- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Dusunmemeye calisin, kismetse olur kavgalari izleyerek unutuyorum benBende öle olmak için uğraşıyorum şuan bat a 6 gün kaldi
Valla keşke elde olsaaaaDusunmemeye calisin, kismetse olur kavgalari izleyerek unutuyorum ben
Hangi kavgalarıDusunmemeye calisin, kismetse olur kavgalari izleyerek unutuyorum ben
Hayırlısı olsun canım kasımlar bizimdir inşallah olacakBende regl 1 gün geçti dayanamadım test yaptım negatif
Hemde pikli süper
Canım yanma falan sistit de olabilir.. insallah leken yerleşmeden ötürüdür..Kızlar merhabalar ben sizlere bişe danışmak istiyorum belki aranızda yaşayan olmuştur.şu an idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum sanırım doktora gitmedim ama idrar yaprken yanma ve kasık ağrısı var.Bugün kahverengi hafif lekeler geldi.Bata 7 gün var.Sizce idrar yolu enfeksiyonu yapar mı bu lekelenmeyi acaba regl erkenden mi geliyo
Ya gercekten hem para kaybi hemde insanın cani sıkılıyor negatifi gorunce ☹Valla keşke elde olsaaaa
Programda kadinlarin kavgalarını izliyorum, kaos seviyorum benHangi kavgaları
Hee onu deseneYa gercekten hem para kaybi hemde insanın cani sıkılıyor negatifi gorunce ☹
Programda kadinlarin kavgalarını izliyorum, kaos seviyorum ben
Enfeksiyon yapabilir evetKızlar merhabalar ben sizlere bişe danışmak istiyorum belki aranızda yaşayan olmuştur.şu an idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum sanırım doktora gitmedim ama idrar yaprken yanma ve kasık ağrısı var.Bugün kahverengi hafif lekeler geldi.Bata 7 gün var.Sizce idrar yolu enfeksiyonu yapar mı bu lekelenmeyi acaba regl erkenden mi geliyo
Esra ErolHee onu desenevalla bende kayinvalidem e gidince paso o programları izliyorum o müdavimi çünkü tüm dertlerini unutur insan olanları görünce
HahahahaHee onu desenevalla bende kayinvalidem e gidince paso o programları izliyorum o müdavimi çünkü tüm dertlerini unutur insan olanları görünce
Ooo cok erken yapmisin canim benim 6 gun var ben bile yapmadım yapmicam da yapmicam yapmicam yapmicamBen test yaptım canımmmm bata 9 vardı kocam bir negatif
Hadi inşallah @cileklipapatya yüzünden oldu bunların hepsiOoo cok erken yapmisin canim benim 6 gun var ben bile yapmadım yapmicam da yapmicam yapmicam yapmicam
Elinde fazladan varsa gönder
Valla bugün aldım göndereyimElinde fazladan varsa gönderben hic fazla bulundurmam.ben bide supriz yapmak istiyorum eşime pozitifi görürsem insallah. Ne ypsam onu düşündüm.
Limon sarımsak zeytin yağı tuz alıp güzelce esince harika olur. Ben çok severim fakat hergun yiyince biraz usandım.kac gün yicez dahaBen hiç yiyemiyorum yaa avakadoyu
Nasıl kiz bi sayfa adı soyle bakalim bir bakayım.ilkinden bisey anlayamadı garibim bunu doyasıya yasasın. Geçen dizide kocasına sürpriz yaptı kadin ultrason görüntüsünden. Bi baktim benimki duygulandı.Aneeaa dedim kesin hamile olan sensin ben olamamValla bugün aldım göndereyiminşallah pozitif görürsün kuzum ya Instagram da güzel şeyler var öyle bisiler sipariş edebilirsin
Hahahaha geçenler de maibu atmıştı Instagram sayfasından ben bende orda görmüştümNasıl kiz bi sayfa adı soyle bakalim bir bakayım.ilkinden bisey anlayamadı garibim bunu doyasıya yasasın. Geçen dizide kocasına sürpriz yaptı kadin ultrason görüntüsünden. Bi baktim benimki duygulandı.Aneeaa dedim kesin hamile olan sensin ben olamambu ne duygu patlamasi dedim