2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş
Canım benim inşallah bir sıkıntı yoktur belki yerleşmedir. Kontrole ne zaman gideceksin

Aaa söylediğin iyi oldu canım benim başıma o durum rahim filminde geldi cd olarak istediğini başta belirtmem gerekiyormuş sadece görüntü verdiler bunda söylediğin iyi oldu başta söyleyeyim az önce görüştüm hastane ile cuma günü yapılacak nasip olursa histereskopim ben cumartesi gecesi olmuştum adet o günü saymadım pazarı 1 sayarsak bugün 3. Günün genelde 5 yada 6 gün sürüyor adetim hani 6. Gün pembe lekelenme tarzında cuma 6.gun oluyor ama hemşire lekelenme tarzında olursa sıkıntı olmaz işlemine dedi cumartesi ve pazartesi histereskopi işlemleri yapılmıyormus salı bize uygun değil iş dolayısı ile çarşamba da geç olur denildi inşallah cuma da çok erken değildir

Yok cnm alakası bile olamaz.morluk oldu die hiç iğne etkisi gidermi! Kana karışıyor morluk bunu nasıl engelleyebilsin.sadece göbeğin cok morarmıs die kola geç dedim ,kolunda moraracak ama biraz göbeğin dinlenir en azından.prolutexi 1adet mi 2adet mi yapıosun?? Prolutexide 2 kullanıyorsan tek şırongaya çekip tek seferde yapabilirsn ben öle yapmıstm

Kızlar adet gibi kanamam oldu
Canım ben bu topikte bir çok kişide okudum özellikle ikizlerde kanama oluyor sakin korkma aynen senin doktorunun yaptığı gibi ilaç artırıp kan sulandırıciyi kesiyorlar allahin izni ile bisey olmaz dua et kendini yorma uzan ayağa çok kalkma insalalh da bebislerine bir şey olmaz canım dualarımız seninle

Kızlar adet gibi kanamam oldu

verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş
Yani yoğun bir kanamaysa senin yerinde olsam bir eğitim araştırma kadın dogum hastanesine giderim.lekeyse korkmana gerek yok.suan ne durumdasın?

Yani yoğun bir kanamaysa senin yerinde olsam bir eğitim araştırma kadın dogum hastanesine giderim.lekeyse korkmana gerek yok.suan ne durumdasın?
Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım

Korkma canım. İkiz bide senin olabilir diye okumuştum bnde tüp bebekte kanama da beklenen bişe sakin ol canım
Bende hamile kaldığımdan beri kanama olucağını okumuştum ama oturduğum yerde biranda olunca panik yaptım çok devam ederse hastaneye gidicem

Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Kuzum doktora gitmende fayda var ihmal etme nolur en azından için rahat eder böyle daha çok stres olacaksın

Cnmm bak bu durumda evde yatman doğru değil.hastaneye gitmelisin yüksek ihtimalle yatıs verirler ve serum tedavısı baslatırlar tetkıklerını yaparlar benm ıkıze gebe bir arkdsmda 7hafta basladı adet gibi kanamalr hemen hastaneye yatrdılr tedavı basladı suan ıkızlerını dogurdu ama ara ara kanamalr yasadı.göbektende görünür bu arada kanama alanı olmus olabılır.lütfen evde yatma benmde kaç defa kanamam olmustu adet gibi hastanede yatmıstm 2 defa kanamayı durdurdular.bu evde diblenerek gecer die beklıcegın bırsey değil.leke sorun degl ama kanama ihmal edilemez senin iyiliğin için söyluyrm canmmm

Kızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı? ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu

Aynen sorcam kuzum.bende öle dedim dr a problem olacaksa iptal edelim die.gerekgörmedş.parası zaten sorun ama birde embryo oluşturmak daha zor bir süreç.
ee tabikii ayy o donem cok zor ya mahfoluyor insan okdar ilac okdar hormon rosk bide sonunda acaba oldumu olmadimi aman yok dollendimi allahim vallahi cok zor coook ya
bu arada az kaldi canim senin hadi bakalim 1 ekime son iki gunun su iki gun icinde her isini hallet soyle 1 hafta guzelce tatildeymissin gibi dusunup hic bir is yapma valla ben bu sefer kilimi kipirfatmiycam bol bol uyucam ilk hamileligimde oyle yapmistim ilk 2 gun ozellikle hep uyudum yattim bilemjyirum tabi etkisi ne kadar ama 4 5 gun sonucta tutunma icin onemli ya biri gelmiycekse eger yemeklerini hazirla en kotu kavonozla falan esij versin sana
bak bu arada ben serum takilcam bagisiklik duzenleyici doktorunla konus isterden bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus haftada 1 kerr falan vurulcam onu

Kuzuuuuuuum, Allah yardımcın olsun.
Naptın, bitti mi işlem?
Aldın mı bebişini?
Huraaaa evet aldım)))gördüm bilekocamanmiş)))biz 6 kişi vardık birisinin iptal etmişler. Ben 8.30 geldim hastaneye saat13 çıktım sadece şuan evdeyim uzanıyorum. Ben şey takıldım beni 6 ekim kan vermeye çağırdılar 8 gün oluyor sadece

Du bakalım, aklına kötüyü getirme hemen.
9 ay boyunca kanama olan insanlar oluyo.
Belki kan sulandırıcı fazla gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…