- 5 Mayıs 2020
- 13.197
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.746
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.701
Yani her konuda oldugu gibi görüş farkı tabi. Ben de her gün 1 dilim ananas yedim tutup tutmasını buna bağlamıycam neticede:) Herkes doktorunu ve vicdanını dinlesin :)Ananas ile ilgili pek bilgim yok, geçenki transferde her gün 1 dilim yemiştim.
Bunda değişik görüşler okuyunca hiç yemedim.
Ama maydanozu senelerdir adet zamanı yerim. 6-8 sap yiyince gerçekten adet söktürücü etkisi oluyo.
Onun için uzak durmakta fayda var bence.
Bende sordum herşeyin fazlası zarar dedi sağlıklı beslen dedi bende hergün bi dilim yiyorum işe yarıyor tutunmada diye bilgiler var internette ama kanıtlanmış şeyler değil kararında ye dedi sağlıklı bi dilim nolcak diye düşünüyorum ve yyoeum benYani her konuda oldugu gibi görüş farkı tabi. Ben de her gün 1 dilim ananas yedim tutup tutmasını buna bağlamıycam neticede:) Herkes doktorunu ve vicdanını dinlesin :)
İgne bende 2 günde 1 oluyorum. Ayrica estrofem, fitil, oksapar, leucositim bunlarida kullanıyorumBenm transferden önce gerilmeye başladı ama sabah akşam Protestan iğne oluyorum hatta dedim transferden sonra bu devam ederse gebelik belirtisi olmadığından eminim diye ben eminim alakası yok zaten test günü ve sonrası başlıyormuş ufak belirtiler bence kendini dinleme olmuş tutmuş gübü hayal et sadece
Ya bi de insan her gün yiye yiye bıkıyo.Evet cnaim bende işte çok farklı görüş var almadım önceden ama doktorum deyince bunları mutlaka ye hergun yedim
Canim yarın mi gitcen gör bebeini bundan sonra ne sıklıkla gidiliyo onu beklemekte zor asıl ozaman belirti daha çok aranan irYa bi de insan her gün yiye yiye bıkıyo.
Belki de bunda o yüzden hiç canım istemedi.
Şimdi de avokadodan bıkmaya başladım.
Yarım yarım yiyorum ama her gün istemiyo canım artık.
Transfer öncesi son kontrolde benim rahim duvarım 7,2 çıkmıştı.
İyi dedi doktor ama içime sinmedi benim, transfer olur olmaz nar suyu içtim her gün.
Keseyi görünce bıraktım içmeyi.
Yarın 7+3 olucam inşallah.
Çok heyecanlıyım.
Bakalım bebiş ne yapıyor içeride.
Hayirlisi canim artik biraz gayretle kilo verirsemHayırlısı olur inşallh çoğu gitmiş bilee
Allah razi olsun canim bende cok sevinmistim yine de hamdolsun o cizgiyi 4 yil sonra tekrar gormek iyi geldisizin test te çizgi çıkınca ne kadar sevinmiştim rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş versin
Allah razi olsun canim amiin ecmain sizlerde ayni sekilde cok tatli insanlarsinizYaainşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla kendiliğinden hiç bir tedaviye gerek kalmadan nasip etsin Rabbim canım çok güzel bir kalbin var inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Yaa ben istemsizce geriniyorumgece uykumdan uyanıyorum hiç yoktu ama engel olamıyorum kendime. Fazla kasılmamaya çalışıyorum napim
Yok kesinlikle yemeyin diye ben demiyorum zaten, herkesin kendi tasarrufu, ben diyetisyenin bana soyledigi seyi yazdim, ben bana verilen bilginin dogruluguna inandigim icin ve suphedeyse biri diye yazdim.Canim anliorum ama şuanda doktorum ye dedi benim gibi bı suru insan var uzman doktor demiş ben ye yada yemeyin diyemiorum bu konu doktor larin görüşün de deisiken şuanda transferimin 8gunu ve bunu doktorum demiş bole kesinlikle olcak olmayacak dersen yanlış yaparsin nar içinde bak arksslar güzel ve uyario ben şimdi napayaim kesin yenmicek mis benim uzman doktorum dedi die strese mi gireyim elbetteki bilgini şöyle bunun için var ama kesinlikle diyemessin bende kesinlikle yiyin iyi dedim benim doktorum demeliyim ki demedim
Evet 25 Ekim transfer test tarihi 5 Kasım . Sizde belirti varmı hiç. Sizinki de hayırlı olsun inşallah. Çok sıkıcı beklemek25 ekim mi transfer tarihi?aynı günüzhayırlı olsun inşallah
Bilmiyorum ki ne sıklıkla çağıracak canım.Canim yarın mi gitcen gör bebeini bundan sonra ne sıklıkla gidiliyo onu beklemekte zor asıl ozaman belirti daha çok aranan irhaber ver bizede kuzum bebeini görünce
R Rowena Ravenclaw Hepimizin aynı gün kızlar sizce bu kadar zamanda tutunma gerçekleşmişmidirEvet 25 Ekim transfer test tarihi 5 Kasım . Sizde belirti varmı hiç. Sizinki de hayırlı olsun inşallah. Çok sıkıcı beklemek
Kıyamam kuzim iyi yine erken saatmis bu gece uyuyamzsin artıkBilmiyorum ki ne sıklıkla çağıracak canım.
