- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.261
Canım 6+1 ultrason normalde 6+5.. Karından göremedi o yüzden vajinal baktı..Valla bilmiyorum ki canım aslında orada beyazlıklar var ama doktor biliyordur diye ses etmedim
Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah karından neden bakmadı duyulmadı mı o zaman bir de kaç haftalıksın tam olarak
Amin cnmNasip olursa bende Eylül annesi olucam 6 haftalıgız suanRabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Sagol canim allah razi olsun. Insallah sizler sag salim kucaginiza alirsinizAllah sabır versin canım çok zordur eminim.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bol bol dua edicem sana
Canım ne diyeceğimi bilemiyorumKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
Sagol canim. Insallah hepinizin bebegi sağ-salim dogar.ne denir ki, çok geçmiş olsun. umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. en kısa zamanda yeniden gönlünüze göre olur umarım
Amin canim. Sagol evet iki evladim var cok sukur.saglikli gebelikler diliyorumCanım ne diyeceğimi bilemiyorum2 evladın var bildiğim kadarıyla rabbim onlara hayırlı ömür versin inşallah.. en yakın hayırlı bir zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde 3.evladını nasip etsin inşallah
ay benim de çevremde herkes kız diyor. hatta duydukları gibi senin kızın olcak diyolar ama ben erkek hissediyorum. gönlümden geçen de kız tabiki ama sağlıklı olsun daKızlaar günaydınnCinsiyet olarak ne hissediyosunuz yada bi hissiniz var mı bununla ilgili çok merak ediyorum hissedilebilen bişey mi diye. Ben erkek hissediyorum mesela Alayım cevaplarıı
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin vajimal mi kalp atışı duyuldu normal miGünaydın herkese
Buraya hamileliğimi öğrenince yazmıştım ama listeye eklenmek için kalp atışını beklemeye karar vermiştim. Çok şükür dün 6+0’da kalp atışını duydukhepimizin hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallah Listeye beni de ekler misin? Efenin_Annesi
Muhtemel doğum: 25.09.2021
Kilo:60
İlk bebek
Allah sabır versin canım
Canım çok üzüldüm yaaRabbim kısa zamanda tekrardan yüzünü güldürsün Çok geçmiş olsun.
Hepiniz sagolun kizlar. Kanamam olmadan agrim yoktu kanamam basladi agrim basladi. Hic birsey yapmadim demek nasibu yok. Dua edin bana kurtajdan korkuyorumCok gecmis olsun canım
Insallh cabuk toparlanirsin, umarım sağlıklı gebeliğin olur tekrar gönlünce.
Benim de sürekli kanamam lekelenmem var tedirgin olmuyor degilim cok zor bir durum Allah sabır versin
Çok ağrın oldu mu? Ya da sadece kanama mi oldu?
Allah kolaylik versin canım korkma inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın, dualarimizdasinHepiniz sagolun kizlar. Kanamam olmadan agrim yoktu kanamam basladi agrim basladi. Hic birsey yapmadim demek nasibu yok. Dua edin bana kurtajdan korkuyorum
Canım kaç haftalıktı kalp atışını duymuşmuydun..ben çok halsizim ve herşeyden tiksindim korkutuyor bu mide bulantısı..geçmiş olsunKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
çok geçmiş olsun canım çok üzüldümKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
Ben ülkemizde yapılmıyor diye biliyorum. Görüştüğüm birkaç gen tanı merkezi aynı şeyi söyledi. Kan alımını biz yapıyoruz ama tahliller için kanı yurtdısına gönderiyoruz dediler. Bu işlemlere aracılık ettikleri için sanki onlar yapıyormuş gibi bir ilk izlenim oluyor sanırım.Hastane üzerinden yapıldığında daha pahali olduğunu, direkt firmayla irtibata geçildiğinde indirim yapıldığını duydum. Ama sonucu bizle nasıl paylasacaklar ki o zaman?
Bir de sanırım artık ülkemizde de yapılıyor bu test. Sizin tercihiniz yurtdisina gönderilen mi olur, burda yapılan mi?
Karar verdiğinizde benimle de bilgileri paylaşır mısınız? Henüz takip yaptırdığım bir doktorum yok. Devlette ve bir kez özelde acilde muayene oldum o kadar. O yüzden bir yol haritası çözemiyorum.
Korkma canım inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıp yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalacaksın Allah'ın izniyleHepiniz sagolun kizlar. Kanamam olmadan agrim yoktu kanamam basladi agrim basladi. Hic birsey yapmadim demek nasibu yok. Dua edin bana kurtajdan korkuyorum
Canım benim üzülme demek kolay biliyorum şu an hissettiklerini, ben 4 ay önce yaşadım bu durumu. O zaman çok zordu ama çok şükür ki şimdi yine güzel heyecanlar yaşıyorum(ki yine düşük tehlikem olmasına rağmen). Allah sana en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıkla kucağına almayı. Kalben yanındayım, kendini yıpratma olur mu.Kizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
Caniim cok teşekkür ederimolsun kuzum işin geyik kısmı zaten o, çok şükür duydun ya sağlıkla gerisi tamamen işin eğlencesi
Ladybird123 senin de bugündü kontrolün sen de ses ver hadiiii :)
benimki Almanyaya gönderilmişti, laboratuvarda yaptırdık daha uygun diye o bile 2.000 TL idi, doktorum yönlendirdiği için onun indiriminden falan yararlandık. nerde yaşıyorsun canım ben ankarada yaptırmıştım :)Hastane üzerinden yapıldığında daha pahali olduğunu, direkt firmayla irtibata geçildiğinde indirim yapıldığını duydum. Ama sonucu bizle nasıl paylasacaklar ki o zaman?
Bir de sanırım artık ülkemizde de yapılıyor bu test. Sizin tercihiniz yurtdisina gönderilen mi olur, burda yapılan mi?
Karar verdiğinizde benimle de bilgileri paylaşır mısınız? Henüz takip yaptırdığım bir doktorum yok. Devlette ve bir kez özelde acilde muayene oldum o kadar. O yüzden bir yol haritası çözemiyorum.
12.haftada ozel hastanede belli oluyor canimAy ben hiç bir şey hissetmiyorumetrafım çok fazla erkek sanki diyor bende inanıcam sanırım artık ama bi his yok açıkçası 12. Haftada gittiğimizde belli olur mu acaba ya çok merak ediyorum bende onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?