Ay kuzum ben bu ay şok 2 gün yumurtlama gördüm şans ya 4 gün değerlendirme oldu ya nasiphiç önemi yok hayatımm şaka ettim nasıl gidiyor değerlendiriyorsun dimi yumurtlamanıı
bende tuğaf tuğaf şeyler yaşıyorumm 2 3 gündür kasıklarım aşırı derece ağrıyo sol kasığıma vuruyo aniden
dün hiç iyi değildim desen adet olcam göğüslerimde ayrı bi acı uçları falan umutlanmakta istemiyorumm hiç inanasım gelmiyo pek mucize gibi
İnsallah oyledir nolur nolmaz degerlendirdim hayırlısı artikC ile T çizgisi aynı koyulukta ise yumurtlamadır illa ki pik olmasına gerek yok canım 16. Gün yumurtlama görünüyor
aaa bak ne güzelll iyi iyii süperrr hadi hayırlısıııı hepimizin inşallahhhhbAy kuzum ben bu ay şok 2 gün yumurtlama gördüm şans ya 4 gün değerlendirme oldu ya nasipbende yumurtlama belirtileri hissediyorum senin gibi inşallah mucizeler göbüşlere oturur kuzim yaaaa sonbahar bizimdir hamile kalırız inşallah meleğim
Bundan sonrası takdir ilahi kuzum bizde bekliyorum bakalım ya nasipİnsallah oyledir nolur nolmaz degerlendirdim hayırlısı artik
Ben görememiştim bu resimde ama diğer attığın resimde görünüyor 2 gün.sonra tekrarlayın inşallah yapmışsındırSizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal gebelik testi bu arada
Erken kuzum daha bence bekle daha 2 günKızlar selam, ben çatlatma iğnesi vurulmuştum ve bugün 12.gün dayanamayıp test yaptım tek çizgi((( boşuna moralimi bozdum….erken mi sizce yoksa umutlar sonraki aya mı kaldı9870
Güzel.yureginden öpüyorum hepimizin günü kutlu olsun canlar....Bugün kızlar günüymüşAnneler ve anne adayları kızlar gününüz kutlu olsun @Magnifiaque @tiniminihaniim maibu Jou Hemsirecik @yoncakolyembenim @Fatmazel04 @Ceviz hanim @Meryeemmm_ @Etlibamya @Morlale8 ve aklıma gelmeyen tüm kızların
Inşallah kuzum.hosgeldinnnnnMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim geçen ay 24 ünde kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim :)
Aynu durumdayız bende coraspin içiyorum olucak.guzelimm gebeyim Gebesin GebeyizBen 3 ay içinde 2 kez kimyalsal geçirdim canım yapılan testler de kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kimyalsal oluyormuş derim ki eğer olursa tekrardan genetik test yaptirmalisin şuanda kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kaldığımda da iğne kullanacağım hamile değilim ama uğraşıyorum inşallah birgün olacak
Kuzum bu çok normal 1 yıl dene eğer olmazsa doktora git canım yılda hamile kalma şansımız yüzde 25 diye biliyorum drlar tedaviye 1 yıl korunmasız iliskiden sonra basliyorlarkızlar soruma bilgisi olup cvp veren var mı:/
Benim zaten kistlerden cekmedigim kalmadiBana bi etkisi olmadi ins sana olur kuzum allah gonlune gore versin ama bana söyle etkisi olmadi hsg sonrasi yumurtam uyarilmis kendi kendine buyuyup kist olmus e oyle olunca gitti benim ilk iki ay bosa 3. Ayda asilama oldum hadi son sansli ayim dedim oda tutmadi
İnşallah kuzum inşallah sanırım yumurtlama da piskolojik hiçbir şey yapmadım bu ay ne masaj ne bişi inanamadım görünce inşallah çabalar boşa çıkmaz kuzum sen naptın ovulasyon devam mı canımaaa bak ne güzelll iyi iyii süperrr hadi hayırlısıııı hepimizin inşallahhhhb
Ay ay ay inşallah kuzum gebesin gebesin gebeyizzzzz inşallahBen görememiştim bu resimde ama diğer attığın resimde görünüyor 2 gün.sonra tekrarlayın inşallah yapmışsındır
Erken kuzum daha bence bekle daha 2 gün
Güzel.yureginden öpüyorum hepimizin günü kutlu olsun canlar....
