Sadakatsiz dizisi idi o gönülün geliniNasıl kiz bi sayfa adı soyle bakalim bir bakayım.ilkinden bisey anlayamadı garibim bunu doyasıya yasasın. Geçen dizide kocasına sürpriz yaptı kadin ultrason görüntüsünden. Bi baktim benimki duygulandı.Aneeaa dedim kesin hamile olan sensin ben olamambu ne duygu patlamasi dedim
Himm anladim canim.Hahahaha geçenler de maibu atmıştı Instagram sayfasından ben bende orda görmüştüm
Hee evet evet severiz o diziyi.Sadakatsiz dizisi idi o gönülün gelini
Bahar kızın ismi heeeeHee evet evet severiz o diziyi.
Bende veriyorum bı yaşından beri yiyor.dirt yaşında Şimdide ekmeği batirip batirip yer oda çok seviyoBu arada avakado bebek doğup ek gıdaya başladığınızda verebilirsiniz kizlar.anne sütü niteliğinde olduğunu duymustum ben veriyordum ezip kızıma..
Aynen turuncu kafaBahar kızın ismi heeeebende severim ya güzel dizi
Çok erken yapmışsın testi keşke biraz daha bekleseydin canimmmBen test yaptım canımmmm bata 9 vardı kocam bir negatif
Ben epeydir vermiyorum canim alayım bari bi ara. 3 benimkideBende veriyorum bı yaşından beri yiyor.dirt yaşında Şimdide ekmeği batirip batirip yer oda çok seviyo
Aaaa bana patladı kabak şuna bak hahahaha
Evet ya bende supriz yapmak istiyorum merdivenlere bi kaç bebek eşyası koyupElinde fazladan varsa gönderben hic fazla bulundurmam.ben bide supriz yapmak istiyorum eşime pozitifi görürsem insallah. Ne ypsam onu düşündüm.
Şimdi tam mevsimi heryerde var. Biz haftada bir kesin yeriz. Şimdide ben hergun yiyorumBen epeydir vermiyorum canim alayım bari bi ara. 3 benimkide
Gönderiyim madem..Umudum yok deme evrene pozitif şeyler gönder canim
Ah canım ya biliyordum negatif çıkacakÇok erken yapmışsın testi keşke biraz daha bekleseydin canimmm
Hepimiz yedik avakadoları şifa olsun inşallahŞimdi tam mevsimi heryerde var. Biz haftada bir kesin yeriz. Şimdide ben hergun yiyorum
Canim yumurtlama gördüğünde başlayıp 7 gün yiyeceksinŞimdi tam mevsimi heryerde var. Biz haftada bir kesin yeriz. Şimdide ben hergun yiyorum
Vayy guzelEvet ya bende supriz yapmak istiyorum merdivenlere bi kaç bebek eşyası koyup
Bekle canım bekle Uc dort gün kala yap istersen.daha kesin olur en azından sabirrrr güzellikler gelecek ins bu ayAh canım ya biliyordum negatif çıkacakgene yapıcam birkaç gün sonra Allah nasip ederse ah o bekleme birde bende olsa ne güzel olacak
Ben kendim takip ediyorum yumurtlamayi akıntım.bitmedi daha . Demekki yicem biraz dahaCanim yumurtlama gördüğünde başlayıp 7 gün yiyeceksin