Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım napayım koşturuyorum ya dünya telaşı işte iş güç sen nasılsınNaptın nerelerdesiinn
Yalan o öyle bişi yokKizlar bu karbonatla gebelik testi ne kadar doğru yapan varmi
Benim de ayni canim ya cok şükür bütünümüze.is guc bitmiyor zaten sallaValla canım napayım koşturuyorum ya dünya telaşı işte iş güç sen nasılsın
Bencede oyle çünkü idrar asidik bisey herkeste bir miktar köpürür benceYalan o öyle bişi
Yerleşme olabilir canım lekelenme bitti ise test yap çıkar büyük ihtimalMerhabalar hanımlar topigin başında yazmıştım ama listeye alinmamisim.benim bat 17 Ekim ve pcoluyum . Bekelenen güne 3 gün var . Üç yıldır bebek için uğraşıyoruz rabbim herkese hayırlısını versin birşey sorucam size ben dün yoğun akıntıyla beraber ilk önce pembe sonra kahverengi ve kılcal damarli kırmızıya dönük akıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez bu belirti olabilirmi . İki saat sürdü ve kesildi gelen giden yok şimdi normal beyaz akıntım var herşeyi belirti olarak görüyoruz hepimize rabbim nasip eder inşallah
Benim de ayni canim ya cok şükür bütünümüze.is guc bitmiyor zaten salla
Merhaba.2 saat boyunca mi oldu bu akinti.yerlesme kanaması olabilir Inşallah da öyledir gönlünüze göre olsun.Merhabalar hanımlar topigin başında yazmıştım ama listeye alinmamisim.benim bat 17 Ekim ve pcoluyum . Bekelenen güne 3 gün var . Üç yıldır bebek için uğraşıyoruz rabbim herkese hayırlısını versin birşey sorucam size ben dün yoğun akıntıyla beraber ilk önce pembe sonra kahverengi ve kılcal damarli kırmızıya dönük akıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez bu belirti olabilirmi . İki saat sürdü ve kesildi gelen giden yok şimdi normal beyaz akıntım var herşeyi belirti olarak görüyoruz hepimize rabbim nasip eder inşallah
Onlarda ellerinde ciceklerle geliyorr ve birini içeri aliyoorr sonra mutlu soon al sana bebeHadi inşallah değerlendirin inşallah denk gelir evet yumurtlama zamanı alıntı değişiyor çünkü spermlerin rahat geçebilmesi için Allah'ın hikmeti rahim ben hazırım diyor gelin
Tam anlamıyla açıklamışsın kuzum aynen öyle oluyor sonra gelsin betalar gelsin kusmalar aş ermeler 9 ay sonra artı bonus mutlu sonra kucağındaOnlarda ellerinde ciceklerle geliyorr ve birini içeri aliyoorr sonra mutlu soon al sana bebe
Ay çok iyi ya.Onlarda ellerinde ciceklerle geliyorr ve birini içeri aliyoorr sonra mutlu soon al sana bebe
İnşallah canım hepimize dua ediyorum çok sağolasınCanım öncelikle İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder ve inşallah yerleşmedir
Hep negatifi görünce yapmaktan korkuyorum ama yarın yapicam inşallah sizlere bildirecemuyku tutmuyo saatler gecmiyoYerleşme olabilir canım lekelenme bitti ise test yap çıkar büyük ihtimal
Evet iki saat aralıklarla oldu ve dünden beri hiç birşey yok normal beyaz akıntıya döndü . İnşallah canım Allah razı olsunMerhaba.2 saat boyunca mi oldu bu akinti.yerlesme kanaması olabilir Inşallah da öyledir gönlünüze göre olsun.
İnsallah yerleşme kanamasıdırMerhabalar hanımlar topigin başında yazmıştım ama listeye alinmamisim.benim bat 17 Ekim ve pcoluyum . Bekelenen güne 3 gün var . Üç yıldır bebek için uğraşıyoruz rabbim herkese hayırlısını versin birşey sorucam size ben dün yoğun akıntıyla beraber ilk önce pembe sonra kahverengi ve kılcal damarli kırmızıya dönük akıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez bu belirti olabilirmi . İki saat sürdü ve kesildi gelen giden yok şimdi normal beyaz akıntım var herşeyi belirti olarak görüyoruz hepimize rabbim nasip eder inşallah
Bencede test yap çıkar büyük ihtimal hatta olmadı kan bile verebilirsin 3 gun kalmissHep negatifi görünce yapmaktan korkuyorum ama yarın yapicam inşallah sizlere bildirecemuyku tutmuyo saatler gecmiyo
Yarın Allah'ın izniyle test yapicam inşallah çıkar tabi hayırlı ise . tuhaf duygular sardı beni buraya sonucu hemen yazicam inşallah çok sagolunBencede test yap çıkar büyük ihtimal hatta olmadı kan bile verebilirsin 3 gun kalmiss
Bize de yaz yaparsan olur mu? Ayrıca negatif görürsen sakin üzülme adet günün gecen E kadar bekler kan verirsin net olurEvet iki saat aralıklarla oldu ve dünden beri hiç birşey yok normal beyaz akıntıya döndü . İnşallah canım Allah razı olsun
Hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın Allah'ın izniyle test yapicam inşallah çıkar tabi hayırlı ise . tuhaf duygular sardı beni buraya sonucu hemen yazicam inşallah çok sagolun
Ben yapmıştım ilk gebeligimde doğru çıkmıştı tesaduf mu oldu bilememKizlar bu karbonatla gebelik testi ne kadar doğru yapan varmi