- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.261
Canım benim dikkat et kendine istersen doktora bir git için rahat eder dinlen Allahın izniyle bisey olmaz Rabbim bebeklerini korusunLeke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Ay hadi bakalım, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak da nasip olsun.Huraaaa evet aldım)))gördüm bilekocamanmiş)))biz 6 kişi vardık birisinin iptal etmişler. Ben 8.30 geldim hastaneye saat13 çıktım sadece şuan evdeyim uzanıyorum. Ben şey takıldım beni 6 ekim kan vermeye çağırdılar 8 gün oluyor sadece
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah canımKızlar değerim 183 çıktı5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Karından görünür tabi canım, kalp atışı bile duyulabilir.Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Değeriniz katlanarak artsın inşallah.Kızlar değerim 183 çıktı5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Anladım canım dedikleri gbi hastaneye git için rahat etsin önlem için en azındanBende hamile kaldığımdan beri kanama olucağını okumuştum ama oturduğum yerde biranda olunca panik yaptım çok devam ederse hastaneye gidicem
Canım tebrik ederim çok güzel.Senin de Aygül hocaydi değil mi , transfer öncesi covid testi istediler miKızlar değerim 183 çıktı5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Bugün ki 0 biliyorum amaAy hadi bakalım, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak da nasip olsun.
Bugünü 1 diye sayıyorlar, 9.gün oluyor canım. Çok da erken değil, kanda çıkar varsa.
Sağol canım. Evet Aygül Hoca yok transfer öncesi istemedilerCanım tebrik ederim çok güzel.Senin de Aygül hocaydi değil mi , transfer öncesi covid testi istediler mi
Ben 1 diye biliyorum ama fark etmez.Bugün ki 0 biliyorum ama
Tamam canım çok sağol benimde 11 i gibi transferim olur herhalde pazartesi günü kontrolüm var , Yine heyecanlı günler başladıSağol canım. Evet Aygül Hoca yok transfer öncesi istemediler
Bende aynı şekilde kullandım. Ağrı olmuyor. Biraz geriyor sadece.Kızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı?ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu
Bana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.Yok cnm alakası bile olamaz.morluk oldu die hiç iğne etkisi gidermi! Kana karışıyor morluk bunu nasıl engelleyebilsin.sadece göbeğin cok morarmıs die kola geç dedim ,kolunda moraracak ama biraz göbeğin dinlenir en azından.prolutexi 1adet mi 2adet mi yapıosun?? Prolutexide 2 kullanıyorsan tek şırongaya çekip tek seferde yapabilirsn ben öle yapmıstm
Sendende güzel haberler gelsin inşallah canım.Tamam canım çok sağol benimde 11 i gibi transferim olur herhalde pazartesi günü kontrolüm var , Yine heyecanlı günler başladı
Evet canım son gün lekelenmeleri önemli değilmiş benim doktorda öyle söylemişti. Yok erken olmaz ona göre ayarlıyorlar. Bende 5. Gün çok geç olur diye korkuyordum ama sıkıntı çıkmadıAaa söylediğin iyi oldu canım benim başıma o durum rahim filminde geldi cd olarak istediğini başta belirtmem gerekiyormuş sadece görüntü verdiler bunda söylediğin iyi oldu başta söyleyeyimaz önce görüştüm hastane ile cuma günü yapılacak nasip olursa histereskopim ben cumartesi gecesi olmuştum adet o günü saymadım pazarı 1 sayarsak bugün 3. Günün genelde 5 yada 6 gün sürüyor adetim hani 6. Gün pembe lekelenme tarzında cuma 6.gun oluyor ama hemşire lekelenme tarzında olursa sıkıntı olmaz işlemine dedi cumartesi ve pazartesi histereskopi işlemleri yapılmıyormus salı bize uygun değil iş dolayısı ile çarşamba da geç olur denildi inşallah cuma da çok erken değildir
Oo süper hadi gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahKızlar değerim 183 çıktı5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Merhaba canım evet yumurta sayısı fazla olunca ohss riskine karşı diğer aya ertelenebiliyor. Yine de en iyisini doktorun bilir tabiki.Kızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı?ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu
Hadi gözün aydın canım sağlıkla tutunsun inşallahHuraaaa evet aldım)))gördüm bilekocamanmiş)))biz 6 kişi vardık birisinin iptal etmişler. Ben 8.30 geldim hastaneye saat13 çıktım sadece şuan evdeyim uzanıyorum. Ben şey takıldım beni 6 ekim kan vermeye çağırdılar 8 gün oluyor sadece
ya hiç hazırlık yapasım yokee tabikii ayy o donem cok zor ya mahfoluyor insan okdar ilac okdar hormon rosk bide sonunda acaba oldumu olmadimi aman yok dollendimi allahim vallahi cok zor coook ya
bu arada az kaldi canim senin hadi bakalim 1 ekime son iki gunun su iki gun icinde her isini hallet soyle 1 hafta guzelce tatildeymissin gibi dusunup hic bir is yapma valla ben bu sefer kilimi kipirfatmiycam bol bol uyucam ilk hamileligimde oyle yapmistim ilk 2 gun ozellikle hep uyudum yattimbilemjyirum tabi etkisi ne kadar ama 4 5 gun sonucta tutunma icin onemli ya biri gelmiycekse eger yemeklerini hazirla en kotu kavonozla falan esij versin sana
bak bu arada ben serum takilcam bagisiklik duzenleyici doktorunla konus isterden bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus haftada 1 kerr falan vurulcam onu
Selam benim eşimde bugün oldu tese ama bize birşey demediler sonuç ne zaman belli olur yarın benimde yumurtalarım toplanacak çünküEşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yok
valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devamBana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.
Ultrasondakı folikül sayısına göre ilaç dozu ayarlıyor benm 15 folikul saymıstı aynı yazdıgınz kadr iğne kullanmıstm.ne kdr folıkul okdr doz artar buyutmek ıcın korkma.bana taze yapmamıstı hafif ohs olmustm.zaten dondurulmus daha mantklı cok iğne yoruyor rahmı dinlenmek lazım.bünyeye göre değişir tabı taze olanda cok.drun dogru kararı verır zaten telas etmeKızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı?ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu
Kızlar adet gibi kanamam oldu
valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?