- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.061
Merhaba öncelikle hayırlı olsun valla ben gittiğimde yolk sac da görünmedi ultrasonda 6+0 haftalıktım bakalım yarın gideceğim ne diyecek doktor. Ama henüz çok küçükler o yüzden gözükmeyebilir. Ki çoğu arkadaş burada 7. Yada 8. Haftasında gördü kalbini duydu inşallah sıkıntısız hamilelik geçirirsinizHatunlar selam.
Hayırlısıysa ben de eylül annesi olacağım.
Bugün sata göre 6+1. Vajinal ultrasonda yolk sac görüldü ama bebek yoktu. Haftaya görmemiz gerek dedi dr. Böyle geç göreniniz oldu mu acaba?
1. Sayfadaki liste kaymis galiba benim butun bilgilerim yanlishamisler listesi cnm.1. sayfada bakabilirsin
41 kere Maşallah canımŞimdi oldu sanırım kızlar bakın bakalm
cnm tam anlamiyorum liste yapmaktan otomatikben konu .sahibi oldum ancak bu kadr becere bildim ya kusura bakmayin1. Sayfadaki liste kaymis galiba benim butun bilgilerim yanlis
cnm sen yaz bi tekrar bakayim1. Sayfadaki liste kaymis galiba benim butun bilgilerim yanlis
Askolsun ne kusuru sadece 31 yasinda olmak hosuma gitticnm tam anlamiyorum liste yapmaktan otomatikben konu .sahibi oldum ancak bu kadr becere bildim ya kusura bakmayin
Amin inşallah hepimize hep kız düşünürdük eğlendiğimiz de ismi bile hazırdı bakalm ne gelicek41 kere Maşallah canımbence erkek bebişin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallah
yaaa hemn duzelttyim cnmAskolsun ne kusuru sadece 31 yasinda olmak hosuma gitti
Normalde 36 yim ya
Amin inşallah hepimize hep kız düşünürdük evlendiğimizde ismi bile hazırdı bakalm ne gelicek41 kere Maşallah canımbence erkek bebişin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallah
Canim umutlu anne yi etiketleyerek yaş kilo kacinci bebek tahmini doğum tarihi yazarsan ilk sayfada listemiz var. Oraya seni de eklerizNe listesi acaba buben de mi eklensem içeriği nedir
Canim bence daha cok erken duyulmasi icin. Neden beta hcg takibi yapiyor kiKızlar merhaba dün yazmıştım düşük tehlikesi için bugün gittim doktora kese büyümüş şuan 17mm içinde çok minik bebeği gördüm dedi doktor etrafında kanama var dedi progestan kullanıyorum onun için. Yalnız beta hcg bakalım dedi 27700 çıktı doktor bu değerde kalp atışı olması gerekirdi dedi iki gün sonra tekrar bakıcaz değer artıyormu diye sizin beta kaçken duyulmuştu kalp atışışuan 5+4 haftalık ama ultrasonda 6+1 görünüyor
Hayırlısıysa inşallahBen 6+2 de vajinal görmüştüm oğlumda. Sizin de yolk sac görülmüş belli ki boş gebelik değil. Haftaya gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını
Beni de eklermisiniz? Yaş 33, başlangıç kilo 56, 21.09.2021 tahmini doğumhamisler listesi cnm.1. sayfada bakabilirsin
İnşallah. Siz de yarın çok güzel haberler alırsınız.Merhaba öncelikle hayırlı olsun valla ben gittiğimde yolk sac da görünmedi ultrasonda 6+0 haftalıktım bakalım yarın gideceğim ne diyecek doktor. Ama henüz çok küçükler o yüzden gözükmeyebilir. Ki çoğu arkadaş burada 7. Yada 8. Haftasında gördü kalbini duydu inşallah sıkıntısız hamilelik geçirirsiniz
tabikiBeni de eklermisiniz? Yaş 33, başlangıç kilo 56, 21.09.2021 tahmini doğum
MaşallahŞimdi oldu sanırım kızlar bakın bakalm
Benm göğüslerim şişti iki gündür söndüler bi anda ağrımıyorlar da artık ilk düşüğümde de böyle olmuştu bunu söyledim doktora bide kesenin etrafında kanama görüldü oda düşük tehlikesi olduğu için bi beta bakalım dedi yoksa takip etmiyordu. Ama beta çok yüksek çıktı kalp atışı yok iki gün sonra bidaha bakalım değerin artması normalse sıkıntı yoktur dediCanim bence daha cok erken duyulmasi icin. Neden beta hcg takibi yapiyor kibir hafta sonra duyulur ins. Benim ilk oglumda 7+2 de duyulmamisti kalp atisi. Bekledim 8+6 da gittigmde duymustuk.
Baktım sola yakın gibi emin olamadım. Öyle olunca erkek diyorlarEvet haklısın aslında ultrason çekilirken videoya aldık da dr oynattikca kese değişiyordu. Ramziye göre sence kız mi benim? Biraz geride kaldi görüntü gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?