Aminnn canimmm ins .Hepimiz yedik avakadoları şifa olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canimmm ins .Hepimiz yedik avakadoları şifa olsun inşallah
Ay amin inşallah canimmm hepimiz için umut ayı olsun inşallah göbüşler dolsunBekle canım bekle Uc dort gün kala yap istersen.daha kesin olur en azından sabirrrr güzellikler gelecek ins bu ay
Almışsın nasılsa bol bol yaparsın tabiAh canım ya biliyordum negatif çıkacak gene yapıcam birkaç gün sonra Allah nasip ederse ah o bekleme birde bende olsa ne güzel olacak
Ye kuzum ye şifa olsunBen kendim takip ediyorum yumurtlamayi akıntım.bitmedi daha . Demekki yicem biraz daha
Hahahaha kız kargo yapıp göndereyim bari içime dert olacakAlmışsın nasılsa bol bol yaparsın tabi
Akintim bitince çatlama olmuş olcak degilmi . Tamamlanmış olcak yaniYe kuzum ye şifa olsun
Allah'ın izni ile inşallah normal akıntıdan farklı ya anlarsın kuzummmmAkintim bitince çatlama olmuş olcak degilmi . Tamamlanmış olcak yani
Tammmdir canım tesekurlerAllah'ın izni ile inşallah normal akıntıdan farklı ya anlarsın kuzummmm
Evet ya bende supriz yapmak istiyorum merdivenlere bi kaç bebek eşyası koyup
Her fikire açığız ama benim ağzımda pek bakla ıslanmazVayy guzel bende böyle dolaylı bir supriz olsun istiyorum ama fikirler cok bilindikte olmasin diyorum..
Amin canım hepimizeHepimiz yedik avakadoları şifa olsun inşallah
Rica ederim canımTammmdir canım tesekurler
Her fikire açığız ama benim ağzımda pek bakla ıslanmaz
Yarın bebiş 8 kalıyor günleri 2 2 mı yiyorsun kızLna16 Bebişim yarın 7 günümüz kalıyor şeytan dürtüyor beni yine yarın test yapiyim diye hahahha
Öyle bi konu açalım hamile kalırsak hepimiz o gruba geceriz topluca ne güzel olurTiniminimavihanim kız biz ne yapacağız gebe kalınca kocalara hediye
Kuzummm yumurtlama olunca 17 gün benceKızlar şöyle biliyorum doğru değil mi genellikle yumurtlamadan 14.gün sonra regl olunuyor takvime göre 23nde regl ama yumurtlamadan sonra 20sne denk geliyor hangisi sizce 24 eylül son adetim
Yaaaaaaaa inşallah çok istiyorum Allahım hepimiz hamiş kalalım bu ay umut ayı olsunnnnnnnÖyle bi konu açalım hamile kalırsak hepimiz o gruba geceriz topluca ne güzel olur