2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba canım tekrar kan verdin mi herşey yolundadir insallah

evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah baya skistinmi iyi surguyle almışlar bende o an napcam bilemiorum gordunmu bebisleri dinlenseydin artık gün sayma vakti canım

Ben kese için gittim açıkcası kalpi duymak süpriz oldu birde 2 kalp atışı duymak ultra süpriz olmuştu sende duyarsın inşallah canım haber et bizede
Kalp atışını duyduk çok şükür canım Doktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak

Arkadaşlar histereskopi den çıktım
Enfeksiyon yüzünden oluşan küçük şeyler var dedi doktorum . Onları temizledim dedi yoğun bir antibiyotik tedavisi başlayacaksın bugünden itibaren dedi bu adetimin değil diğer adetimin 2. Günü e2 lh değerlerine bak bana gönder dedi .
Çizik olayını soramadım
Herhalde atmıştır sonrasında hemşireye arattim dosyama bakıp yapılmış mı die. Hoca arkadan ne gerekiyorsa yaptım demiş yani aklimda kaldi çizik yapıldı mı die ama soramadım ya kızarsa die ama histereskopi oncesi anestezi almadan önce anlattı "çizik ve enfeksiyona bağlı bisey varmı die bakacağım dedi" enfeksiyon da içeride kendiliğinden oluşan biseymis bu arada sordum . Insallah sifa olur bana yapılan histereskopi ve kullanacağım ilaçlar.
Transferim Kasım sonu adetine kaldı

Kızlar selam,
Benim 5 yumurta toplanmıştı, 4 embriyo oluştu ve yarın 3. Gün taze embriyo transferim olacak. Doktorum şansı arttırmak için çift embriyo transferi yapalım diyor ancak ben düşük olasılık da olsa ikiz sahibi olma konusunda emin değilim. Kafam çok karıştı, sizce ne yapmalıyım? Şansı arttırmak için çift transfer mi, risk alıp tek transferde kalmalı mıyım?

evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Ay canım benim hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine dikkat et kendine sen zaten profsun biliyorsun dememize gerek yok çiş işi sıkıntı ya olsun sonu güzel olur inşallah

Kalp atışını duyduk çok şükür canım Doktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Çok şükür canım ne güzel bir sestir o darısı benim gibi o sesi duymayı bekleyenlere kaç haftalikda duydun sen

Geçmiş olsun canım şifa olsun işlemin inşallah güzel haberler alırsın

Tedavin hayırlı olsun inşallah doktoruna güven canım tabi seninde istemen önemli bu işler nasip işi bende çift transfer oldum teki benimle bi arkadaşımız da tek transfer oldu ama bölünmüş ikiz haberi aldı yani nasip bu işler Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Oyy sağlıkla büyüsünler minnoşlar darısı sağ salim kucağına almaya olsun kuzum
Cd aldın mı canım. Ondan kendin izleyebilirsin çizik attığını.
İleri tarihe atıldığında hiç üzülme kuzum enfeksiyon daha riskli. İnşallah şifalar olsun dediğin gibi bebeğine kavuşman için vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…