2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım ben gün de 1 yapıyorum prolutex’i , teşekkürler söylediklerin rahatlattı

Çok çok teşekkür ederim evet destek için yalnız olmadığımı görmek için yazdım ben de. Allahım hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah. Evet kuru yemişe ağırlık verdim tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum balık yumurta avokado yı bol bol tüketmeye çalışıyorum. İşten vakit olsa yürümek de isterim ama malesef

Kızlar bu sabah uyandığımda pembe bi lekelenmem oldu, hemşire söylemişti pembe ve kahverengi lekeler olabilir endişe etme kırmızı olmadıkça demişti. Bir süre sonra peçeteye baktım kırmızı kan gelmiş. Hemşireye yazdım hemen peçetenin fotoğrafını da gönderdim muayeneye çağırdılar gittim. Rahimde kan odakları var ama keseye yakın değiller korkma dedi doktorum ama puroluton depotu haftada bir vuruluyodum onu 3 günde bire çıkardı. Neyse ki bida kanama olmadı hafif kahverengi lekeye döndü o da geçiyo gibi. Kalp atışı için cuma gidicem yine ama çok korktum ya inşallah bi sorun yoktur

Aynen canım tutacak olduktan sonra tutuyor bir şekilde. İnşallah hepimiz müjdelerle dönelim
Kız senin az kaldı ya napıyosun nasıl geçiyor diye bilgi çalalım dediydim
Tamam canım benim yarın alışverişe çıkcam
Yaa çok sevindim kuzum hadi hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider bebişlerinide kucagına alırsınbak bebişler dedim Allah söyletti
Allah razı olsun canım inşallah bakalım bende çok istiyorum ikiz ama sağlıkla sıhhatle gelsinde bir iki fark etmez
Hadi gözün aydın canim teletabi de cok uygun olmuş ben en çok sevdiğim en küçüğü PO sanırım oydu kırmızı olan
Ayy evet bende en çok onu severdim ya. Hatta gifi eklerken dedim ben bi ara bunları izlemeye başlayım diye çok güzeldi o günler ya
Süper.
Ay hadi bakalım canım benim.
Transferini ol da gün saymaya başla bizim gibi.
İnsallah canım Ayy çok istiyorum valla sabırsızlıkla bekliyorum
Hangi tahliller yapıldı canım sana.
Bana uzaktan takip yapılacak da sadece ultrason görüntüsü istediler
Valla kuzum çıktı vermediler ama e2 ye bide başka bir değere bakılıyorda neydi unuttum valla. Sen başladın mı ilaçlara

İnşallah bir sorun yoktur canım. Yerleşme olabilir onunla geçmiş olsun. Sımsıkı tutunsun sana bebişin. Sağlıkla büyüsün

Canim koldan nereye yapıyorsunuz? Bacağa da yapiliyormus diye duydum. Benim de gobegim oksapardan dolayi morardı. Henuz kullanalım 5 gun oldu bu hale geldi. Bir de doguma kadar hamile kalirsam kullanacakmisim.

Aminn inşallah neden 3 kere yaptılar canim
Canım rahimde perde vardı ameliyatla duzelttim dedi dr 5 denemenin ardından rahim filminde aslında hiçbir şey yapmadığı çıktı tekrar histereskopi yapıldı perde kesildi mart ayında şimdi 7.denemeyi yaptırıyoruz dr şansı arttırmak amaçlı girip bakayım aksi bisey varsa müdahele ederim embriyoyu koyacağım yeri daha iyintutunmasi için azcık delecem dedi sanırım çizik olayı mı bilmiyorum yani ne derlerse kurbanlık koyun gibi inanıyoruz rabbim boşa çıkarmasın inşallah

Canim sana kac tane transfer etmeyi dusunuyor doktor. Bana tek koymak istiyor. Rahimde islem yapildi sonucta diyor. Tam transfere hazırlık surecinde allak bullak oldum. Bizden kagit istedi. Cogul gebelik riskleri anlaşılmasına ragmen yasal hakkim olan 2 transfer istiyorum diye onaylı bi yazi istendi. Acikcasi o kadar korkuyorum ki. O kadar kotu senaryolar anlatildi ki ikizlere dair gozum korktu. Neredeyse artik transferden bile vazgeçme noktasına geldim.

