- 21 Ocak 2021
- 219
- 320
- 18
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.081
Himm anladim canim. Guzel haberler al inşallahBenm göğüslerim şişti iki gündür söndüler bi anda ağrımıyorlar da artık ilk düşüğümde de böyle olmuştu bunu söyledim doktora bide kesenin etrafında kanama görüldü oda düşük tehlikesi olduğu için bi beta bakalım dedi yoksa takip etmiyordu. Ama beta çok yüksek çıktı kalp atışı yok iki gün sonra bidaha bakalım değerin artması normalse sıkıntı yoktur dedi
Ben dış gebelik geçirip kürtaj olmuştum. 2 adet dönemi geçirdikten sonra korunmamaya başladım. Dr um böyle yap demişti. Rahim dinleniyor kendini toparlıyorKizlar dusukten ne kadar sonra bebek yaptiniz. Ve kac gun sonra iliski oldu. Dr bana lohusa gibisin oyle dusun dedi yani 40 gunmu bekleyecegiz
Ben deeeben varim cnm
dogum tarihiBaşka bilgi lazım mı
Baktım sola yakın gibi emin olamadım. Öyle olunca erkek diyorlar
6+0 bende bebeği göremedim kese vardı yolk saç var dedi doktor. Haftaya gel dediHatunlar selam.
Hayırlısıysa ben de eylül annesi olacağım.
Bugün sata göre 6+1. Vajinal ultrasonda yolk sac görüldü ama bebek yoktu. Haftaya görmemiz gerek dedi dr. Böyle geç göreniniz oldu mu acaba?
37 ye gircem ama biz 36 yazalimyaaa hemn duzelttyim cnm
Kilo 7537 ye gircem ama biz 36 yazalim
2. Bebek 12 eylul dogum tarihi insaalah
Ben beğendim özellikle asel ismi cok guzel . Ama 2020 de en çok konulan kiz ısimleribegendiniz mi isimleri bisy yazmadnz
Yaa ne güzel hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah hepimize hep kız düşünürdük evlendiğimizde ismi bile hazırdı bakalm ne gelicek
cok hoşBen beğendim özellikle asel ismi cok guzel . Ama 2020 de en çok konulan kiz ısimleri
Bnde kiz olursa Naz , erkek olursa oğlumun adı yağız onla uyumlu olsun diye yamaç diye düşündük
Ben isimleri göremedimm kibegendiniz mi isimleri bisy yazmadnz
15 Eylüldogum tarihi
Kulağa çok hoş geliyorErkek ASAF
Kiz ASEL
11+3 de gideceğim siz?Perinatolojiye kaçıncı haftada gideceksin?
Evet ilk olucak kısmetse ikiz hemdetabikibu arada sende ikiz bebis bekliyorsun sanirim ilk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?