- 19 Kasım 2020
- 22.006
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.241
Canım benim inşallah bir sıkıntı yoktur belki yerleşmedir. Kontrole ne zaman gideceksinverdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş
İnşallah canım benim sabahları aç karnına kayısı ye. Bol bol su iç bu süreçteGece gayet güzel geçti canım ama şimdi tuvalette biraz zorlandım.
İnşallah bebeklerim benimledir.
Aaa söylediğin iyi oldu canım benim başıma o durum rahim filminde geldi cd olarak istediğini başta belirtmem gerekiyormuş sadece görüntü verdiler bunda söylediğin iyi oldu başta söyleyeyimAminn inşallah Aynen öyle canım inşallahbende öyle düşündüm aklımda rahim basıklığı soru işaretiydi şükür hallettik. Gerçekten kafamın rahat en azından. Sende histereskopi sonrası öyle düşüncen bu arada histereskopi günü Cd veriliyormuş onu mutlaka al. Bana o gün vermediler. Şimdi de silinmiştir çekilmemiştir tarzı bişey diyorlardı ama ısrarla aldım
Yok cnm alakası bile olamaz.morluk oldu die hiç iğne etkisi gidermi! Kana karışıyor morluk bunu nasıl engelleyebilsin.sadece göbeğin cok morarmıs die kola geç dedim ,kolunda moraracak ama biraz göbeğin dinlenir en azından.prolutexi 1adet mi 2adet mi yapıosun?? Prolutexide 2 kullanıyorsan tek şırongaya çekip tek seferde yapabilirsn ben öle yapmıstmYa en iyisi ben kola veya bacağa yapayım Enox’u. Prolutex o morluklardan işe yaramamışmıdır acaba.Korkum oTransfer sonrası 8. Gün bugün , iş işten geçti yaramadıysa da artık.Keşke daha önce başlasaydım kola yapmaya, morarmazdı göbeğim.
Canım ben bu topikte bir çok kişide okudum özellikle ikizlerde kanama oluyor sakin korkma aynen senin doktorunun yaptığı gibi ilaç artırıp kan sulandırıciyi kesiyorlar allahin izni ile bisey olmaz dua et kendini yorma uzan ayağa çok kalkma insalalh da bebislerine bir şey olmaz canım dualarımız seninleKızlar adet gibi kanamam oldu
Aynen valla bende sevdimEvet çabuk ayıkıyor insan ama sonra bulantı yapıyor. Bende opudan sonra baya komiktim ya,ama bu narkoz çok iyi kafa yapıyor ya kendine gelene kadar dünya miss gibi oluyor
Kızlar adet gibi kanamam oldu
Yani yoğun bir kanamaysa senin yerinde olsam bir eğitim araştırma kadın dogum hastanesine giderim.lekeyse korkmana gerek yok.suan ne durumdasın?verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş
Korkma canım. İkiz bide senin olabilir diye okumuştum bnde tüp bebekte kanama da beklenen bişe sakin ol canımKızlar adet gibi kanamam oldu
Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayımYani yoğun bir kanamaysa senin yerinde olsam bir eğitim araştırma kadın dogum hastanesine giderim.lekeyse korkmana gerek yok.suan ne durumdasın?
Bende hamile kaldığımdan beri kanama olucağını okumuştum ama oturduğum yerde biranda olunca panik yaptım çok devam ederse hastaneye gidicemKorkma canım. İkiz bide senin olabilir diye okumuştum bnde tüp bebekte kanama da beklenen bişe sakin ol canım
Kuzum doktora gitmende fayda var ihmal etme nolur en azından için rahat eder böyle daha çok stres olacaksınLeke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Cnmm bak bu durumda evde yatman doğru değil.hastaneye gitmelisin yüksek ihtimalle yatıs verirler ve serum tedavısı baslatırlar tetkıklerını yaparlar benm ıkıze gebe bir arkdsmda 7hafta basladı adet gibi kanamalr hemen hastaneye yatrdılr tedavı basladı suan ıkızlerını dogurdu ama ara ara kanamalr yasadı.göbektende görünür bu arada kanama alanı olmus olabılır.lütfen evde yatma benmde kaç defa kanamam olmustu adet gibi hastanede yatmıstm 2 defa kanamayı durdurdular.bu evde diblenerek gecer die beklıcegın bırsey değil.leke sorun degl ama kanama ihmal edilemez senin iyiliğin için söyluyrm canmmmLeke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Zaten gitmeli adet gibi kanama olmus tüp bebek dr ları yatıs vermıo ama kadn dogumcular direk yatıs verıyrKuzum doktora gitmende fayda var ihmal etme nolur en azından için rahat eder böyle daha çok stres olacaksın
ee tabikii ayy o donem cok zor ya mahfoluyor insan okdar ilac okdar hormon rosk bide sonunda acaba oldumu olmadimi aman yok dollendimi allahim vallahi cok zor coook yaAynen sorcam kuzum.bende öle dedim dr a problem olacaksa iptal edelim die.gerekgörmedş.parası zaten sorun ama birde embryo oluşturmak daha zor bir süreç.
Huraaaa evet aldım)))gördüm bileKuzuuuuuuum, Allah yardımcın olsun.
Naptın, bitti mi işlem?
Aldın mı bebişini?
Du bakalım, aklına kötüyü getirme hemen.verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş
Dün 3 tane yemiştim aslında.İnşallah canım benim sabahları aç karnına kayısı ye. Bol bol su iç bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?