- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.401
Aynen öyle canım ne yumuşak ne sert ortası olması lazım sanırım.. Ben 5 yıllık evliyim 32 yaşındayım arkamdan covid zamanı acelesi neymiş demişBir de kadınmış gerçekten bazen bu kadın yöneticileri anlayamiyorum yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum her zaman da söylerim inşallah yöneticim kadın olmaz diye anlamıyorlar zorluk çıkarıyorlar hep. Bende çok yumuşak yüzlüydüm bu da beni yıprattı o ayrıaçık yazılı bir yazı tebliğ edip yok o öyle değil şöyle demekte neyin nesidir! Bir de kendi işi olsa neler yapar böyleleri kim bilir
İnşallah ,Gecer hemen endiselenme
Benim 4 küsür çıktı ilaç kullanıyorum çok aşırı riskli bir şey değil diye biliyorum tabi ilaca başlayıp önünü almak gerekiyor yani üzülmeyinTSH benim 3.36 çıktı. Gebelikte sınır 2.5. doktorum dahiliye uzmanı görün ilaç başla dedi. Bı arkadaşıma gönderdim sonuçları levotiron diye bir ilaç başla dedi. Hiç TSH ile ilgili problemim olmamıştı bugün duyunca bı üzüldüm. Aynı durumlari yaşayan var mi
Dahiliye doktoruna görünüp size uygun dozda ilaca başlayın geçmiş olsunBenim 4 küsür çıktı ilaç kullanıyorum çok aşırı riskli bir şey değil diye biliyorum tabi ilaca başlayıp önünü almak gerekiyor yani üzülmeyin
İnsan gebelikte herşeyi daha çok takıyor sanırım. Yarın ilaç baslicam mecburen.Benim 4 küsür çıktı ilaç kullanıyorum çok aşırı riskli bir şey değil diye biliyorum tabi ilaca başlayıp önünü almak gerekiyor yani üzülmeyin
Yaptrsam icim rahat olucak yaptrmazsam ilerde keske demek istemiyorum bu testlerin yanilma payi var zaten once Allaha emanet sonra bize Rabbim ne eylerse guzel eyler bende ikilemde kaldm ama yaptiricam galiba bendeAllah korusun risk çıkarsa vazgeçer miyim hayır bilmek de hazırlıklı olmak açısından iyi olur gibi geliyor ki zaten kesin bile değil. Ben iyice evhamlı bir insana dönüştüğüm için eşim stres yaparsın etkilenirsin ayrıntılı ultrason u yaptıralım yeter diyor ama sanırım benim dediğim olur
Saol canım inşallahNe guzel duzenli artmis 1500 lerde falan kese goruluyor hayirli olsun
Tabi ismini hatirlayamam ama mutlaka yazarimSorarsan yaz mutlaka olur mu
Yaptrsam icim rahat olucak yaptrmazsam ilerde keske demek istemiyorum bu testlerin yanilma payi var zaten once Allaha emanet sonra bize Rabbim ne eylerse guzel eyler bende ikilemde kaldm ama yaptiricam galiba bende
Oglen saatlerinde de yazdim benim ikinci gebeligimde de kullandim, hatta emzirme doneminde bile kullandim oğlum suan 4,5 yasinda masallahi var:) siz mutlaka Endokrinoloji bölümüne gidin ilacinizi duzenli alin, hic bisey olmaz insallah, simdi yine degerim yüksek hemen ilaca basladik, saglikla gelsin kuzucuklarTSH benim 3.36 çıktı. Gebelikte sınır 2.5. doktorum dahiliye uzmanı görün ilaç başla dedi. Bı arkadaşıma gönderdim sonuçları levotiron diye bir ilaç başla dedi. Hiç TSH ile ilgili problemim olmamıştı bugün duyunca bı üzüldüm. Aynı durumlari yaşayan var mi
Oglen saatlerinde de yazdim benim ikinci gebeligimde de kullandim, hatta emzirme doneminde bile kullandim oğlum suan 4,5 yasinda masallahi var:) siz mutlaka Endokrinoloji bölümüne gidin ilacinizi duzenli alin, hic bisey olmaz insallah, simdi yine degerim yüksek hemen ilaca basladik, saglikla gelsin kuzucuklar
tiroid hormonu canım, gebelikte 2. 5 ustuyse doktor ilac başlatıyortsh degeri dediginiz nedir ben daha kan testlerimı yaptırmadım pazartesi yaptırıcam allahın ıznıyle
Biz de tarama testlerini değil de fetal DNA testi yaptıracağız doğruluk payı %99 muş ama çok pahalı keşke daha uygun olsa fiyatıEşimle tarama testlerini yaptırmayalım diyoruz yani ben kararsızım ama o kesinlikle istemiyor sizler ne düşünüyorsunuz
Benim de 0 dı ama doktor hiçbir şey söylemedi normal gördüAy bu tsh belasi bende de yerin dibinde 0.035 geldi doktor bekleyelim dedi bakalim nolcak
Cok guzel canimTeselkur ederim cbm 9+4 bugun inan bende sasiriyorum ilk oglumun usg kagitlarinda hic boyle gorunmuyordu simdi apacik ortada cok guzel dimi ama
Allah korusun canım olmaz muhtemelen.. Ben oldum olası öyleyim tedavi falan gördüm.. yatmadan önce pek bir şey yeme bir de uyumadan önce rahat bir uyku için kolay yoga egzersizleri var nette yazınca çıkıyor köprü hareketi dışında hepsi basit ve rahatlatıcı.. Ve tabi ki ayetel kürsi avucuna okuyup şöyle vücudunda gezdir.Kızlar giremiyorum kaç gündür okuyup cıkıyorum hep yabu aralar korkunc rüyalar goruyorum sagolsun o rüyalar bende dudagımın kenarında kocaman bi uçuk çıkarttı bırseyler de yapmadım bebege zararı olmaz dımı
Biz de tarama testlerini değil de fetal DNA testi yaptıracağız doğruluk payı %99 muş ama çok pahalı keşke daha uygun olsa fiyatıBana kalsa hiçbirini yapmam da eşim çok pimpirikli bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?