Tabi canım..ben sekizinci günü başlayayım dedim .bu ay bende ilk defa yapcamErkenmiş baksana artık geçsin öyle yapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım..ben sekizinci günü başlayayım dedim .bu ay bende ilk defa yapcamErkenmiş baksana artık geçsin öyle yapcam
Benim bugün yedinci günüm. Sarı akıntım oldu erkenmi yumurtlucam diye düşündümBaşlayalm bakalım acaba kimin ne zmn yumurtlaması görelim herkes yazsın![]()
Benimde öyle oluyo. Direk sabh oluyorum. Yerleşme kanımı leke mi gibi bı düşüncem hiç olmuyo. Diyorum ya hiç şüpheye yer birakmiyo bizim adetler malesefBugun 4 günü. Artık leke gibi bi geliyo bi gelmiyo bittim gibi bi sey zaten oldum ya hiç direk oldu yani leke gelip acılması falan olmadı direk sökülmüş gibi patır putur bitti vallanasıl adet oldum nasıl bitti anlayamadım bile
Bencede . Belirtileri kendimiz yaratıyoruz ama yine her adet döneminde acabalaei düşünüp duruyoz. Hakkımızda hayırlısı artikkkAdet geçmesi dısında hiç bi belirti artık umurumda değil benim artık kızlar ovulasyonla ilk kez denicm olmazsa oluruna bırakcm en azndn hepsini denedim derim içim rahat olur
Canim estradiol biraz düşük biraz yüksek olmali gibi.... ama prolaktin yani süt hormonun yüksek onun düşmesi gerekli... regli olmayi engeller bu.Kizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4
Yarından itibaren yapmaya basla canım yumurtlama testi niCanım benimde bugün sari akıntım gelmeye başladı. Normalde bittik üç dört gün sonra gelirdi..erken mi yumurtlucam acaba.
Öyle günü gününe olunca zaten patır putur oldu bitti anlamadım bile darısı artık bu ay olmamaya insallah kalırız da olmayız adet bi dahakineBenimde öyle oluyo. Direk sabh oluyorum. Yerleşme kanımı leke mi gibi bı düşüncem hiç olmuyo. Diyorum ya hiç şüpheye yer birakmiyo bizim adetler malesef![]()
Adetinden itibaren 7. Gün müBenim bugün yedinci günüm. Sarı akıntım oldu erkenmi yumurtlucam diye düşündüm
İnşallah canımİns ikinciyide görürürüz canimmm![]()
Adetin bitsin tamamen sen de oyle basla canımAdetinden itibaren 7. Gün mü
Hadi insallah surdan hamileyim demek nasip olur en güzeli beklemek de iste yapabilsek ah ölüyoruz resmen öğrenmek içinEvet canim duydum halisleri konuştuk. Inşallah Sende bu ay al guxel haberi. Ben test fln yapmam söz verdim kendime adetin g3cmesini beklicem suan ovulasyondayim
Aynen öyle yapayım daha iyi olur canımAdetin bitsin tamamen sen de oyle basla canım
Can atıyoz valla öğrenmek içinHadi insallah surdan hamileyim demek nasip olur en güzeli beklemek de iste yapabilsek ah ölüyoruz resmen öğrenmek için![]()
İnsalh canim insalllh . Teste baslicak bugün devam ediyo akintimYarından itibaren yapmaya basla canım yumurtlama testi ni
Öyle günü gününe olunca zaten patır putur oldu bitti anlamadım bile darısı artık bu ay olmamaya insallah kalırız da olmayız adet bi dahakine![]()
Evvet adet baslangicimdan itibaren bugün 8.gunum oldu canimAdetinden itibaren 7. Gün mü
Yap bakalım koyulcagını anlarsın zaten sıvı alımına dikkat et ve aynı saatte yapmaya özen göster 2 saat önce sıvı alımını kes muhakkakİnsalh canim insalllh . Teste baslicak bugün devam ediyo akintim
Saat beşte yapcam. Ucten sonra bişey içmem. Okulda dikkat ederim . Beste evde oluyorum gelince hemen yaparım dedimYap bakalım koyulcagını anlarsın zaten sıvı alımına dikkat et ve aynı saatte yapmaya özen göster 2 saat önce sıvı alımını kes muhakkak
Bir sey olmadıgında silik cızgi bile cıkmıyo o yüzden kan verip baktırman en iyisi vardır bariz belliYumurtlamadan 11gün geçti hamile olablrmym böyle siliklik ile öğrenen varmı malum erken gebelik testi güven olmuyor
Hadi bakalım insallah bu ay hayırlı haberleri alırızSaat beşte yapcam. Ucten sonra bişey içmem. Okulda dikkat ederim . Beste evde oluyorum gelince hemen yaparım dedim
İnşallah canım hepimiziHadi bakalım insallah bu ay hayırlı haberleri alırız