2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kolun arka kısımındaki etli olan yeri tutarak yapabılırsn cnm banada hemsire öle tarif etmıstı gerçi ben hiç yapmamıstm yapan arkdslrda öle yapıo Ssevincli arkdsta öle yapıo kol bacak göbek morardkca degıstr

Bu iğne herkese veriyormu bide transfer e yakinmi baslaniyor

İnşallah canım benim seninkide hemen gelir inşallah birlikte başlarız
Aynen akşam başlıcam nasipse
Gelicem die kendini ağrıyla belli edio yetisicem ben inanıyorum e yaptığınız hazırlıkları söyleyin banada ben evde yanlız olucam temizlik başlıyorum işte yatarım die planliorim ama PlutonMerkez de görünce diorum çok yatmam

Valla ben transfer olcam diye hep dip bucak temizlikler yaptım hepsinde de transfer ertelendi şimdi de banane amann şaka şaka bilmiyorum ki kız şimdilik beslenme alışkanlıklarımı düzenlemem lazım. Birde kendime yürüyüş planlayım diyorum.
Başka da ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum
PlutonMerkez bacımsu yine dip bucak temizlik yapim mi kız. Ama çokta yormamak lazım galiba

İste ben adet olmadan ceviz felan badem yiyodum yediklerime dikkat ediyorum iki kere bende iptali yiyince dedimki Allah ne verdiyse yedim evet yürümek lazım suyu bol şimdiden içelim alistirallim tabi deneyimlilerden bilgi toplamak lazım

Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah bende geçen ay histereskobi oldum adet bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallah canım valla bu benim 3.histereskppi olacak allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Aynen öyle canım tamam deseydi çok işime gelecekti ama olmadı maalesef.Cok uzun kulandirmasa bari de
yani hepsi başka kafalrda:)) aman dr beyın dediği olsun boşver gıcık dr
Yap bebem ya daha transfer mi oldn sankim benm 3gun kaldı ben temzlkte yapıom herşeyide yapıom)kan dolasımı için hareket sart ne kdr hareket okdr rahıme kan gider.bende persembe yapacam temzlkyürüyus bende ıstıomda cok eriniyorum inan bırde mutlaka avakado ye bebem sabahları

İşte biz ne yapsakta,kaderde be varsa o biz gene tedbirimizi alalım gerisi Allahtan yoksa uyusturucu içip hamıle kalıp sokaga atanlar vr kimin neyle nasıl sınanacagını bilemıyrz işte zalım dünya

Evet aşko ben oksaparı hep koldan vuruyorum hiç göbekten vurmadım zaten prolutexi gobekten vuruyorum heryer delikdesik kevgire döndük

Merhabalar, yazılanların hepsini okuma fırsatım olmadı ama kaderdaş olduğumuzun farkındayım. Ben de tüp bebek tedavisi için doktora gittim hormon ve kan testlerimi yaptırdım öncesinde kan değerlerim çok düşükmüş doktorum demir ve folik takviyesi verdi. Şu an onları kullanıyorum ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Adetimin 2. Günü tekrar doktora gideceğim ve bi sıkıntı olmazsa tedaviye başlamış olacağız. Konuya biraz hakimim ancak çok detay okumak beni strese sokuyor. Siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

ay kız dınlen dınlen ya okdar ugrasıyoruz bıde valla bana oyle serum verıyor nblm dıyım dedım belkı sanada ıyı gelır smını unuttum ama bulunca yazarım canım

Nerden oldunuz öncelik hayırlı olsun hiç mi yatirmadilar her hastane farkli sanırım ama ilk gün bol bol dinlenin yine de siz evde de sımsıkı tutunsun inşallah bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…