Öyle canım nedeseler yapioruz ama çizik ve tekrar histereskobi olman iyi olmuş acaba demessin hepimiz çok yoruluorux ama Allah'ım hepimizin kucaklari bebiş dolsun

Canim senin dondurulmuş kac embriyon var

Canim senin dondurulmuş kac embriyon var
Canim 4 ngs li embriyom var. 2 sini simdi koydurtcam. Ama dünden beri rüyamda hasta bebekler gordum. Cogul gebeligi asla onermiyor doktorum. Yani 2 koysak bile tek tutabilir diyorum ben. Tekrar tekrar igne ilac almak istemiyorum. Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki.
Sanki bu isin garantisi var 2 koyunca hemen 2 tutacak sanki.

N
Canım benim 3456.denemede hep çift ytanger edildi sadece 4.denemede iki transferden teki tutmuştu onu da kaybettik şimdi yine çift tranfer edilecek hatta bana kalsa embriyo oluşursa 3 ıstiyorum ama dr bakalım ne der ikiz olup sağ salim doğan binlerce bebek var şimdiden gözünü korkutma tek olup düşük olan da binlerce kişi var yani ikiz varsa nasipte 'teki bölunur ikiz olur bence şansını arttırmak için çift tranferden korkma sonuçta istediğimiz kadar korkalim rabbim neyi nasip ettiyse onu yasiyacazrabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Valla kuzum çıktı vermediler ama e2 ye bide başka bir değere bakılıyorda neydi unuttum valla. Sen başladın mı ilaçlara
Ben başlamadım henüz geçen adetim geldi sandım lekelenmeyle geçmişti sadece benim regl dün başladı yarın 3. günümde gideceğim muayeneye.
Merkez benden sadece ultrason görüntümü istedi. Normal görünürse hormon istemeyeceğiz dediler.
Yarın belli olacak bakalım.
İlaçlara ne zaman başlanıyor hiç bilmiyorum.

Bende senin gibi düşünüyorum.
Daha önceki transferimde tum olasılıklar basima geldi.
2 transfer edildi. 2 si de tuttu. Nasil sevindik anlatamam. Cift yumurta ikizi diye havalara uçuyordum. Sonra biri dusuk oldu geriye kalan tek embriyo ikiye bölündü. Tek yumurta ikizi olustu. Biz yine boyle havalara ucuyoruz. Sonraki hafta ikisi birden öldu. Bu defa da kurtaj oldum.
Yani 1 defa transfer oldum. Dusuk yasamis oldum kurtaj yasamis oldum. Tek yumurta ikizine hamile kalmis oldum. Cift yumurta ikizine hamile kalmis oldum.
Simdi ki doktorum da kendisi de tup bebekle hamile kalmis biri. Cogul gebelik yasamis. Asla benim cift embriyo transferi olmamı istemiyor.
Rahimde histeroskopi yapilmis. O nedenle istemiyorum diyor. Bilmiyorum artik ya. Hakkimizda hayirlisi olsun. Allah saglikli hayirli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Canim seni etkilemek istemem ama bak ngs den geçen embriyo çok kıymetlidir yani ngs kromozomlari incelenen embriyo demek.
Ben 2. Denemem de normalde tek embriyo transferi die biliyordum transfer sabahı 2 dediler daha çok şans artıyor dediler olmadı (genetik yada ngs yapilmamisti)hatta ben o gün keşke hocam 1 olsaydı en azından bir tane kalırdı dedim .şansı artar die biliyoruz ama bence pek bir alakası yok yani ikiz gebeliklerde risk var hani erken doğum riski, gebelik takibinde ister istemez daha çok kontrol edilmesi gerekiyor .
Yani önemli olan eve sağlıkla doğmuş bebek götürmek değil mi . Allah korusun simdi doktorun tek önermiş sen 3 istedin oldu sonra tuttu bisey oldu sonrasında kendini suçlamak misin .?? Ama 1 tane olur inşallah tutar da olur ya tutmaz ise deneyecek embriyon var belki o zaman rahmine bir işlem yaparlar ya da nebileyim ilaç protokolünü değiştirirler..
Yani canim sen ilaç kullanmak istemiyorum diyorsun transfer sonrası 10 gün kullanacagin ilacın bir yan etkisi olmaz ki yani şöyle zaten embriyo oluşturma aşamasında yeterince ilaç kullanıp bu aşamaya geldik .
Tuttuktan sonra da 1 de olsa 2 de olsa aynı ilacı kullanacaksın zaten
Gerçekten embriyolarin dediğim gibi kıymetli bir çok insan özellikle ngs konusunda kac kez embriyo gönderiyorlar saglikliyi bulmak için. Sende inşallah hakkında hayırlı olanı seçersin canim . Hayırlı olan olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…