- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Yaaa kuzum böyle şeyler hep vesile Allah'ın izni ile inşallah Rabbim herkese nasip etsin
BeNİm adet hala bitmedi yaa. Salida rahim filmi var İnşallah biter o zamana sürekli bişe cikiyoAy bugün namaz kılıcam akşam üşenmeyipHepimiz kılsak mı acabaa
Günaydın canim iyiyz çok şükür sen nasılsın bakalimGünaydın hanımlarnasılsınız?
Bende de bir uyku hali var gece gec yatar sabah gec kalkar oldum isler beni bekliyorOoo prensesbizde napalim Sabah in köru kalktık gece uyuyamadık kahvaltida yapamadık hala
Hahaha o benimkiyle karıştırdı galibaPaşa degil benim ki kuzum prenses
Bugünle birlikte uc gün diye biliyorum kuzumŞimdi çığlık atıcam piki gördüm sanırımmm yumurta akı kıvamında akıntım da oldu ne zaman değerlendircez şimdi bugün ve yarın mı ?
Harika görünüyor kuzumEkleyememişim fotoğrafı
Eki Görüntüle 2934964
Aminnn sağlıkla inşallahHayırlı kandiller kızlar Allah en kısa surede annelik nasip etsin hepimize
AmiN canimBen sürekli kılıyorum kuzummmRabbim herkeze nasip etsinnn inşallah
Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeğin sımsıkı tutunsun İnşallah canım. Sıkma canını dualarimiz seninle hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar kanamam geldi adet oluyormuşum gibi umarım kimyasal gebelik değildir doktor cuma günü kese güzel görünüyor demişti şimdi kadın doğum hastanesine gittim kan vermemi istediler değer düşüyorsa kimyasal gebelik olacakmış yükseliyorsa takip yapılacakmış dualarınıza ihtiyacım var yükselsin hayırlısıyla
Hadi iyi değerlendirmelerEkleyememişim fotoğrafı
Eki Görüntüle 2934964
Allah razı olsun kuzum inşallah hayırlısıylaBu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeğin sımsıkı tutunsun İnşallah canım. Sıkma canını dualarimiz seninle hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sağlıcakla inşallah seninde olur kuzumGünaydınn canlarımmm herkesin kandili mübarek olsun inşallah
Dualarını dilekleriniz kabul olsun bugun
Fatmazell ahhh canım inşallah bişi yoktur
Bende dün piki gördüm ama 3-4 gündür üst üste değeelendiriyorum , sperm kalitesi iyidir inşallaheşim böyle hergün olucakmı diyo artık dedim bi kaç gün idare et beni
Şimdi çığlık atıcam piki gördüm sanırımmm yumurta akı kıvamında akıntım da oldu ne zaman değerlendircez şimdi bugün ve yarın mı ?