Inşallah kuzum.hosgeldinnnnn
Aynu durumdayız bende coraspin içiyorum olucak.guzelimm gebeyim Gebesin Gebeyiz
Kuzum bu çok normal 1 yıl dene eğer olmazsa doktora git canım yılda hamile kalma şansımız yüzde 25 diye biliyorum drlar tedaviye 1 yıl korunmasız iliskiden sonra basliyorlar
evettt ben hiç düşünmedimm mesela bu ayyy hep başka şeylerle uğraştım hep yürüyüş yaptımm hep diyet yaptımm hep başka şeylerle değerlendirdim kendimii hemde tabiiki çalıştık bebek için ama zevkimize bakarak çocuk için düşünerek değill hayırlısı olsun belki yumurtalarım harekelenir diyede yürüyüş yaptım hergün yumurtlama haftamdada bolbol yürüdümİnşallah kuzum inşallah sanırım yumurtlama da piskolojik hiçbir şey yapmadım bu ay ne masaj ne bişi inanamadım görünce inşallah çabalar boşa çıkmaz kuzum sen naptın ovulasyon devam mı canım
Ohhh süper kuzum yürüyüş iyi geliyor hem vücut için hem piskolojik şifa olsun inşallahevettt ben hiç düşünmedimm mesela bu ayyy hep başka şeylerle uğraştım hep yürüyüş yaptımm hep diyet yaptımm hep başka şeylerle değerlendirdim kendimii hemde tabiiki çalıştık bebek için ama zevkimize bakarak çocuk için düşünerek değill hayırlısı olsun belki yumurtalarım harekelenir diyede yürüyüş yaptım hergün yumurtlama haftamdada bolbol yürüdüm
Umarım adet olmazsın kuzum bu belirtiler hamileliktirrrr inşallah kuzummmmhiç önemi yok hayatımm şaka ettim nasıl gidiyor değerlendiriyorsun dimi yumurtlamanıı
bende tuğaf tuğaf şeyler yaşıyorumm 2 3 gündür kasıklarım aşırı derece ağrıyo sol kasığıma vuruyo aniden
dün hiç iyi değildim desen adet olcam göğüslerimde ayrı bi acı uçları falan umutlanmakta istemiyorumm hiç inanasım gelmiyo pek mucize gibi
Canım 16 pik gibi duruyor ama kuruduğu için tam göremedim ama zaten sonra silinmiş 21.gün den sonra lh artmaya başlamış gebelik durumunda adete yakın lh artıyormuş burada paylaşanlar oldu belki ve inşallah hamilesindir de güzel haberini alırız buradanMerhaba kızlar dünden beli tum sayfayi tek tek okuyup buralara geldim13 aydir bende deniyorum ilk kez bu ay ovulasyon denedim olmazsa zaten randevu aldim artik klomen mi ne verirlerse bat 17 ekim yaş 23
Allah rizasi icin bu tabloyu biri açıklasın hic biri sizin attiklariniz kadar koyu olmadi en koyusu 16.gunde oldu sonra siliklesti tekrar koyulasmaya basladi yumurtlama olusmadi gibi
inşallahh gerçektenn ama hiç inanasım gelmiyorr umudumyokUmarım adet olmazsın kuzum bu belirtiler hamileliktirrrr inşallah kuzummmm
cuma günü 4 gün varOhhh süper kuzum yürüyüş iyi geliyor hem vücut için hem piskolojik şifa olsun inşallahhayırlı haberlerle kuzjm bat ne zaman ben
Yaa insallah oyledir artik negatif gormekten test bile yapmiyorum umut kalmadiCanım 16 pik gibi duruyor ama kuruduğu için tam göremedim ama zaten sonra silinmiş 21.gün den sonra lh artmaya başlamış gebelik durumunda adete yakın lh artıyormuş burada paylaşanlar oldu belki ve inşallah hamilesindir de güzel haberini alırız buradan
