- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
Karbonatı kim yaparsa yapsın köpürüyo zaten asitli birşey kişinin idrarındaki asite göre de değişiyor onunla yapmak yerine erken gebelik testi almak daha mantıklı 15-20 TL birşey en azından karbonattan iyidirBen yapmıştım ilk gebeligimde doğru çıkmıştı tesaduf mu oldu bilemem
Canım ben sokağa çıkma yasakları varken eczane uzak olduğu için yapmıştım meraktan elimde test yoktu o yüzdenKarbonatı kim yaparsa yapsın köpürüyo zaten asitli birşey kişinin idrarındaki asite göre de değişiyor onunla yapmak yerine erken gebelik testi almak daha mantıklı 15-20 TL birşey en azından karbonattan iyidir
Hiç sorma ben de yapmıştım nasıl köpürdü varya ben dedim varsa da ikiz falan heralde bu neCanım ben sokağa çıkma yasakları varken eczane uzak olduğu için yapmıştım meraktan elimde test yoktu o yüzdensu an test almak yerine karbonata işemek tabiki saçma
Hahahhahah canım benim ya kıyamamHiç sorma ben de yapmıştım nasıl köpürdü varya ben dedim varsa da ikiz falan heralde bu nesonra dağlara taşlara negatifi gördüm
Rabbim sağlıklı gebelik versin İnşallah en kısa zamandaHahahhahah canım benim ya kıyamambenim de kopurdu pozitifi de gördüm ama ne çare dış gebelikle sonlandı, Allah sağlıklısını hayırlısını versin artik bihhhtiiihh yaaa bihhhtiihh
HahahahahHiç sorma ben de yapmıştım nasıl köpürdü varya ben dedim varsa da ikiz falan heralde bu nesonra dağlara taşlara negatifi gördüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu cuma güzel alacağımız haberlerle dolu birgün olur inşallahRabbim sağlıklı gebelik versin İnşallah en kısa zamanda
Amiiiiiin bu topikteki herkes yeni ayda hamiş anneler grubu olarak devam etsin Allahım çok çok AmiiinRabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu cuma güzel alacağımız haberlerle dolu birgün olur inşallah
Aminnnn kuzum inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu cuma güzel alacağımız haberlerle dolu birgün olur inşallah
İnşallah inşallah Allah razı olsunHayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok AminnnnnnnnAmiiiiiin bu topikteki herkes yeni ayda hamiş anneler grubu olarak devam etsin Allahım çok çok Amiiin
Biz yine de umudumuzu kaybetmeyelim canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)Hanımlaaar bugünki ve üç günlük ovulasyon testlerim bakalım 10.14.15 ekim değerlendirdik yine de umudum yok ama bakalım nasip
Ben hamileyken ilginç bir şekilde köpürmediKarbonatı kim yaparsa yapsın köpürüyo zaten asitli birşey kişinin idrarındaki asite göre de değişiyor onunla yapmak yerine erken gebelik testi almak daha mantıklı 15-20 TL birşey en azından karbonattan iyidir
Hepimizin bacım ya inşallahBiz yine de umudumuzu kaybetmeyelim canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
AynenBen hamileyken ilginç bir şekilde köpürmedikesinlikle doğru değiş karbonat testi sırf merakımdan yapmıştım
Önceki ay denemiştim ama hiç kabarmadi ya şuan adetim e 8 gun var beklemesi çok zorBen yapmıştım ilk gebeligimde doğru çıkmıştı tesaduf mu oldu bilemem
Yok valla bacım hic öyle köpürtme di bi daha da denemedim zaten kopurenler varmi diye merak ettimKarbonatı kim yaparsa yapsın köpürüyo zaten asitli birşey kişinin idrarındaki asite göre de değişiyor onunla yapmak yerine erken gebelik testi almak daha mantıklı 15-20 TL birşey en azından karbonattan iyidir