9’da kontrolüm, tabii haber veririm.
Şimdiden stresi sardı.
Bence gerçekleşmistir çünkü en geç 48 saate tutunma oluyormuş. İnsallah bebisler tutulmuştur bize sıkı sıkıR Rowena Ravenclaw Hepimizin aynı gün kızlar sizce bu kadar zamanda tutunma gerçekleşmişmidir
Amiiiiiin canım, inşallah.Kıyamam kuzim iyi yine erken saatmis bu gece uyuyamzsin artıkgüzelce sağlıkla büyüsün bebisin cnaim benim
Sorma heycanmi ümit kestim sanırım bilmiorum ama ya tutmadı die hissediyorum hatta bidaha deneriz ama herkese artık vazgeçtik deriz dedim başta çok stres yaptım herkese soledim biraz ara verip yaparım pazartesi direk kan vericem çıkarsa büyük şok olurumAmiiiiiin canım, inşallah.
Evet, uyuyamam.
Yaaa, senin de çok az kaldı test gününe.
Sende de heyecan doruktadır şimdi.
İnşallah sağlıkla tutunsunMerhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza. Benimde transferin 4.günü iki 5.gun embryosu transfer edildi. Doğru düzgün bir belirtm yok karma karışığm
Ümit kesmek yok, üzülür bak karnındaki.Sorma heycanmi ümit kestim sanırım bilmiorum ama ya tutmadı die hissediyorum hatta bidaha deneriz ama herkese artık vazgeçtik deriz dedim başta çok stres yaptım herkese soledim biraz ara verip yaparım pazartesi direk kan vericem çıkarsa büyük şok olurum
İnşallah son olurİgne bende 2 günde 1 oluyorum. Ayrica estrofem, fitil, oksapar, leucositim bunlarida kullanıyorumicim dışım igne ilac
Benim zaten dördüncü gün embriyosu sanırım sizden bir gün gerideyim o yüzden ben henüz gerçekleşmemiştir diye düşünüyorum ben 5 kasım gibi test yapmayı düşünüyorum (doktor taaaaa 8 kasıma verdi)R Rowena Ravenclaw Hepimizin aynı gün kızlar sizce bu kadar zamanda tutunma gerçekleşmişmidir
Bende belirti yok ilk denememde sürekli karnım ağrıyor gibiydi ben belirtiye yordum belki de ilaçlardandı o yüzden bu kez pek kendimi dinlemiyorum da duymuyorum daEvet 25 Ekim transfer test tarihi 5 Kasım . Sizde belirti varmı hiç. Sizinki de hayırlı olsun inşallah. Çok sıkıcı beklemek
48 saat mi? Ooo düşündüğümden daha erkenmiş hadi benim dördüncü gün embriyosu da olsun 72 saat inşallah tutunmuşlardır kızlarBence gerçekleşmistir çünkü en geç 48 saate tutunma oluyormuş. İnsallah bebisler tutulmuştur bize sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?