- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.141
haha canım öncelik her anne gibi sağlıklı olması ama hep bir kızım olsun istedimKız mı istiyorsun erkek mi? İçime doğan seninki kız
Benim saglik ocagi toksoplazma ve rubella yapmiyor, ama başka saglik ocaklari yapabiliyor, istersen arayip sorabilirsinArkadaşlar toxoplasma, rubella gibi testleri sağlık ocağında yaptirabiliyor muyuz? Kan tahlillerimde bunlara bakilmamisti, idrara da bakilmamisti. Hafta içi onları yaptırayım diyorum ama illa kadın doğum servisine de gitmek istemiyorum. Bu testleri sağlık ocağında yaptıran oldu mu?
Benim 16 aralıktı adet tarihim ama tüp bebek tedavisi 2 ocakta transfer oldu 5. Gün embriyosu, 28 inde gittik 5 haftalık dedi uygulamalarda farklı gözüküyor haftası ama tahmini doğum tarihini 18 Eylül dedi. 2 hafta sonra tekrar gitcez bakalım.Seninle son adet tarihlerimiz aynı sanırım. Muhtemel doğum tarihi aynı görünüyor. Bende daha kalp atışı duymadım ama kontrole gitmedim. Şuan gitsek duyulur diye düşünüyorum. Ben biraz daha bekleyip gidicem
Yapılıyor ama benim doktorum rubella ıcg ve ıGg lerine batırın dedi. Belirtmeyince sadece birine bakıyolarmış. İkinci kez kan vermek zorunda kaldım.Arkadaşlar toxoplasma, rubella gibi testleri sağlık ocağında yaptirabiliyor muyuz? Kan tahlillerimde bunlara bakilmamisti, idrara da bakilmamisti. Hafta içi onları yaptırayım diyorum ama illa kadın doğum servisine de gitmek istemiyorum. Bu testleri sağlık ocağında yaptıran oldu mu?
Neresinde yazıyor bende var ama anlayamadımUltrason kağıdı vermediler mi üzerinde yazar tam günü
Hcg değerin kaç en son baktırdın mı ? 1.500 sen aşağı olursa görünmez demişti ilk gittiğimde 4 gün sonra gittim görünmüştü 4.000 diCok yokmus aramızda ama benım hızlı döllenme gibi gorunuyor. 26 aralık sat 20 ocak bat di 2-6 ocak arası tutmuş . Doktor 5 şubata gel bakalım dedi
Doktor 12. - 14. Haftaya kadar sürebilir dedi inşallah daha erken biter. Sen nasılsın iyi misin?Tamam cnm inş geçer bu haftalarda rahat edersin
Değişir o sol üstte veya sağ altta oluyor genelde. Bebek görünmediyse tam gününü hesaplamaz ama son adete göre hesaplarNeresinde yazıyor bende var ama anlayamadım
Bu ağrılar ara ara olacak gibi benimde oluyor. Biraz ayakta kalayım ya da yürüyüş sonrası ya da durduk yere hafta hafta oluyor devamlı olmadığı sürece normal karşılanıyorKızlsr birşey sorucam Kasık agrılsrım ilk haftalarda oluyordu sonra azaldı simdi 7 haftaya girdiğim gibi sol kasığımda hafif giriyor geçiyor anlık girio geçiyor sızı gibi. Bu haftalarda normal mi? Yaşayan varmı?
İnterntten baktım rahim büyüdüğü için oluyormuş ama yinede korkuyor insan ya, ara ara gelip gidiyor yokluyor agrı bende de :)Bu ağrılar ara ara olacak gibi benimde oluyor. Biraz ayakta kalayım ya da yürüyüş sonrası ya da durduk yere hafta hafta oluyor devamlı olmadığı sürece normal karşılanıyor
Benim hafta içi çalışırken çok sık oluyor yaİnterntten baktım rahim büyüdüğü için oluyormuş ama yinede korkuyor insan ya, ara ara gelip gidiyor yokluyor agrı bende de :)
İnşallah geçer lekelenme olmadıgı sürece sıkıntı yok deniliyor :) bol bol dua ediyorum artık başka birşey gelmiyor elimdenBenim hafta içi çalışırken çok sık oluyor yahaftasonu da çok nadir sayılmaz.. biraz da korkutuyor inşallah geçer.
Ben de aynı şeyi sordum bugün burda bende de çok oluyor herkeste de oluyormuş ndoktora da sordum normal lekelenmen olmadığı sürece korkma dedi ama insan yine de endişe ediyorİnşallah geçer lekelenme olmadıgı sürece sıkıntı yok deniliyor :) bol bol dua ediyorum artık başka birşey gelmiyor elimdenAllah anne rahminde ki tüm evlatlara sağlık versin
Oluyor canım bende de var .. bi ara baya azalmıştı.. şimdi yine kasıkta belli noktada sancı oluyor anlık, vajina da zonklama oluyor ve karnımda bazen sol bazen sağda batma hissi oluyorKızlsr birşey sorucam Kasık agrılsrım ilk haftalarda oluyordu sonra azaldı simdi 7 haftaya girdiğim gibi sol kasığımda hafif giriyor geçiyor anlık girio geçiyor sızı gibi. Bu haftalarda normal mi? Yaşayan varmı?
Evet ya tam tabir zonklama kesinlikleOluyor canım bende de var .. bi ara baya azalmıştı.. şimdi yine kasıkta belli noktada sancı oluyor anlık, vajina da zonklama oluyor ve karnımda bazen sol bazen sağda batma hissi oluyor
Ozaman bu haftalarda tamamen normal agrılar bunlarOluyor canım bende de var .. bi ara baya azalmıştı.. şimdi yine kasıkta belli noktada sancı oluyor anlık, vajina da zonklama oluyor ve karnımda bazen sol bazen sağda batma hissi oluyor
Hemde nasıl :) birde ilk gebelik olunca pinpirikleniyor insanBen de aynı şeyi sordum bugün burda bende de çok oluyor herkeste de oluyormuş ndoktora da sordum normal lekelenmen olmadığı sürece korkma dedi ama insan yine de endişe ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?