- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.221
33 yaş 3. Denemem EkimKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül(5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim(5. Gün Çift) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme Ekim (5. Gün) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim M Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme Ekim(5. Gün)
Ya en iyisi ben kola veya bacağa yapayım Enox’u. Prolutex o morluklardan işe yaramamışmıdır acaba.Korkum oBen kan sulandırıcı kullanmıyorum canım.ben ilk transferdede cok yaptm prolutex ama morarma felan olmadı hiç. Göbek deliğinin altınada hiç yapmadım ben göbegın deliğinin sagına soluna yapıyorum.enox yapmıstr morarmayı oyuzden koluna yaptır brzda enoxu göbeğin dinlensn sürekli göbeğe yapma zornluluk yok kıyamam ya ;(((
Aynen canım daha çıkmadı sonuç eve geçicem nasipse. İlaçları ben çok önce almıştım transfer olcam diye. Ertelenince elimde kaldı.Naptın canım hastane de kan sonucu bekliosun sanirim ilaç neler verdi
Aminn canım cümlemizin inşallah. Senden de iyi haberler alalım inşallahAnladım canım hakkında hayırlısı olsun
7 saatlikse canım hastaneden hemen çıkış yapma kendini iyice toparla. Yatarken bilemiyoruz geçti narkozun etkisi sanıyoruz ama ayağına kalkınca başlıyor etkiler. O yüzden odanda minik minik yürüyüş yaparsın kendini iyi hissettiğin zamanda çıkış yaparsınAnladim canim cok tesekkur ederimm cevapların için nasip olursa kendi aracımız ile gideceğiz bizim yolumuz 7 saatlik sürüyor ortalama
İnşallah sonu güzel olur guzel haberler aliriz
Sonuçlar çıkınca haber et bize canım.Henüz belli değil kuzum bugün geldim doktora ama tahlillerin sonucuna göre bakılacak başlayıp başlamayacağımıza
Bende hem opuda hem rahim filminde çabuk ayildim bunda komiktim kısa sürdü diemi narkozun etkisi oldu farklı bişe mi kullanilio7 saatlikse canım hastaneden hemen çıkış yapma kendini iyice toparla. Yatarken bilemiyoruz geçti narkozun etkisi sanıyoruz ama ayağına kalkınca başlıyor etkiler. O yüzden odanda minik minik yürüyüş yaparsın kendini iyi hissettiğin zamanda çıkış yaparsın
Anladim canim doğru söylüyorsun dediğin gibi yapayım inşallah da operasyon da sonrasi da rahat geçer7 saatlikse canım hastaneden hemen çıkış yapma kendini iyice toparla. Yatarken bilemiyoruz geçti narkozun etkisi sanıyoruz ama ayağına kalkınca başlıyor etkiler. O yüzden odanda minik minik yürüyüş yaparsın kendini iyi hissettiğin zamanda çıkış yaparsın
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sonra da sağ salim mucizene kavuşmaya vesile olsun.Selamm.
Bende toplama cuma oldu 13 yumurcak ile yola devam dün 3. Gün 3 tanesi önden gidiyormuş dondurulmuş10 tanesi izlemede yarın bilgi verecekler.
Doktor donduracagız adet olunca haber ver dedi.
Şuan aşırı kasık karın ağrım var ama görünürde birşey yok.
Sizde adetten sonra mi yapar transferi
İnşallah canım benim haber ederim. Sen nasılsın bugün ikinci günün miniklerin ileSonuçlar çıkınca haber et bize canım.
Evet çabuk ayıkıyor insan ama sonra bulantı yapıyor. Bende opudan sonra baya komiktim ya,Bende hem opuda hem rahim filminde çabuk ayildim bunda komiktim kısa sürdü diemi narkozun etkisi oldu farklı bişe mi kullanilio
TeşekkürlerHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sonra da sağ salim mucizene kavuşmaya vesile olsun.
İlk adette değerlerine bakar normale dönmüşse yapabilir.
İnşallah canım benim hiç korkma rahat geçiyor. İnşallah şifalar olsun mucizen için vesile olsunAnladim canim doğru söylüyorsun dediğin gibi yapayım inşallah da operasyon da sonrasi da rahat geçerseninde bugün transfer hazırlığı olacak nasip olursa insalalh
Tahlil sonuclarinin hepsi istenilen değerde olur inşallah canım
Benimde opudan 5 gün sonra olmuştu dediği gibi olabilir ama iyi oluyor ya adetle tüm ağrı şişkinlik gidiyor. RahatlıyorsunTeşekkürler
Aşırı ağrım var hemşire adete hazirlik dedi ama bakalım
Aminn canim amin hepimize yapılanlar sifa olsun sonunda evlatlarimiz kucağımızda olsun inşallahİnşallah canım benim hiç korkma rahat geçiyor. İnşallah şifalar olsun mucizen için vesile olsun
İnşallah canım ya bir yanım hala korkuyor bu üçüncü ertelenişi olunca şimdi de bişey diyecekler gibi hissediyorum. Bakalım nasip
Gece gayet güzel geçti canım ama şimdi tuvalette biraz zorlandım.İnşallah canım benim haber ederim. Sen nasılsın bugün ikinci günün miniklerin ile
Hemen doktoruna Bilgi ver canım.Kızlar adet gibi kanamam oldu
verdin canım kan sulandırıcıyı kesti progestan iğneyi düşürmüştğ onu artırdı hergün yap dedi ikizlerde olabiliyormuş ama bebekler gidincedw kanama olurmuşHemen doktoruna Bilgi ver canım.
Haber gelene kadar da sakına kan sulandırıcı alma.
ayaklarının altına yastık koyup uzan
Aminn inşallah Aynen öyle canım inşallahAminn canim amin hepimize yapılanlar sifa olsun sonunda evlatlarimiz kucağımızda olsun inşallah
Insalah bu sefer hayırlısı ile olur ertelenmez . Canim ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun ben kendi adıma hiç acele etme taraftarı değilim diyorum sonu güzel olsun ben beklerim embriyomuz zaten kolay olmuyordemek seninde uygun olmamış inşallah bu sefer hayırlısı ile gönlünüzde geçtiği gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?