- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
Pazartesi bende teste gidicem hakkımızda hayırlısı inşallah :)Bat bir gün gecikti ama bata 3 gün kala normal test yaptım çıkmadı o yüzden tekrar test yapmak istemiyorum pazartesi ye kadar bekliycem gelmezse o zaman test yapıcam bende
Kuzum bu sabah yine tekrarlaEki Görüntüle 2934227 Kızlar ben bir hata yaptım ve dayanamayıp test yaptım. Böyle çıktı nedir buuuuu negatif mi pozitif mi kafam karışık
Normal test galiba dimi canim çok erkenValla kızlar bende 5 gün kala testten yaptım Türkiye de olan çok hassas testler den yoktu kocaman negatifbat 24 çıkması imkansız ama olsun içim rahat etti gelsin batlar
Canım doktorumla konuştum kimyasal olabilirmiş. Üzüldüm biraz :/ Test yoktu elimde reglime çok olduğu için@cileklipapatya canim ne yaptın sabah yaptın mı test
Insallah değildir canim ama umudunu yitirme daha var sonuçta reglineCanım doktorumla konuştum kimyasal olabilirmiş. Üzüldüm biraz :/ Test yoktu elimde reglime çok olduğu için
İnşallah canım benim. Sen ne durumdasınInsallah değildir canim ama umudunu yitirme daha var sonuçta regline
Beklemedeyim canim sanırım küçük yolli bir enfeksiyon geçiriyorum nasil olacak bilmem aklımdan test alıp yapmak geçiyor bi yanımda bosver bekle diyorİnşallah canım benim. Sen ne durumdasın
Test yapma sonra benim gibi kafayı yersin “acaba?” Diye. Düşündükçe stres yapıyor insan.Beklemedeyim canim sanırım küçük yolli bir enfeksiyon geçiriyorum nasil olacak bilmem aklımdan test alıp yapmak geçiyor bi yanımda bosver bekle diyor
Bekle kuzum senin için en hayırlısı olsun inşallah korktuğun gibi değildirTest yapma sonra benim gibi kafayı yersin “acaba?” Diye. Düşündükçe stres yapıyor insan.
Kuzum şey bu bata 5 gün kala testtteNormal test galiba dimi canim çok erken
Bakalım canımYukliyebildim hanımlar sonunda bir bakabilirmisiniz
Ben göremedim canım