Kesinlikle değerlendir canimm . Çok koyuarkadaşlar bugün değerlendirilmeli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle değerlendir canimm . Çok koyuarkadaşlar bugün değerlendirilmeli mi?
Genelde ikinci cocukda bekleyenler var burdaİnşallah canımbenim 3.5 yaşında bir kızım var 2. Yi istiyorum ama 1 yılı aşkındır olmuyor hiç bir sebep yok hormonlar normal bende anlamadım
![]()
Emine1990 ve ben de ikinci bebiş telasıİnşallah canımbenim 3.5 yaşında bir kızım var 2. Yi istiyorum ama 1 yılı aşkındır olmuyor hiç bir sebep yok hormonlar normal bende anlamadım
![]()
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorumGenelde ikinci cocukda bekleyenler var burdabirinci çocuklar 3_4araliginda
Ovuluyasyon testleri sağolsun pik ve çatlama gününü değerlendirdim sadeceGözünüzaydinözel birşey yaptınız mı?
çok teşekkür ederimKesinlikle değerlendir canimm . Çok koyu
E Emine1990 valla ben çocuk 2 yaşına gelince başladım bu işe ama yok yinede olmuyor. Biraz stres de tetikliyor galiba çalışıyorum ben ister istemez yorgun oluyorum her ay aynı telaş ama yine ayni hüsranEmine1990 ve ben de ikinci bebiş telası
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorum![]()
Bu ay bende pik ve ertesu günü değerlendirdim inşallah tutmuşturOvuluyasyon testleri sağolsun pik ve çatlama gününü değerlendirdim sadecebirde o sıralar çok havuç yedim
okadar
Erken baslamıssınız bu ay adam 3 olcak benim de ama adam akıllı denediğim 2 olur bakalım daha genciz
İnşallah canım güzel düşün güzel olsunBu ay bende pik ve ertesu günü değerlendirdim inşallah tutmuştur![]()
Belirtiniz var mıydı? Varsa ne zaman başladıİnşallah canım güzel düşün güzel olsun![]()
Aynenn öyleyiz canimm. İki çocuk arası çok açılmasın . Yaş çok geçmesin olsunnn bir an önce diyozEmine1990 ve ben de ikinci bebiş telası
Aynen 3.5 4 5 den gün alan o Aralık artık ikinciyi düşünenler yaşlar gecmeden yapalım telası ama olcak inanıyorum![]()
Belirtm hiç yoktu hatta ped bile koydum hastalanıcam gibi hissiyatım vardı , ama içime bişi doğdu yapıyım dedimmtest pozitif çıktıBelirtiniz var mıydı? Varsa ne zaman başladı
Bugun 4 günü. Artık leke gibi bi geliyo bi gelmiyo bittim gibi bi sey zaten oldum ya hiç direk oldu yani leke gelip acılması falan olmadı direk sökülmüş gibi patır putur bitti vallaAynenn öyleyiz canimm. İki çocuk arası çok açılmasın . Yaş çok geçmesin olsunnn bir an önce diyoz![]()
Ben ilk çocukGenelde ikinci cocukda bekleyenler var burdabirinci çocuklar 3_4araliginda
Erkenmiş baksana artık geçsin öyle yapcamBenimde aynı seninki gibi. Ovulasyon için erken degilmi canım..
Başlayalm bakalım acaba kimin ne zmn yumurtlaması görelim herkes yazsınBenimki de geldiii..
Bugun 4 günü. Artık leke gibi bi geliyo bi gelmiyo bittim gibi bi sey zaten oldum ya hiç direk oldu yani leke gelip acılması falan olmadı direk sökülmüş gibi patır putur bitti vallanasıl adet oldum nasıl bitti anlayamadım bile