2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Canım benim dikkat et kendine istersen doktora bir git için rahat eder dinlen Allahın izniyle bisey olmaz Rabbim bebeklerini korusun

Ay hadi bakalım, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak da nasip olsun.
Bugünü 1 diye sayıyorlar, 9.gün oluyor canım. Çok da erken değil, kanda çıkar varsa.

Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Karından görünür tabi canım, kalp atışı bile duyulabilir.
Baya baya kanamaysa hemen git doktora.
Vakit kaybetme.

Bende aynı şekilde kullandım. Ağrı olmuyor. Biraz geriyor sadece.

Bana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.

Evet canım son gün lekelenmeleri önemli değilmiş benim doktorda öyle söylemişti. Yok erken olmaz ona göre ayarlıyorlar. Bende 5. Gün çok geç olur diye korkuyordum ama sıkıntı çıkmadı
Kızlar değerim 183 çıktı 5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Oo süper hadi gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Merhaba canım evet yumurta sayısı fazla olunca ohss riskine karşı diğer aya ertelenebiliyor. Yine de en iyisini doktorun bilir tabiki.
Hadi gözün aydın canım sağlıkla tutunsun inşallah

ya hiç hazırlık yapasım yok transfer cuma olacak zaten cmt pazar eşim evde o yapar:) zaten ben kurtluyum ilk gun dinlenir 2.gun normal hayata dönerim geçen seferde öle yapmıstm.temizlk işinide persembe hallederim olmadı.ama ben ilk gnden snra normal tıme devam serum u duymadım hiç bebeğim bana neupogen yapacak ıste.zaten prograf ta kullanıyrm normalde bagısıklıgım zayıf zaten prografı bile 1adet ıcıyorum .

Selam benim eşimde bugün oldu tese ama bize birşey demediler sonuç ne zaman belli olur yarın benimde yumurtalarım toplanacak çünkü

Bana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.
valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devam)

Ultrasondakı folikül sayısına göre ilaç dozu ayarlıyor benm 15 folikul saymıstı aynı yazdıgınz kadr iğne kullanmıstm.ne kdr folıkul okdr doz artar buyutmek ıcın korkma.bana taze yapmamıstı hafif ohs olmustm.zaten dondurulmus daha mantklı cok iğne yoruyor rahmı dinlenmek lazım.bünyeye göre değişir tabı taze olanda cok.drun dogru kararı verır zaten telas etme

Kızlar adet gibi kanamam oldu

Ayy canım benim panik olma git usg baksınlar belki serum verirler yatıp dinlen korkma sakın geçecek

valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devam)

Canım ya Bnmde göbeğim hafif morardı çok yakıyo kola geçsem tek elle kabaca tutmadan koldan oluyomu rahat? Ben önceki gebeliğimde 9 ay kan sulandırıcı kullanmştm göbegim büyüyünce yapamadım bacaktan yapmaya devam etmiştim ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…