- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.141
İmom vitaminDondurulmus transfer oncesi kullandığım ilaclar su sekilde. Siz de yazar misiniz?
gunde 3 estrofem
Sabah aksam lutenus her defasinda 2 tablet
3 gunde bir proletux igne
Coraspirin 1 tane
1 tane prednol
Folik asit
Anlıyorum canım, biçok kısıde vajinal muayene korkusu var, ama gercekten bunu ben de cok arastırıdım hıcbır zararı yok,, hatta cok daha ıyı karından muayeneye gore..Icime su serptin canım bazi yerlerde bende böyle okudum daha net bazı şeyler gözüküyor diye doktorda bi sakınca yok dedi ama işte annelik böyle biseymis herseyi düşünüyorsun
Benim bildiğim özeller de dahil hamilelik varsa üstten yoksa alttan bakılıyorEvet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Ben ozeldeyim canim. Cift yapmak istemiyor bana da. Tehlikeli vs diyor da. Yani her sey bir risk yani. Tek transfer de de risk var. En risksiz olani o halde hic transfer yaptırmamak. Transfer yoksa risk yokSiz devlette mı yapıyorsanız?yoksa özelde?bende 35yaşındayım zaten 2 embriyo var ve hakkım da var . Bende istedim çift etsin ama sürekli hayır diyor((çok tehlikeli falan filan((((ben devlet hastanede yapıyorum
Offf bu iğneleri(((ben 1 kere prolutex vuruldum çok kötüyüm)(hem kalçası ağrıyor hem göğüsleri o kadar büyümüşler sanki 9aylik hamile ve çok ağrısı var . Dokunamıyorum göbekte uyanamıyorum bile ())ateş da çıktı(((Her doktorun ilaç protokolü farklı oluyo canım.
Hatta sadece hastaya göre de değişmiyor.
Aynı hastaya Farklı protokoller de uygulanabiliyor.
Mesela benim bu 2.transferim, ilaçlar ve dozları değişti.
3 Estrofem
3 Progestan fitil
1 Coraspin
1 Decavit
2 günde 1 100mg Progestan iğne
Normalde özelde istediğiniz yapıyorlar çünkü bende bu konu araştırdım . Yani devlette tabiki kuralları var hem korkuyorlar birşey olursa. Bana doktor tüm riskleri anlattı bende kabul ettimBen ozeldeyim canim. Cift yapmak istemiyor bana da. Tehlikeli vs diyor da. Yani her sey bir risk yani. Tek transfer de de risk var. En risksiz olani o halde hic transfer yaptırmamak. Transfer yoksa risk yok
Valla keyfim kaçtı benim de ya.
Ne iğnesiydi canım seninkiler opu için mi.Kızlar selam bende hep soru soruyorum ama sizden öğreniyorum herşeyi napayım :) bugün göbekten altıncı iğnemi oldum sabahta doktorla kontrolum vardı öğleden sonra belimde şiddetli bir ağrı başladı bunun iğnelerle bir alakası olabilirmi ? birde normalde tedaviden önce kaç kere alttan muayene oldum sorun yoktu bugün rahim duvarının orasını alacalı bulacalı gördüğünü söyledi normalde şeffaf olması gerekir dedi şimdiye kadar hiç böyle bişi yoktu hersey temizdi ilaçlardan olabileceğini söyledi iyice panik oldum polip gibi falan dedi panık yapma ilaçlardan böyle görünüyor olabilir dedi ama işte içim rahatlamıyor başınıza böyle bişi geldımı acaba ?
Bir sıkıntı olmaz canımEvet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Vallah ben ultrasona bağlanıyorum (((geçen sene muayeneden sabah kanama başladı ve düştü (((ben hiç beklemedim gebelik sürpriz oldu. Test yaptım 2 çizgi çıktı hemen koştum kan vermeye. Doktor da dedi hadi bakalım belki sert baktı bilmemKızlar size bir soru bu alttan muayene bebeğe zarar vermez degilmi düşük kanama v.s. bi zararı olmaz zararı olsa bakmayız dedi doktorum tereddütte kaldım ben ya
Ever yaa, işin en zor kısmı iğneler.Offf bu iğneleri(((ben 1 kere prolutex vuruldum çok kötüyüm)(hem kalçası ağrıyor hem göğüsleri o kadar büyümüşler sanki 9aylik hamile ve çok ağrısı var . Dokunamıyorum göbekte uyanamıyorum bile ())ateş da çıktı(((
Sizinki kımyasal gebelık olmus, vajinal muayene ile alakalı oldugunu dusunmuyorum, ama nasıl rahat hissederseniz oyle yaparsınız, sonucta onemlı olan annenin kendını ıyı hissetmesiErtesi gün düştü(((
Tabiki sonuçlara göre kimyasal oluyor ama ben o gün gitmesem muayene olmasam belki devam ederse ona bilememSizinki kımyasal gebelık olmus, vajinal muayene ile alakalı oldugunu dusunmuyorum, ama nasıl rahat hissederseniz oyle yaparsınız, sonucta onemlı olan annenin kendını ıyı hissetmesi
Beta bu kadar dusukken doktor ne gormek ıcın baktı o da tartısılır bır konu, yanı rahimin durumundan Baska bısey goremezdı kı.. Aynı doktorla devam etmeyin bence..Tabiki sonuçlara göre kimyasal oluyor ama ben o gün gitmesem muayene olmasam belki devam ederse ona bilememArtık korkuyorum bir daha böyle yaşarsam(((
Çok sükür canım, muayene ıcın gun sayıyorum, henuz ne durumdayım bılmıyorumAh canım topiğim nasılsınız ? Bende normalde bugünlerde transferimi olmuş sonucumu bekliyor olacaktım . Ama mağlesef başka sağlık sıkıntılarından dolayı olmadı . Aklım sizlerde nasıl gidiyorCatlak-kurabiye napyım canım transfer oldun mu ? Sohrab sende nasıl gidiyor ? Kalp atışı aldınız mı ?
Inşallah sıkıntısız bir şekilde bu günleri atlatırızAnlıyorum canım, biçok kısıde vajinal muayene korkusu var, ama gercekten bunu ben de cok arastırıdım hıcbır zararı yok,, hatta cok daha ıyı karından muayeneye gore..
İnşallahh kuzum. Bebısler buyuyunce zaten karından bakarlarInşallah sıkıntısız bir şekilde bu günleri atlatırız
Her hastanenin doktorun başka demekki canım hayırlısı hakkımızda Rabbim yavrularımızı korusunBenim bildiğim özeller de dahil hamilelik varsa üstten yoksa alttan bakılıyor
yerine göre değişiyor demek ki
ben bugün özele gittim üstten baktı zaten.Kalp atışı gorunuyir ama dinleyebilme için alttan bakmam lazım dedi ama ona da hiç gerek yok dedi ben de kabul etmezdim zaten .
Ne iğnesiydi canım seninkiler opu için mi.
Neden öyle çıktı bilmiyorum ama doktorun dediği gibidir ilaçlardan olabilir ben daha önce dikkat etmedim
Bir sıkıntı olmaz canımSohrab da açıklamış zaten. Ayy yalnız neden 3 ay ya. Ben o çataldan inmek için dualar ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?