- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.781
Benimde sac dokulmem var bide cansizlasti ama kan tahlili yaptrdim ben herseyim normal ckkti ben hamilelige yordum dokulmeyi baska neden olurkiHamilelikte saç dökülmez aksine hiç olmadığı kadar gürleşir bakımlı olur. Emzirme dönemi dökülür ama o da geçici. Doktoruna söyle bence bi vitaminlerine bakar belki demir eksikliğinde oluyor dökülme mesela. Gerçi her halükarda 12 haftada demire başlatır. Belki fazla kullandırır ama
Canım eminim ki tutmayanı çok :)) biraz nette baktım tutmadı diyen de var tuttu diyen de.... zaten kız erkekten birinin olma olasılığı yüzde 50... Ne teori atarsak atalım tutma oranı en düşük yüzde 50Caniim cok sagol amin hepimiz icin inşallahdiger ogluslarimin ultrason kagitlarina da baktim onlar da boyle soldaymis galiba beni 3.uncu oglan bekliyor nasip. Dogduktan sonra hic farketmiyor kizi erkegi zaten. Suan sadece meraktan arastiriyorum bir an once 12.hafta olsa da ogrensem diye bekliyorum.
Şu teorinin tutmayani yok mu acaba. Adi ustunde teori olmali dimi ama
Aynen oyle vallaCanım eminim ki tutmayanı çok :)) biraz nette baktım tutmadı diyen de var tuttu diyen de.... zaten kız erkekten birinin olma olasılığı yüzde 50... Ne teori atarsak atalım tutma oranı en düşük yüzde 50rabbim inşallah gönlünde olanı sağlıcakla nasip eder.
İnşallah herşey yolundadır hepiniz çok sağolun kızlarİlk kontrolüme karından 11mm
7 gün sonra devlette karından baktı 14mm boştu
3 gün sonra bebek vajinal ultrasonda göründü 4,12mm, keseyi bilmiyorum.... Canım sen kese boyutuna vs hiç takılma yarın kendi doktorundaki kontrolden sonra rahatlayacaksın ve İnşallah yoktur ama kanama alanı herkeste oluyor. Çözülemeyen sorun değil içini ferah tut.
Demirime hamile kalmadan önce baktirmistim gayet normal di, nedense 2 haftadir aşırı saç dökülmesi varHamilelikte saç dökülmez aksine hiç olmadığı kadar gürleşir bakımlı olur. Emzirme dönemi dökülür ama o da geçici. Doktoruna söyle bence bi vitaminlerine bakar belki demir eksikliğinde oluyor dökülme mesela. Gerçi her halükarda 12 haftada demire başlatır. Belki fazla kullandırır ama
Icime kız dogdu nedense, yada benim gibi iki erkek duyunca hayirlisiyla saglikla kiz olsun dedimKizlar cinsiyet tahmini alabilir miyim(iki oglum oldugu bilgisini cebinize koyup bakar misiniz ) saka tabii.. şu ramzi teorisine baktim dun gece bayaa. Bir de sizden duyayim
Insallah o zamana duyarsin bende ilk bebeğimi 8 haftalikken duymustum kalp atisiniKarından da vajinal de duyamadık kalp atışını7+1 kese 24 mm olmuş,ama kalp atışı yok.Haftaya perşembeye randevu verdi,sanırım önce bakacak kalp atışı yoksa kürtaj yapacak
Aynen ben de hamilelikten önce baktirmistim demir dahil bazı degerlere. Hepsi normaldi. Düzelir insallahBenimde sac dokulmem var bide cansizlasti ama kan tahlili yaptrdim ben herseyim normal ckkti ben hamilelige yordum dokulmeyi baska neden olurki
Icime kız dogdu nedense, yada benim gibi iki erkek duyunca hayirlisiyla saglikla kiz olsun dedimteoriden anlamıyorum ben, hayirli evlat olsunlar insallah
Insallah o zamana duyarsin bende ilk bebeğimi 8 haftalikken duymustum kalp atisini
Canımm bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorummKizlar cinsiyet tahmini alabilir miyim(iki oglum oldugu bilgisini cebinize koyup bakar misiniz ) saka tabii.. şu ramzi teorisine baktim dun gece bayaa. Bir de sizden duyayim
Ay hadi insCanımm bildirim gelmiyor bazen kaçırıyorummAyy bence kız ya Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım inşallah yaAy hadi insamin insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza canim. Cok sagol
Hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruzAminn canım inşallah yaBende yarın bebişi görüp kalp atışını duysam rahatlıcam
Ayy bende yarin gidiyorum insallah güzel haberlerle dönelimAminn canım inşallah yaBende yarın bebişi görüp kalp atışını duysam rahatlıcam
İnşallah inşallahhAyy bende yarin gidiyorum insallah güzel haberlerle dönelim
Bilmiyorum ama oksapar ve coraspin vermişti,ilk hafta kullanmamıştım,1 haftadır kullanıyorumBen 8 haftaya kadar ama bazı doktorlar 9a kadar bekliyor diye duydum. Bence bekle çok bi fark yok arada. Bi de pıhtılaşma sorunu var mıydı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?