2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Dondurulmus transfer oncesi kullandığım ilaclar su sekilde. Siz de yazar misiniz?
gunde 3 estrofem
Sabah aksam lutenus her defasinda 2 tablet
3 gunde bir proletux igne
Coraspirin 1 tane
1 tane prednol
Folik asit
İmom vitamin
Estrofem günde 3 tab
Lutinus günde 3
Ve cumartesi prolutex vuruldum.
Yarın transfer

Icime su serptin canım bazi yerlerde bende böyle okudum daha net bazı şeyler gözüküyor diye doktorda bi sakınca yok dedi ama işte annelik böyle biseymis herseyi düşünüyorsun
Anlıyorum canım, biçok kısıde vajinal muayene korkusu var, ama gercekten bunu ben de cok arastırıdım hıcbır zararı yok,, hatta cok daha ıyı karından muayeneye gore..

Evet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Benim bildiğim özeller de dahil hamilelik varsa üstten yoksa alttan bakılıyor
yerine göre değişiyor demek ki
ben bugün özele gittim üstten baktı zaten.Kalp atışı gorunuyir ama dinleyebilme için alttan bakmam lazım dedi ama ona da hiç gerek yok dedi ben de kabul etmezdim zaten .

Siz devlette mı yapıyorsanız?yoksa özelde?bende 35yaşındayım zaten 2 embriyo var ve hakkım da var . Bende istedim çift etsin ama sürekli hayır diyor((çok tehlikeli falan filan((((ben devlet hastanede yapıyorum
Ben ozeldeyim canim. Cift yapmak istemiyor bana da. Tehlikeli vs diyor da. Yani her sey bir risk yani. Tek transfer de de risk var. En risksiz olani o halde hic transfer yaptırmamak. Transfer yoksa risk yok
Valla keyfim kaçtı benim de ya.

Offf bu iğneleri(((ben 1 kere prolutex vuruldum çok kötüyüm)(hem kalçası ağrıyor hem göğüsleri o kadar büyümüşler sanki 9aylik hamile ve çok ağrısı var . Dokunamıyorum göbekte uyanamıyorum bile ())ateş da çıktı(((

Merhabalar yarın yurtdışına evim taşınıyor. Elimde açılmamış bir buçuk kutu progestan ampul, progestan fitil, açılmamış estrofem, 11 lutinus fitil var. İhtiyacı olan bildirse hemen yarın ücretsiz gönderebilirm

Ben ozeldeyim canim. Cift yapmak istemiyor bana da. Tehlikeli vs diyor da. Yani her sey bir risk yani. Tek transfer de de risk var. En risksiz olani o halde hic transfer yaptırmamak. Transfer yoksa risk yok
Valla keyfim kaçtı benim de ya.
Normalde özelde istediğiniz yapıyorlar çünkü bende bu konu araştırdım . Yani devlette tabiki kuralları var hem korkuyorlar birşey olursa. Bana doktor tüm riskleri anlattı bende kabul ettim Transfer da 1 ay daha uzattık ağustosta yaptırcam ama rahim temizlememiş . Dedi benim için sorun yok ama kesin söylüyorum tutmaz ve kaliteli embriyo kaybetmek istemiyorum . Aslında iyiki böyle konuşuyor . Bende öyle düşündüm mesela şimdi 2 tane embriyo transfer edecem ve tutmazlar . Başka yokdemek silbaştan başlamak lazım . Ama böyle tek tek yapsam en az 2 şansım var strese girme tüm konuda iyilik bul ve gör . Bak senin 3 gün sonra transfer benim yarın göreceksin 10-12 gün sonra ikimiz güzel haberleri alırız

Ne iğnesiydi canım seninkiler opu için mi.
Neden öyle çıktı bilmiyorum ama doktorun dediği gibidir ilaçlardan olabilir ben daha önce dikkat etmedim
Evet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Bir sıkıntı olmaz canım Sohrab da açıklamış zaten. Ayy yalnız neden 3 ay ya. Ben o çataldan inmek için dualar ediyorum valla

Kızlar size bir soru bu alttan muayene bebeğe zarar vermez degilmi düşük kanama v.s. bi zararı olmaz zararı olsa bakmayız dedi doktorum tereddütte kaldım ben ya
Vallah ben ultrasona bağlanıyorum (((geçen sene muayeneden sabah kanama başladı ve düştü (((ben hiç beklemedim gebelik sürpriz oldu. Test yaptım 2 çizgi çıktı hemen koştum kan vermeye. Doktor da dedi hadi bakalım belki sert baktı bilmem Hcg da 118 çıktı o zaman. Eşimle çok sevindik ama çabuk bitti(((bu yüzden gebe kalırsam asla izin vermem((((

Ever yaa, işin en zor kısmı iğneler.
Ben de alışamadım hala.

Sizinki kımyasal gebelık olmus, vajinal muayene ile alakalı oldugunu dusunmuyorum, ama nasıl rahat hissederseniz oyle yaparsınız, sonucta onemlı olan annenin kendını ıyı hissetmesi
Tabiki sonuçlara göre kimyasal oluyor ama ben o gün gitmesem muayene olmasam belki devam ederse ona bilemem Artık korkuyorum bir daha böyle yaşarsam(((

Ah canım topiğim nasılsınız ? Bende normalde bugünlerde transferimi olmuş sonucumu bekliyor olacaktım . Ama mağlesef başka sağlık sıkıntılarından dolayı olmadı . Aklım sizlerde nasıl gidiyor Catlak-kurabiye napyım canım transfer oldun mu ? Sohrab sende nasıl gidiyor ? Kalp atışı aldınız mı ?

Tabiki sonuçlara göre kimyasal oluyor ama ben o gün gitmesem muayene olmasam belki devam ederse ona bilemem Artık korkuyorum bir daha böyle yaşarsam(((
Beta bu kadar dusukken doktor ne gormek ıcın baktı o da tartısılır bır konu, yanı rahimin durumundan Baska bısey goremezdı kı.. Aynı doktorla devam etmeyin bence..

Çok sükür canım, muayene ıcın gun sayıyorum, henuz ne durumdayım bılmıyorum sen nasılsın, tedavin basladı mı, kesınlestı mı ne oldugu

Anlıyorum canım, biçok kısıde vajinal muayene korkusu var, ama gercekten bunu ben de cok arastırıdım hıcbır zararı yok,, hatta cok daha ıyı karından muayeneye gore..
Inşallah sıkıntısız bir şekilde bu günleri atlatırız

Her hastanenin doktorun başka demekki canım hayırlısı hakkımızda Rabbim yavrularımızı korusun

Sohrab sağolsun rahatlatti biraz beni bilmiyorum canım benim şehir hastanesi hemşire öyle söyledi ama bakalim haftaya belki karindan bakar büyümüş olucak görünür o zaman heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…