- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
evet kısaltması o ama normalde 200 olmalı dedi doktor 560 çıktı benimki yarın doktora gidecem ama yarın olmaz ki bana2 gün-de 2 katı artacak cok normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kısaltması o ama normalde 200 olmalı dedi doktor 560 çıktı benimki yarın doktora gidecem ama yarın olmaz ki bana2 gün-de 2 katı artacak cok normal
5 gun olmus ama neden korktun anlamadım artmış betaevet kısaltması o ama normalde 200 olmalı dedi doktor 560 çıktı benimki yarın doktora gidecem ama yarın olmaz ki bana
Max 2 katı artis olmalı ya benimki çok daha fazla artış göstermiş. Böyle olunca mol gebelik ya da ikiz gebelik olabiliyormuş5 gun olmus ama neden korktun anlamadım artmış beta
Mol gebelik nedir bilmiyorum canim ama çoğul olabilir Evet dediğim gibi. Normal yollarla mi tedavili bir bebek mi? Tedavilide çoğul gebelik olabiliyor cunku canım.insallah olumsuz birşey yoktur icin u ferah tutMax 2 katı artis olmalı ya benimki çok daha fazla artış göstermiş. Böyle olunca mol gebelik ya da ikiz gebelik olabiliyormuş
Normal yolla ama pcos var bende onlarda çoğul gebelik çok görülüyor umarım öyledir dua et banaMol gebelik nedir bilmiyorum canim ama çoğul olabilir Evet dediğim gibi. Normal yollarla mi tedavili bir bebek mi? Tedavilide çoğul gebelik olabiliyor cunku canım.insallah olumsuz birşey yoktur icin u ferah tut
Rabbim yüzünü güldürsün cok guzel haberlerle gel insallahNormal yolla ama pcos var bende onlarda çoğul gebelik çok görülüyor umarım öyledir dua et bana
Canım merhaba iki gün gecikmeyle adet oldum maalesefSelish56 canım nasilsin regl günün geçti ne durumdasın?? Yazmamışsın merak ettim
Bence dr tavsiyesi olmadan kullanma, antibiyotikler vajinanin florasini bozuyor cunkuKızlar merhaba geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendirdim ama son 2-3 gündür böyle sarımsıı yeşilimsi kokusuz akıntım var enfeksiyon mı diye düşünüyorum.Elimde antibiyotik ve fitilim var eğer regl olursam bitişinde kullnayım diyorum aynı zamanda yumrtlama zamanında bitmiş yada denk geliyor bu durumda aslında kullanılmasın diyorlar ama bu şekılde kullanan oldu mu şimdiden ümitlerim azaldı
Peki başka önerin var mı canım bunun içinBence dr tavsiyesi olmadan kullanma, antibiyotikler vajinanin florasini bozuyor cunku
hıc korkmayın c kollu cıhaz ıle yaptırmaya calısın adet sancısı kadar acı oluyor cok hafıfOf ya rahim filminden de korkuyorum ama mecbur artık napayım
Doktor değerlerin iyi dedi zaten ama burdaki okudugum yazılarda okumustum 17 yüksek diye ama yinede dikkat etmeliyim diye düşünüyorum incir hurma maden suyu içmemek gerekiyormusProlaktin değerin normal canım doktorlar biraz geçse bile sorun olarak görmüyorlar dün canlı yayında dinledim hatta
Sari ve kokusuzsa simdilik bir sey kullanma bol su ic, suyun içine limonda atabilirsin kendi kendini temizlerPeki başka önerin var mı canım bunun için
Ben normal cihazda çektirdim filmi, oyle cok acısı yok 5 10sn suruyor en fazla. Korkmayin yaniOf ya rahim filminden de korkuyorum ama mecbur artık napayım
Umidini kaybetme cnm hiç belli olmaz. Eğer regl olursan bence kadın doğuma git bı baktir ona göre önerdiği ilacı kullanKızlar merhaba geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendirdim ama son 2-3 gündür böyle sarımsıı yeşilimsi kokusuz akıntım var enfeksiyon mı diye düşünüyorum.Elimde antibiyotik ve fitilim var eğer regl olursam bitişinde kullnayım diyorum aynı zamanda yumrtlama zamanında bitmiş yada denk geliyor bu durumda aslında kullanılmasın diyorlar ama bu şekılde kullanan oldu mu şimdiden ümitlerim azaldı
Canım o ilaçlarıda türkiyeden Getirdim yurtdışında yaşıyorum burada doktora gitmek biraz sıkıntı o yüzden kendi kendime ne yapabilirim diye biraz da daha önce de Türkiye’deki doktora sormuştum bu şekilde ilaç önermişti bazen diyorum acaba zaman zaman olan bu akıntı yüzünden mi gebelik olmuyor falan ama ne bileyimUmidini kaybetme cnm hiç belli olmaz. Eğer regl olursan bence kadın doğuma git bı baktir ona göre önerdiği ilacı kullan
Sali günü bende hsg için randevu aldım korkunun ecele faydası yok gircem artık ama çok stresliyimBen normal cihazda çektirdim filmi, oyle cok acısı yok 5 10sn suruyor en fazla. Korkmayin yani
Tamamdır çok sağol canımSari ve kokusuzsa simdilik bir sey kullanma bol su ic, suyun içine limonda atabilirsin kendi kendini temizler
İnan benimde öyle hiç kesilmeyen sürekli sarı bazen yeşil akıntım var doktora gidiyorum bunun için bişe yok diyo o yüzden antibiyotik kullanma benceCanım o ilaçlarıda türkiyeden Getirdim yurtdışında yaşıyorum burada doktora gitmek biraz sıkıntı o yüzden kendi kendime ne yapabilirim diye biraz da daha önce de Türkiye’deki doktora sormuştum bu şekilde ilaç önermişti bazen diyorum acaba zaman zaman olan bu akıntı yüzünden mi gebelik olmuyor falan ama ne bileyim
Aynen ben de öyleyim canım işte senin böyle demen bile rahatlattı beni aynen kullanmayıımİnan benimde öyle hiç kesilmeyen sürekli sarı bazen yeşil akıntım var doktora gidiyorum bunun için bişe yok diyo o yüzden antibiyotik kullanma bence