2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

33 yaş 3. Denemem Ekim

Ya en iyisi ben kola veya bacağa yapayım Enox’u. Prolutex o morluklardan işe yaramamışmıdır acaba.Korkum o Transfer sonrası 8. Gün bugün , iş işten geçti yaramadıysa da artık.Keşke daha önce başlasaydım kola yapmaya, morarmazdı göbeğim.

Naptın canım hastane de kan sonucu bekliosun sanirim ilaç neler verdi
Aynen canım daha çıkmadı sonuç eve geçicem nasipse. İlaçları ben çok önce almıştım transfer olcam diye. Ertelenince elimde kaldı.
Estrofem
Coraspin
Folik asit içiyorum zaten günlük
Bide azeltin diye antibiyotik var ama onu kullancam mı bilmiyorum
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun
Aminn canım cümlemizin inşallah. Senden de iyi haberler alalım inşallah

Anladim canim cok tesekkur ederimm cevapların için nasip olursa kendi aracımız ile gideceğiz bizim yolumuz 7 saatlik sürüyor ortalama
İnşallah sonu güzel olur guzel haberler aliriz
7 saatlikse canım hastaneden hemen çıkış yapma kendini iyice toparla. Yatarken bilemiyoruz geçti narkozun etkisi sanıyoruz ama ayağına kalkınca başlıyor etkiler. O yüzden odanda minik minik yürüyüş yaparsın kendini iyi hissettiğin zamanda çıkış yaparsın

Selamm.
Bende toplama cuma oldu 13 yumurcak ile yola devam dün 3. Gün 3 tanesi önden gidiyormuş dondurulmuş 10 tanesi izlemede yarın bilgi verecekler.
Doktor donduracagız adet olunca haber ver dedi.
Şuan aşırı kasık karın ağrım var ama görünürde birşey yok.
Sizde adetten sonra mi yapar transferi

Bende hem opuda hem rahim filminde çabuk ayildim bunda komiktim kısa sürdü diemi narkozun etkisi oldu farklı bişe mi kullanilio

Anladim canim doğru söylüyorsun dediğin gibi yapayım inşallah da operasyon da sonrasi da rahat geçer seninde bugün transfer hazırlığı olacak nasip olursa insalalh
Tahlil sonuclarinin hepsi istenilen değerde olur inşallah canım

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sonra da sağ salim mucizene kavuşmaya vesile olsun.
İlk adette değerlerine bakar normale dönmüşse yapabilir.

Bende hem opuda hem rahim filminde çabuk ayildim bunda komiktim kısa sürdü diemi narkozun etkisi oldu farklı bişe mi kullanilio
Evet çabuk ayıkıyor insan ama sonra bulantı yapıyor. Bende opudan sonra baya komiktim ya, ama bu narkoz çok iyi kafa yapıyor ya kendine gelene kadar dünya miss gibi oluyor

İnşallah canım benim hiç korkma rahat geçiyor. İnşallah şifalar olsun mucizen için vesile olsun
İnşallah canım ya bir yanım hala korkuyor bu üçüncü ertelenişi olunca şimdi de bişey diyecekler gibi hissediyorum. Bakalım nasip

Aminn canim amin hepimize yapılanlar sifa olsun sonunda evlatlarimiz kucağımızda olsun inşallah
Insalah bu sefer hayırlısı ile olur ertelenmez . Canim ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun ben kendi adıma hiç acele etme taraftarı değilim diyorum sonu güzel olsun ben beklerim embriyomuz zaten kolay olmuyor demek seninde uygun olmamış inşallah bu sefer hayırlısı ile gönlünüzde geçtiği gibi olsun

Hemen doktoruna Bilgi ver canım.
Haber gelene kadar da sakına kan sulandırıcı alma.
ayaklarının altına yastık koyup uzan
verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuş

Aminn inşallah Aynen öyle canım inşallah bende öyle düşündüm aklımda rahim basıklığı soru işaretiydi şükür hallettik. Gerçekten kafamın rahat en azından. Sende histereskopi sonrası öyle düşüncen bu arada histereskopi günü Cd veriliyormuş onu mutlaka al. Bana o gün vermediler. Şimdi de silinmiştir çekilmemiştir tarzı bişey diyorlardı ama ısrarla aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…