- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum oğlum 9 deyince kalkiyo anam ölüm kalkiyo yataktan. Hiç yerinde durmuyo bu gezegenlerBende öyle sayılır.. ya uyku düzenim cok kotu bu ara sizdede Var mi? Çok uykum var ama uyuyamiyrm bikac gundur.Retronun etkisi diyorlar ama bilmem
Ya bende çok erken kalkıyorum 7-8 gibi neden bilmiyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum. Olabilir valla retro metroBende öyle sayılır.. ya uyku düzenim cok kotu bu ara sizdede Var mi? Çok uykum var ama uyuyamiyrm bikac gundur.Retronun etkisi diyorlar ama bilmem
Aynı bendede durumlarBende gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum oğlum 9 deyince kalkiyo anam ölüm kalkiyo yataktan. Hiç yerinde durmuyo bu gezegenler
Ay unutmamtamam kuzummmAnammm benimki de üç yaşında wc öğretiyorum isemeli sicmali fenalardayım canim çiş okey de kakasını tutuyor tutmayınca da altında yapiuor napcam ben yavrum ya
Yaaa ben yaaa ben 23 Ekim unutma beni canimsss
Hahahah olur öyle sonrasında alışır heveslenir canim kiz mi erkek mi benim oğlan bebek bebek diyor istiyor gibi ama bakalim
Kuzummm hayırlı kandiller Günaydınlarr
Günaydın şekerim iyiyim sen kahvaltı hazırlayacağım birazdan yataktan cikabilirsemGünaydın hanımlar nasılsınız?
Günaydın birtanemmmmmmmm seninde kandilin mübarek olsunKuzummm hayırlı kandiller Günaydınlarr
Ya amin inşallah kuzummmGünaydın kizlar. Hayırlı Kandiller dualarımız kabul olsun İnşallah dualarimizda birbirimize de yer verelim
Ooo prenses bizde napalim Sabah in köru kalktık gece uyuyamadık kahvaltida yapamadık halaGünaydın şekerim iyiyim sen kahvaltı hazırlayacağım birazdan yataktan cikabilirsem
Ah kuzum benimmm senin paşayı gönder bana az dinlen kuzummOoo prenses bizde napalim Sabah in köru kalktık gece uyuyamadık kahvaltida yapamadık hala
Hayırlı kandiller şekerimHayırlı kandiller
Ben sürekli kılıyorum kuzummm Rabbim herkeze nasip etsinnn inşallahAy bugün namaz kılıcam akşam üşenmeyip Hepimiz kılsak mı acabaa
Paşa degil benim ki kuzum prensesAh kuzum benimmm senin paşayı gönder bana az dinlen kuzumm
Amin canim ben gecen yil regaip kandili başlamıştım Rabbim daim etsin insallah heoimizinkiniBen sürekli kılıyorum kuzummm Rabbim herkeze nasip etsinnn inşallah
Yaaaa prensesi gönder o zaman kuzum prensesi de paşa yaptım yaPaşa degil benim ki kuzum prenses
Yaaa kuzum böyle şeyler hep vesile Allah'ın izni ile inşallah Rabbim herkese nasip etsinAmin canim ben gecen yil regaip kandili başlamıştım Rabbim daim etsin insallah heoimizinkini