bitti çok şükür sende naptı Estrofem devam mı
Benim 1 .canımAmin canım inşallah senın kaçıncı denemendi bnde çok kötü oldum ıkı gündür sürekli ağliyorum kendimi tutamıyorum midem ağriyor üzüntüden
Çıkmayabilir, endişe etmeyin hemen.Arkadaşlar 5 kasımda transfer olmuştu. Bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı. Morelim çok bozuk. Olsa çıkardı demi 5.gün emriyosu
Benimde negatif kaçinci denemenizdiBenim negatif oldu kızlar demek daha zamanı değilmiş
Aynen öyle en iyi motivasyon kaynağı. En iyisini yapmışsın çünkü sigara çok etkiliyor.Hemde haziranda opu oldum Nisan da bıraktım senelerce iciodum ondan bu kadar zorlandım bı tane ağzıma sürmedim ondan Diom çok guclumusum dedim .kendime bebek kokusumu istiosun sigara mikahve şuanda yasak sonra vercekmis hıh dedim ondan doktor dio bu yasak su yasak eşim dioki biz zararli hiç bişe yemioz icmioz sağlıklı seler yiyoz karbonhidrat da çok yeme dedi ekmeğe bile dikkat ediorum bakalım şifa olsun da Allah nasip etsin
6+3 olduk canım inşallah azaltır ya değişiyor tedavi şekilleri o yüzden azaltmasa da canını sıkma. Yeter ki bebişler iyi olsunNe güzel maşallah canım inşallah benimde kontrolüm önümğzdeki hafta bakalım azaltacak mı ilaçları biraz kaç haftalık oldun
Kanama alanı mı varmış canım belki onu atıyordur vücutMerhabalar arkadaşlar.. dün gece yine az bir kanamam oldu. sabah kalkınca gördüm. ama kesildi. aynı bu durumu 10 gün önce de yaşadım. öyle adet kanaması gibi değil ama böyle pembemsi bir kanama. günlük pedi doldurur şeklinde oldu. 2-3 gündür karın altımda bıçak kesiği gibi saplantılı ağrılar oluyor. kasılıyor. öyle tedirginim ki. doktorum ara ara olur kanama endişe etme çok demişti. bu durumu yaşayan var mı? bana yardımcı olur musunuz?
Aynen canım inşallah bende 6+5im hayırlısı olsun6+3 olduk canım inşallah azaltır ya değişiyor tedavi şekilleri o yüzden azaltmasa da canını sıkma. Yeter ki bebişler iyi olsun
Evet ben tam buğday aliorum normalde de işte bı dilim yiyorum sorma bende bugün neyiyim faydalı die bakmaktan bende girdim o depresyonaAynen öyle en iyi motivasyon kaynağı. En iyisini yapmışsın çünkü sigara çok etkiliyor.
Ya bu ne yicez ne yemicez olayı çok bunalttı beni bi ara depresyona girdim buraya da bakamıyordm. Hep şu gebelik programları kafamı karıştırıyor
Ekmeği tam buğday alabilirsin canım miden bulanmıyorsa. Bazen lokmalar ağzımda büyüyor da mecbur yutuyıruz
Tam bı hafta var hala takipteyim bak6+3 olduk canım inşallah azaltır ya değişiyor tedavi şekilleri o yüzden azaltmasa da canını sıkma. Yeter ki bebişler iyi olsun
12. Haftada yaptırdım canım sadece ense kalınlığı burun kemiği oluşumu kalp böbrek bunlara bakılıyor çok detay değil bide kan veriyorsun detaylı ultrason 20. Haftada yapılacakKuzum kaçıncı haftamda yaptırdın ve nasıl yapıyorlar bide ayrıntılı ultrasyonda yaptımı doktorun
şimdi gittim geldim doktora baktı. çok az kanama görünüyor dedi ama sıkıntılı bir durum yok dedi. benim birde ikizdi. birinin gelişimi ilerlemeyebilir. diğeri çok iyi rahim ağzı da kapalı dedi.Kanama alanı mı varmış canım belki onu atıyordur vücut
Ilk denememdi.gayet güzel kaliteli embriyolardi ama neden olmadi bilemedimBenimde negatif kaçinci denemenizdi