- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Bende korkuyordum hatta 1 sene erteledim sirf korkumdan, gectigimiz ay eski calistigim yere gidip ne olacaksa olsun diyip cektirdimSali günü bende hsg için randevu aldım korkunun ecele faydası yok gircem artık ama çok stresliyim
Rica ederimTamamdır çok sağol canım
Yok yüksek değil ama dikkat etmek lazım tabiki prolaktin çabuk değişen bir değer benimki 44tü doktor ilaç vermedi 1 haftada aslanpencesi içtim normal değere indi. Stres de etkiliyor ama benimki strestendiDoktor değerlerin iyi dedi zaten ama burdaki okudugum yazılarda okumustum 17 yüksek diye ama yinede dikkat etmeliyim diye düşünüyorum incir hurma maden suyu içmemek gerekiyormus
Kuzum ovülasyon testine devam et bırakma şu an daha yumurtlama yok hatta yumurtalama masajı da yapKızlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Bugün 10. gün.. telefondaki uygulamaya göre 16. Gün yumurtlama günüm. Sizce koyulaşır mı gittikçe.. Sanki hepsi aynı gibi geliyor bana kullananlar yorumlarsa çok sevinirim
Teşekkürler Kızlar baktığınız içinBugün ki LH testim
yumurtlama masajı nasıl oluyor ilk defa duydum canımKuzum ovülasyon testine devam et bırakma şu an daha yumurtlama yok hatta yumurtalama masajı da yap
YouTube’da ebru Ceylan’ın yumurtlama masajı yaz çıkar canımyumurtlama masajı nasıl oluyor ilk defa duydum canım
Canım benim çok güzel ve yumurtlama kesinlikle değerlendir inşallah gönlünce olurBugün ki LH testim
Rabbim ailesine sabır versin canım Allah‘ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallahZor bir gündü ben geldim şimdi eve sakladık minicik bedenini koyduk toprağa....canımız çok yandı ama annesi kadar yanamaz allah kimseye yasatmasin büyük bir sınav dünyası...
İnsallah bende senin gibi mutlu ayrılırım cnm çok canım yanmaz bende 3 aydır erteliyorum doktor 3 ay önce istediBende korkuyordum hatta 1 sene erteledim sirf korkumdan, gectigimiz ay eski calistigim yere gidip ne olacaksa olsun diyip cektirdimcok korkuyorum diye hafif sedasyon verildi bana ama gerek yokmus cidden hemen geciyor acisi
Rica ederim
Koyulasiyo cnm daha var yumurtlama günün böyle çıkması normalKızlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Bugün 10. gün.. telefondaki uygulamaya göre 16. Gün yumurtlama günüm. Sizce koyulaşır mı gittikçe.. Sanki hepsi aynı gibi geliyor bana kullananlar yorumlarsa çok sevinirim
Off off çok zor Allah'ım kimseye vermesinZor bir gündü ben geldim şimdi eve sakladık minicik bedenini koyduk toprağa....canımız çok yandı ama annesi kadar yanamaz allah kimseye yasatmasin büyük bir sınav dünyası...
İnşallah canim korkma için rahat olsunİnsallah bende senin gibi mutlu ayrılırım cnm çok canım yanmaz bende 3 aydır erteliyorum doktor 3 ay önce istedi
İnşallah hepimiz için olsunCanım benim çok güzel ve yumurtlama kesinlikle değerlendir inşallah gönlünce olur
Teşekkür ederim anestezili çektiteceğim yine de, belirli zamanı var mı ne zaman çektirmek gerekiyorBen normal cihazda çektirdim filmi, oyle cok acısı yok 5 10sn suruyor en fazla. Korkmayin yani
Teşekkür ederim saolunhıc korkmayın c kollu cıhaz ıle yaptırmaya calısın adet sancısı kadar acı oluyor cok hafıf