2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben de yarın kalp atışını dinlemeye gidicem canım 6+1 oluyo acaba erken mi diye düşünüyodum demek ki duyulabiliyomuş sevindim
Ben kese için gittim açıkcası kalpi duymak süpriz oldu birde 2 kalp atışı duymak ultra süpriz olmuştu sende duyarsın inşallah canım haber et bizede

Bu doktora mı muayne olmak gerekiyor. Bu takviyeler için nasıl yapalım?

Bu süreçte yediğimiz içtiğimiz etkiler mi büyümesini. Etkilemez değil mi.. Ya da ne yiyeyim
canm güzel beslenmek tabikide önemli ama o ilk 3ay senin kemiğinden iliğinden depoladığın foliği,vitamınını kullanıyorsen yinede düzenli sebze ve protein tüket ama kendin için senin daha cok ihtiyacın olacak besine

Dün cigköfte pizza bugünde köfte yedim cok pişmanım

InsAllah canim aminn Allahin izniyle olucak

Aminnnn inşallah canimm çok teşekkür ederim canim alayim vallahi söylemeseydin akul etmezdim
Belki işlem yaparsa lazım olur canım. Ayağa kalkınca kanama başlıyor. Gerçi hemşire sordu yoksa bulup geleyim diye
Bende şimdi cd mi izledim. Doktor dediği gibi yapmış. Üstte ve yanlardan hafif basıklar varmış onları almış bide çizik atmış
Valla ediyoruz eşime kalsa daha da alıcak çok seviyor bebek gibi bakıyor onlara diyorum artık yeter kendi bebene bakıcan
Oyy maşallah maşallah. Kendi bebesi ne de öyle bakar ben bazen kuşlarıma diyorum size kardeş gelecek inşallah. Abi abla olacaksınız siz diyorum

Canim bana bugün hemşireler arayıp haber verdiklerinde 1 gün öncesinde hatırlatiyorlar kamera ile bakılacak çizik atılacak denildi tabi o zaman başka bir işlem yapılması gerekir ise de yapılır dedi. Hani ultrason muayenesinde görünmeyen bazı şeyler kameradan görünüyor dedi . Bakalım yarın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…