2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Inşallah bi sıkıntı çıkmaz cok şükür suana kadar kanama falan olmadı zorlamadı zaten doktor bakarken rahat geçti muayene hakkımda hayırlısı inşallah

Çok sükür canım, muayene ıcın gun sayıyorum, henuz ne durumdayım bılmıyorum sen nasılsın, tedavin basladı mı, kesınlestı mı ne oldugu
Hayır canım benim tiroit bezimde bi kitle fark etti doktorum acil endokrinolojiye randevu istedi yarın hatta gideceğim . Enfeksiyon beyaz kan kırmızı kan hücreleri vsvs gibi ayrıntılı bir kan daha aldı . Yarın endokrinoloji ne diyecek bilmiyorum bu ay düzene girse herşey normal çıksa .en az iki ay sürer transferim. Çünki burada transferden bi ay önce smear testi almadan transfere başlamıyolar . Adetin 21 ci günü çağırıp kan alıp smear alıp sonraki adetle başkıyorlar .

Beta bu kadar dusukken doktor ne gormek ıcın baktı o da tartısılır bır konu, yanı rahimin durumundan Baska bısey goremezdı kı.. Aynı doktorla devam etmeyin bence..
Hayir ben geldim ellimde test vardı bende şoktayım hiç beklemedim . Kadın sonuç daha görmedi . Normalde geldim sadece kan vermeye ama o bakmak istedi . Ben hastaneden sonra evde sonuçları gördüm . Sevindim yani 4 sene bu mücize bekledik doğal oldu (((

Inşallah bi sıkıntı çıkmaz cok şükür suana kadar kanama falan olmadı zorlamadı zaten doktor bakarken rahat geçti muayene hakkımda hayırlısı inşallah
Hayır hayır ben korkutmak için yazmadım sadece ne yaşadım anlattım . Herşey çok güzel olacak

Guatr tedavin sormuştum canım, ınsallah tedavin hızlıca gerceklesir, en saglıklı sekılde kavusursun mucizelerine.

Guatr tedavin sormuştum canım, ınsallah tedavin hızlıca gerceklesir, en saglıklı sekılde kavusursun mucizelerine.
Evet guatır tedavimde bi sol tarafta şişkinlik fark etti ultrasonda canım . Ben transfer anladım kusura bakma biraz kafam dalgın . Korkuttu doktorum biraz bi şişlik var felan dedi . Çok ayrıntılı kan baktı bir doktor daha geldi onada baktırdı frlan biraz korktum ama inşallah birşey çıkmaz . Kan sonuçlarım çok normal . Bakalım hayırlısı allahtan

Nasip canım, Rabbım ınsallah bu sefer saglıcakla ilerlemeyi nasıp etsin. Ben de 2 yıl sonra asılama ile gebe kaldım, dusuk yaptım, saglıksız gebelık olunca ne yaparsak yapalım durmuyor.. Rabbım hayırlısını bilir, dua et, ınsallah yeniden nasıp edecek

Belkı de korktukları kitle onemsız bıseydir, yarın sonucun bellı olacak oyleyse, haberdar et bizi de

Hayirli olsun canım güzel yumoslarin olsun taze mi olcakti transfer beklicenmi
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah güzel güzel döllensinker kaliteli bebeler olsunlar inşallah bu defa donmus olacak cnm tekrar histereskopi yapilacak ekim kasım tranfer edecek sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Aminn hepimizi inşallah canım benim
Çokk sevindim hadi bakalım bol bol kaliteli yumişler toplansın. Dondurulacaktı dimi canım
Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah güzel haberler verelim hepimiz birbirimize evet donduracak tekrar histereskopi yapacak artık transfer ne zaman olur bilmem şimdi tek düşündüğüm güzel embriyo ol su inşallah aşama aşama stresssrabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Belkı de korktukları kitle onemsız bıseydir, yarın sonucun bellı olacak oyleyse, haberdar et bizi de
İnşallah canım inşallah önemsiz çıksında sağlık çok önemliymiş bugün sabah 8 den öğlen 13 e kadar doktor doktor gezdim kandı tahlildi sonuçtu derken . Transfer ertelendiğinden berri doktor doktor geziyorum inşallah doktorum dediği gibi umarım ufak bir enfeksiyona bağlı birşeydir allah kimseyi gerçekten sağlığıyla sınamasın inşallah Haber ederim inşallah canım dua edin

Canım benım rabbim dert veriyorsa dermanını da gönderir, bızım sınavımız boyle, zor.. İnşallah yarın guzel haberlerle donersın, transferin de en saglıklı sekılde ayarlanır tekrardan

Ya valla neden benm dr bu işlemi yapmadı bilmiyorum.transfer günü kendisine sorucağım tekrar.kist benmde kafamı kurcalayan bir durum

Bişey çıkmaz Allahın izniyle canım yapılan hersey tedbir amaclı baştan ayrıntılı bakılması daha iyi sonradan keske dememek için sen içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda transferini olmak nasip olsun kuzum❤❤

Hepiniz iyiki varsınız çok teşekkür ederim canım . Sen nasılsın bebekler nasıl ?

Hepiniz iyiki varsınız çok teşekkür ederim canım . Sen nasılsın bebekler nasıl ?
Iyiyim çok şükür canım bebekler değil bebekmis tek kese gözüktü canım hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah darısı sana inşallah canım sende iyiki varsın

Ayyy hafi hayırlısı Rabbim hayırlısı ile kucağına aldırmayıda nasip etsin Dualarına talibim hamileninki kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…