Canım böyle çıktı ovulasyonumHadi bakalım insallah bu ay hayırlı haberleri alırız
Bunuda biraz durduktan sonra çektim.Hadi bakalım insallah bu ay hayırlı haberleri alırız
Canım olmuş gibi ama ben pek bilmiyorum. İstersen bugünde değerlendirinarkadaşlar sizce pik olmuş mu? dün değerlendirmiştim bugün de değerlendirilmeli mi?
Bir sey olmadıgında silik cızgi bile cıkmıyo o yüzden kan verip baktırman en iyisi vardır bariz belli
Kızlar harikasınız bir çoğunuz hamile maşallah size çok sevindim hamile olanların adına sağlıcakla büyütürsünüz inşallahDarısı bizim gibi bekleyenlerim başına Ben bu ay rahim filmi çekilmiştim ya ondan dolayı sanırsam baya erken yumurtlama gördüm adetten sonra 12. Ci gün yumurtlama 2 gün sürdü dün çatladı değerlendirmeler yapıldı 17 gün beklemedeyim umarım hamiş kalırım sizler nasılsınız biraz uzaklaşmıştım buralardan iyi geldi
Canım bekleyince cektim dediğin yarın koyulasır sen bugun yapmaya basla bence ilişki olsun bugun erken yumurta gorcen benceCanım böyle çıktı ovulasyonum
Bugun de yapın canım siliklesince de yapacaksınız o da catlama demekarkadaşlar sizce pik olmuş mu? dün değerlendirmiştim bugün de değerlendirilmeli mi?
Sen erken gorcen yumurtlama canım iyi oldu bugun yaptıgın testiBunuda biraz durduktan sonra çektim.
teşekkür ederimBugun de yapın canım siliklesince de yapacaksınız o da catlama demek
Rica ederimteşekkür ederim
İçine doğmuş canimm.zaten pazar baslayayim diyordum.gercektwn başladı akıntım iki gündür devam ediyor. On dk falan geçmiştir ikinci fotoda. Kaç dk sonra dikkate almak gerekiyo canimmmSen erken gorcen yumurtlama canım iyi oldu bugun yaptıgın testi
10 dk zaten baya koyulcak gibi yarın kesin iki çizgi görürsün yarın damlatınca hemen de belirir zaten erken yumurtluyosun canım cidden içine dogmusİçine doğmuş canimm.zaten pazar baslayayim diyordum.gercektwn başladı akıntım iki gündür devam ediyor. On dk falan geçmiştir ikinci fotoda. Kaç dk sonra dikkate almak gerekiyo canimmm
İns iyi olur canımmm . Eşim hastaydı bu hafta adetliyken keki çayını çok içtik üç dört kere icmisimdir bitki çayını . Belki ondandir10 dk zaten baya koyulcak gibi yarın kesin iki çizgi görürsün yarın damlatınca hemen de belirir zaten erken yumurtluyosun canım cidden içine dogmus
İkiside koyu olunca o iki üç günü değerlendirmek iyi olur mu yani sperm açısından iki gün arayla daha iyi diyolar ya ovulasyonda nasıl oluyo nasıl yapıyosunz?Sen erken gorcen yumurtlama canım iyi oldu bugun yaptıgın testi
İlk gebelik mi canımSelam kizlar bı süre yoktum sıkıntili bı gebelik geçirdim sancılarım çok vardı daha yeni yeni geçmeye başlıyor acaba ne kadar daha sürecek bu sancılar hep korkuyla geçiyor günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?