2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

yahu sorma bacim valla hamile kalmakla bitmiyoki aman yasiyomu aman dusuk olmasin sonra amn bir hastakigi olmasin bitmiyor bitmiyio ya oyle bir mucize geliyorki bana asiri imkansiz gibi birsey tivbe yarabbim ya bize yardim etsin insallahhhhhh

yumurtlamayı baskılıyor bu iğne tamamen dısardan alınan hormonla tedavı gerçekleşiyor,kist olmasını,erken yumurtlama olayını vs ortadan kaldırıyor bazı dr lar tercıh edıyor ondan sordm
he yok yavrum ya ben hic kullanmadim suan iste estrofem kan sulandirici igne ve hap sonra vitaminlerim var iste 3. ekimdede progestan igneye basliycam falan oyle yani
birde bende 1keresinde oyle kist olustu falan doktor onu ufak boyle 5 dk surecek bir operasyonla aldi hemen bayilmadan falan zaten surekli soruyorum kistim varmi birseyim varmi falan diyede sadece normal polikistik overden sebeb yumurtalar var falan diyor

ya bisi diycem benim asiri belim kasiklarim cok afedersiniz popon bile agriyo ya ilaclar yuzunfen heralde ayy nasil halsizim nasil agrim var belim kopuyor oluyomu sizlerede

I iklime_06 canim gözün aydın keseyim de görmüşsünüz. Insallah hep sağlıklı olur güzel haberler alırsın canım sen 2 demişsin ya
Şeyi merak ettim çift embriyo muydu seninkini
Birde sanki yanlış olmasın genetik yapılmış miydi sende aklimda öyle kalmış canim

yahu sorma bacim valla hamile kalmakla bitmiyoki aman yasiyomu aman dusuk olmasin sonra amn bir hastakigi olmasin bitmiyor bitmiyio ya oyle bir mucize geliyorki bana asiri imkansiz gibi birsey tivbe yarabbim ya bize yardim etsin insallahhhhhh
aynen banada imkansız gibi geliyor .doğal yolla hemen olunca normal birşey gibi geliyor ama biz çok emek verince gözümüzde zorlaşıyor.Allah yardımcımız olsun, biz yakında panik atak olacazz

Evt benmde aynı halsizlkten cok bitkinimmm.benm de 2aydır kist oluyor bu ayda vardı ama drum pek önemsemedi küçülüyor diye 1ekımde transfer olcak kist vrken umarım bir sorn olmaz en sn kntrlde 16mm di girdik bir alemete gidiyoz valla

aynen banada imkansız gibi geliyor .doğal yolla hemen olunca normal birşey gibi geliyor ama biz çok emek verince gözümüzde zorlaşıyor.Allah yardımcımız olsun, biz yakında panik atak olacazz
hahahahaD: valla hı dogru kız bazen mesela mısafırlıklerde boyle hanı cocuklarına yaramazlık yaptıklarında bısı demıyo ya annler ben galıba oyle olucam he cok laf edıyodum yemın ederım mana verıyodum ama sımdıde bızımkıler asırı ımkansız ya zor heralde cok kıymetlı gelıcek bıze

kız doktorun alsın onu desene aslında cok basıt normal catala yatıyorsun ıcıne alet sokuyo sonra ıgneyle o yumurtalga gırıyo vakumla cekıyor ve bu nasıl dıyım ınanılmaz acısız bırsey sadece korkudan tabı tansyonun dusuyo korkuyon ne oluyor falan dıye 5dk ıslem benım oyle temızledı ıste mesela ay nblm ya amn yeterkı tutsunda herseyı yaptık ettık her acıyı yasıyoruz ıgnelerın morluklarımı dersın kılolarmı dersın kı 1 yılda 55 kılodan 75 cıktım sonra boyle agrılar falan psıkolojı hep bzuk sureklı melonkolık takılıyuorum ayy ayyy dua edecem sana hadı bakalım hayırlısıylann rabbım tutunmayı nasıp etsın kac tane koyucaklar canım

Kizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Ben doktoruma cift embriyo koymasını söylemiştim. Transfer surecindeyim. Transferime 3 gun kaldi. Bugun yazmıştım.tek embriyo koymayı oneriyor. Ama ben kesinlikle cift embriyo istiyorum. Yasim 38. Su an transfere 3 gun kaldi. Ben ciftte israr edicem ama. Bu surecte kullanılan ilaçlar farkli mi oluyor? Yani cift embriyo transferinde transfer oncesi verilen ilaclar daha mi fazla oluyor. Eger oyle ise ben vazgeçtim demek istiyorum.

Hayır canım, tek çift fark etmez.
İlaç dozları aynı.

Dondurulmus transfer oncesi kullandığım ilaclar su sekilde. Siz de yazar misiniz?
gunde 3 estrofem
Sabah aksam lutenus her defasinda 2 tablet
3 gunde bir proletux igne
Coraspirin 1 tane
1 tane prednol
Folik asit
Her doktorun ilaç protokolü farklı oluyo canım.
Hatta sadece hastaya göre de değişmiyor.
Aynı hastaya Farklı protokoller de uygulanabiliyor.
Mesela benim bu 2.transferim, ilaçlar ve dozları değişti.
3 Estrofem
3 Progestan fitil
1 Coraspin
1 Decavit
2 günde 1 100mg Progestan iğne

Ya ben sundan endiseliyim. Tek transfere gore vermistik ilaclari cift koymak istersen bu ilaçların fazlasını kullanmaliydin diyip madem cift istiyorsun onumuzdeki ay yapalim derler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…