2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yani her konuda oldugu gibi görüş farkı tabi. Ben de her gün 1 dilim ananas yedim tutup tutmasını buna bağlamıycam neticede:) Herkes doktorunu ve vicdanını dinlesin :)

Yani her konuda oldugu gibi görüş farkı tabi. Ben de her gün 1 dilim ananas yedim tutup tutmasını buna bağlamıycam neticede:) Herkes doktorunu ve vicdanını dinlesin :)
Bende sordum herşeyin fazlası zarar dedi sağlıklı beslen dedi bende hergün bi dilim yiyorum işe yarıyor tutunmada diye bilgiler var internette ama kanıtlanmış şeyler değil kararında ye dedi sağlıklı bi dilim nolcak diye düşünüyorum ve yyoeum ben

İgne bende 2 günde 1 oluyorum. Ayrica estrofem, fitil, oksapar, leucositim bunlarida kullanıyorum icim dışım igne ilac

Evet cnaim bende işte çok farklı görüş var almadım önceden ama doktorum deyince bunları mutlaka ye hergun yedim
Ya bi de insan her gün yiye yiye bıkıyo.
Belki de bunda o yüzden hiç canım istemedi.

Şimdi de avokadodan bıkmaya başladım.
Yarım yarım yiyorum ama her gün istemiyo canım artık.

Transfer öncesi son kontrolde benim rahim duvarım 7,2 çıkmıştı.
İyi dedi doktor ama içime sinmedi benim, transfer olur olmaz nar suyu içtim her gün.
Keseyi görünce bıraktım içmeyi.

Yarın 7+3 olucam inşallah.
Çok heyecanlıyım.
Bakalım bebiş ne yapıyor içeride.

Canim yarın mi gitcen gör bebeini bundan sonra ne sıklıkla gidiliyo onu beklemekte zor asıl ozaman belirti daha çok aranan ir haber ver bizede kuzum bebeini görünce

Hayırlısı olur inşallh çoğu gitmiş bilee
Hayirlisi canim artik biraz gayretle kilo verirsem
sizin test te çizgi çıkınca ne kadar sevinmiştim rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş versin
Allah razi olsun canim bende cok sevinmistim yine de hamdolsun o cizgiyi 4 yil sonra tekrar gormek iyi geldi Bundan sonrasina bakicaz artik imtihanlar bitmez Rabbim kazananlardan eylesin amin
Allah razi olsun canim amiin ecmain sizlerde ayni sekilde cok tatli insanlarsiniz Allahim hepimizin dualarjni kabul etsin hepinize saglikli gebelikler ve kucaginiza almanizi nasip etsin

Yok kesinlikle yemeyin diye ben demiyorum zaten, herkesin kendi tasarrufu, ben diyetisyenin bana soyledigi seyi yazdim, ben bana verilen bilginin dogruluguna inandigim icin ve suphedeyse biri diye yazdim.

Canim yarın mi gitcen gör bebeini bundan sonra ne sıklıkla gidiliyo onu beklemekte zor asıl ozaman belirti daha çok aranan ir haber ver bizede kuzum bebeini görünce
Bilmiyorum ki ne sıklıkla çağıracak canım.
9’da kontrolüm, tabii haber veririm.
Şimdiden stresi sardı.

Amiiiiiin canım, inşallah.
Evet, uyuyamam.
Yaaa, senin de çok az kaldı test gününe.
Sende de heyecan doruktadır şimdi.
Sorma heycanmi ümit kestim sanırım bilmiorum ama ya tutmadı die hissediyorum hatta bidaha deneriz ama herkese artık vazgeçtik deriz dedim başta çok stres yaptım herkese soledim biraz ara verip yaparım pazartesi direk kan vericem çıkarsa büyük şok olurum

Ümit kesmek yok, üzülür bak karnındaki.
Evet, tutmama ihtimali de var tabii ki, ona da hazır olmak lazım.
Yine de pozitif düşünmeye çalış sen canım.
Rabbim ne zaman dilerse o zaman dolacak kucaklarımız.

R Rowena Ravenclaw Hepimizin aynı gün kızlar sizce bu kadar zamanda tutunma gerçekleşmişmidir
Benim zaten dördüncü gün embriyosu sanırım sizden bir gün gerideyim o yüzden ben henüz gerçekleşmemiştir diye düşünüyorum ben 5 kasım gibi test yapmayı düşünüyorum (doktor taaaaa 8 kasıma verdi)

Evet 25 Ekim transfer test tarihi 5 Kasım . Sizde belirti varmı hiç. Sizinki de hayırlı olsun inşallah. Çok sıkıcı beklemek
Bende belirti yok ilk denememde sürekli karnım ağrıyor gibiydi ben belirtiye yordum belki de ilaçlardandı o yüzden bu kez pek kendimi dinlemiyorum da duymuyorum da
Siz günlük hayata nasıl devam ediyorsunuz? Ben bazen unutup (özellikle gece uykudayken) aniden doğrulup tuvalete vs kalktım o yüzden tedirginim yemeği yapıyorum bulaşıkları kaldırıp makineye koymak eşimde temizlik yapmıyorum

Bence gerçekleşmistir çünkü en geç 48 saate tutunma oluyormuş. İnsallah bebisler tutulmuştur bize sıkı sıkı
48 saat mi? Ooo düşündüğümden daha erkenmiş hadi benim dördüncü gün embriyosu da olsun 72 saat inşallah tutunmuşlardır kızlar
Az önce çantamda ultrason fotoğrafını buldum transfer sonrası doktor size de vermiş miydi? Pek birşey belli değil ama olsun nokta gibi bir beyazlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…