- 14 Şubat 2021
- 8.421
- 22.465
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Ben varımMerhaba hanımlar bu ay ilk tüp bebek deneyecek var mı acaba ? Nelere dikkat ediyorsunuz herhangi bi aktivite edindiniz mi ? Ben kadınlar hamamına gitmeyi düşünüyorum sizce bir faydası yada zararı sakıncası olur mu yardımcı olur musunuz acaba?
Nerde yapacaksınız işleminizi acaba devlette mi özelde mi ben 2018den beri uğraşıyorum bebek konusunda hep negatif şimdi de araştırıyorum ki nerelerde yanlış olabilir benimde eşiminde hiç bir sıkıntısı yok dedi Dr ben 25 yaşındayım eşim 38 5senelikte evliyizBen varımHatta yarın saat 2 de transferim var Çok uzun yollardan geldik buraya kadar ilk defa deniyoruz. Öncelikle ameliyat olmam gerekti iki tüpüm de alındı, çikolata kistimin içi boşaltıldı, rahim şekli bozukmuş o düzeltildi. Sonra rahim hazır olunca ilaçları kullanmaya başladım bir sürü hap iğne ama sadece o da yetmez sürekli hormon tahlili istiyolar. Olması gereken değerden bir değer düşük çıksın transfer iptal ediliyo. Bunun da en önemlisi stres yapmamak. Öyle çok bi aktivitede bulunmadım normal yaşantıma devam ettim zaten ilaçları takip etmekten zaman o kadar hızlı ilerliyo ki Çok şükür benim için herşey yolunda gidiyor şimdilik. Yarın da bebişimi alıp gelirsem artık 10 gün beklemedeyim
Ayrıca transferden önce sorun olacağını düşünmüyorum hamamın ama transfer sonrası bi süre duş bile yasak sonrasında da ılık suyla alman gerekiyor.
Rahim filmi çekildin mi canım, benim mesela tüplerimde sıvı birikmesi varmış 3 yıldır deniyoduk hiçbir sorun yok diye meğer ondan olmuyomuş filmde ortaya çıktı. Aynı şekilde eşimde bi sorun yoktu doktorlar bende de bulamıyodu bi sorun. Bi kere çekildim rahim filmi sonuç olarak tüplerde sıkıntı yok diye girmişler. Tüp bebek doktoruna gittim o farketti mesela diğer kadın doğumcular anlamamıştı. Ben özelde yaptırıyorum ama ilk görüşmeye gittiğimde ücret almamışlardı hatta hiç bi sıkıntı yoksa direk tüp bebek de önermiyo zaten doktorlar. Sen de bi muayeneye gidebilirsin aslında.Nerde yapacaksınız işleminizi acaba devlette mi özelde mi ben 2018den beri uğraşıyorum bebek konusunda hep negatif şimdi de araştırıyorum ki nerelerde yanlış olabilir benimde eşiminde hiç bir sıkıntısı yok dedi Dr ben 25 yaşındayım eşim 38 5senelikte evliyizAllah'ım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah size bizim ilerlememizde güzel olur umarım
Bende yaptırdım hatta ilaçli rahim filmi yaptırdım 2019 yilinda orda da sorun çıkmadı hatta bu tüp bebek doktorum yönlendirdi beni yaptırmam içinRahim filmi çekildin mi canım, benim mesela tüplerimde sıvı birikmesi varmış 3 yıldır deniyoduk hiçbir sorun yok diye meğer ondan olmuyomuş filmde ortaya çıktı. Aynı şekilde eşimde bi sorun yoktu doktorlar bende de bulamıyodu bi sorun. Bi kere çekildim rahim filmi sonuç olarak tüplerde sıkıntı yok diye girmişler. Tüp bebek doktoruna gittim o farketti mesela diğer kadın doğumcular anlamamıştı. Ben özelde yaptırıyorum ama ilk görüşmeye gittiğimde ücret almamışlardı hatta hiç bi sıkıntı yoksa direk tüp bebek de önermiyo zaten doktorlar. Sen de bi muayeneye gidebilirsin aslında.
Kaç kere denediniz peki tüp bebek ya da ilk mi olucak.Bende yaptırdım hatta ilaçli rahim filmi yaptırdım 2019 yilinda orda da sorun çıkmadı hatta bu tüp bebek doktorum yönlendirdi beni yaptırmam için
Kaç kere denediniz peki tüp bebek ya da ilk mi olacaksınız
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben de bugün oldum transferi, bebişimi aldım geldim bakalım gün saycaz artıkEvet ilk defa tüp bebek deneyeceğim nasip olursa
Rabbim hayırlı etsin inşallah darısı da benim ve tüm isteyenlerin başına olsun sayılı gün çabuk geçer derler inşallah güzel ve sağlıklı geçer günlerinHadi hayırlısı olsun inşallah ben de bugün oldum transferi, bebişimi aldım geldim bakalım gün saycaz artık
İnşaallah güzel geçer günlerin bana da dua edermisiniz bende sizler gibi olayımBen de varım bugün transfer oldum bakalım hayırlısı ile gün saymaya başlayalım
Amin inşallah çok sağol güzel dileklerin içinRabbim hayırlı etsin inşallah darısı da benim ve tüm isteyenlerin başına olsun sayılı gün çabuk geçer derler inşallah güzel ve sağlıklı geçer günlerin
Allah yar ver yardımcınız olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursunİnşaallah güzel geçer günlerin bana da dua edermisiniz bende sizler gibi olayım
Amiiiiinnnn inşallahAllah yar ver yardımcınız olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Rica ederim ne demek dua duayla güzelleşirmişAmin inşallah çok sağol güzel dileklerin için
Tranfer sonrasi dus yasak degil ya ben 2. transferimi bekliyorum. Ilik dus alacaksin, sicak su yok dediler sadece.Ben varımHatta yarın saat 2 de transferim var Çok uzun yollardan geldik buraya kadar ilk defa deniyoruz. Öncelikle ameliyat olmam gerekti iki tüpüm de alındı, çikolata kistimin içi boşaltıldı, rahim şekli bozukmuş o düzeltildi. Sonra rahim hazır olunca ilaçları kullanmaya başladım bir sürü hap iğne ama sadece o da yetmez sürekli hormon tahlili istiyolar. Olması gereken değerden bir değer düşük çıksın transfer iptal ediliyo. Bunun da en önemlisi stres yapmamak. Öyle çok bi aktivitede bulunmadım normal yaşantıma devam ettim zaten ilaçları takip etmekten zaman o kadar hızlı ilerliyo ki Çok şükür benim için herşey yolunda gidiyor şimdilik. Yarın da bebişimi alıp gelirsem artık 10 gün beklemedeyim
Ayrıca transferden önce sorun olacağını düşünmüyorum hamamın ama transfer sonrası bi süre duş bile yasak sonrasında da ılık suyla alman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?