- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.901
Merhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallahMerhaba arkadaşlar
7 Eylül'de 3. Gün embriyosu taze transfer oldu 2 adet.
10. 8.22
12. 25
14. 80
16. 204
18. 330
Çıktı beta HCG sonuçlarım. Bugün 18. Gün ayin 2'sine kese için muayene var. Biraz yavaş büyüyoruz sanki.
İnşallah sağlıkla kucağına da alırsınevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Aminn cnmmm artık bekleme zamanı.o an hepimiz için dua ettimİnşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Allah kabul eder inşallah. Bende regl olmayı bekliyorum heyecanla tedavim başlayacak bi yandan stres bi yandan korku karışık duygular içimdeyimAminn cnmmm artık bekleme zamanı.o an hepimiz için dua ettim
Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah baya skistinmi iyi surguyle almışlar bende o an napcam bilemiorum gordunmu bebislerievet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Kalp atışını duyduk çok şükür canımBen kese için gittim açıkcası kalpi duymak süpriz oldu birde 2 kalp atışı duymak ultra süpriz olmuştusende duyarsın inşallah canım haber et bizede
Canimm bize 10 12 gün sonra güzel haber vermen duasi ile hayırlı olsunnevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Hayırlı olsun canım, inş güzel sonuç alırsınevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Ay canım benim hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine dikkat et kendine sen zaten profsun biliyorsun dememize gerek yokevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Çok şükür canım ne güzel bir sestir o darısı benim gibi o sesi duymayı bekleyenlereKalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Geçmiş olsun canım şifa olsun işlemin inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar histereskopi den çıktım
Enfeksiyon yüzünden oluşan küçük şeyler var dedi doktorum . Onları temizledim dedi yoğun bir antibiyotik tedavisi başlayacaksın bugünden itibaren dedi bu adetimin değil diğer adetimin 2. Günü e2 lh değerlerine bak bana gönder dedi .
Çizik olayını soramadım
Herhalde atmıştır sonrasında hemşireye arattim dosyama bakıp yapılmış mı die. Hoca arkadan ne gerekiyorsa yaptım demişyani aklimda kaldi çizik yapıldı mı die ama soramadım ya kızarsa die ama histereskopi oncesi anestezi almadan önce anlattı "çizik ve enfeksiyona bağlı bisey varmı die bakacağım dedi" enfeksiyon da içeride kendiliğinden oluşan biseymis bu arada sordum . Insallah sifa olur bana yapılan histereskopi ve kullanacağım ilaçlar.
Transferim Kasım sonu adetine kaldı
Tedavin hayırlı olsun inşallah doktoruna güven canım tabi seninde istemen önemli bu işler nasip işi bende çift transfer oldum teki benimle bi arkadaşımız da tek transfer oldu ama bölünmüş ikiz haberi aldı yani nasip bu işler Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı ne ise o olsunKızlar selam,
Benim 5 yumurta toplanmıştı, 4 embriyo oluştu ve yarın 3. Gün taze embriyo transferim olacak. Doktorum şansı arttırmak için çift embriyo transferi yapalım diyor ancak ben düşük olasılık da olsa ikiz sahibi olma konusunda emin değilim. Kafam çok karıştı, sizce ne yapmalıyım? Şansı arttırmak için çift transfer mi, risk alıp tek transferde kalmalı mıyım?
Amin inşallah canım hepimiz guzel haberler alalım inşallahGeçmiş olsun canım şifa olsun işlemin inşallah güzel haberler alırsın
Oyy sağlıkla büyüsünler minnoşlarevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Cd aldın mı canım. Ondan kendin izleyebilirsin çizik attığını.Arkadaşlar histereskopi den çıktım
Enfeksiyon yüzünden oluşan küçük şeyler var dedi doktorum . Onları temizledim dedi yoğun bir antibiyotik tedavisi başlayacaksın bugünden itibaren dedi bu adetimin değil diğer adetimin 2. Günü e2 lh değerlerine bak bana gönder dedi .
Çizik olayını soramadım
Herhalde atmıştır sonrasında hemşireye arattim dosyama bakıp yapılmış mı die. Hoca arkadan ne gerekiyorsa yaptım demişyani aklimda kaldi çizik yapıldı mı die ama soramadım ya kızarsa die ama histereskopi oncesi anestezi almadan önce anlattı "çizik ve enfeksiyona bağlı bisey varmı die bakacağım dedi" enfeksiyon da içeride kendiliğinden oluşan biseymis bu arada sordum . Insallah sifa olur bana yapılan histereskopi ve kullanacağım ilaçlar.
Transferim Kasım sonu adetine kaldı
Maşallah maşallah canım çok şükürKalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Amin canım inşallahÇok şükür canım ne güzel bir sestir o darısı benim gibi o sesi duymayı bekleyenlerekaç haftalikda duydun sen
Amin canım inşallah darısı sizlerin başınaMaşallah maşallah canım çok şükürRabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?