Gördüm ben deCok az var aslinda ama dikkatli bakinca belli oluyor yada ben yavastan sıyırıyorum teste bakmaktan uyduruyoda olabilirim
İnşallah canım hepimizin gobusu dolsun tez vakitteCanım şimdi baktım adetine daha 4 gün var umutsuzluğa yer yok Lütfen Allah Ol der ve olur gebeyim gebesin gebeyiz
Evet canım ne güzel bizlere pozitif enerji veriyor ihtiyacımız olan şey bu sonbahar Gerçekten çok güzel yapraklar falan çok romantikişe Kasım'da başlıyorum belgeleri de Kasım başında hazırlayacağım Hayırlısı olur inşallah belki hamile kalırım da işe girmem
Canım hayırlı olsun Kasımda göbüşün dolsun gebeyim gebesin gebeyiz
İyiyim kuzum ne olsun çocuk okula gidip geliyor malum okullar açıldı eşim zeytine gidip geliyor Bir yanda eczane yoğun yorucu Bütün işler bana kaldı o yüzden pek giremiyorum Bugün pek işim yok bugün bütün gün Forumdayım inşallah
Umudumuzu yitirmek Yok öbür ay Sen gebesinn ben gebeyim onlar gebegebeyim gebesin gebeyiz Hiç canını sıkma canım
Tabi canım ilk silik oluyo sonra bı anda koyulasiyo. Sıvı alımına dikkat et 1 2 saat onceden sıvı alımını kesYeni başladım bende ama emin olmak için sormak istedim bayağı silik 2. çizgi gittikçe koyulaşacak inşallah
İlk bes dk hadi ben oyalanasiya 7 8 dk liktir en kotu cekmek icin cok ugrastim asla cikmiyordu fotograftaGördüm ben dekurumadan çıktıysa inşallah ki vardır bebiş
26 yaşındayım 4 aydır istiyoruz bat sat tarihleri ne anlayamadım kusura bakmayın :)Evet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
İsim yas Sat Bat Sure maibu 34 29.09.2021 28.10 2 F Flowers001 24 17.10 2 pko @mavibeyazzz 4.10 2.11 1 1 @mavi_ylmz 25.10 @busemakilic 30 28.10 troid @ssummer 24 17.10 1ay Annesiyim123 25 10.10 1 @mucizeanne20 29 15.10 @yoncakolyembenim 28 2.11 2ay @Kubrasc 27 8.10 @Canan0904 22 25.10 3ay @Merve2401 24 29.10 10 ay @slnslnsln 28 24.09 23.10 3 ay @caglaaaaaa 20.10 @Gzmyts53 6.10 @Guzelkuss 10.10 2 @Hiresa 26 14.10 1.5 @haileyy 29 19.09 15.10 13 ay @Zeyno2734 34 25.10 2 @tiniminihaniim 31 23.10 pko @blueberryyyy 24.09 21.10 1.5 @ftm55 28 14.10 4 @Ruogasci 26 15.10 15ay @Gobekadimyokbenim 32 2.10 @papatyamveben 30 27.10 2 @queenation 27 16.09 16.10 2 @mucizeanne20 29 15.10 @FUNNDA 26 21.08 2.5 pko @Pimpiriklianneee 33 8.10 @NergizGuney 28 9.10 @emosscaa 24 7.10 2 @Asenaasena96 26.10 @Ftxxx 27 10.10 1.5 @Virgo women 34 24.09 22.10 @maviss_34 29 21.09 23.10 3 ay @Teach_ 29 18.09 16.10 10 Lna16 27 27.09 24.10 10 @Yusra30 31 10.10 @Sadglozgrr 25 16.10 1.ay @Seyma94 25 11.10 2 Pco @Emine1990 31 4.10 1.11 1 @Ppamuk01 28 19.09 19.10 @Morm 23 21.10 16ay @35kvk 26 8.10 6ay @Mystery888 28 2.10 28.10 9ay @Ymnzmr 26 17.10 Pco @lostiris 25.09 23.10 @Gzos 30 23.10 @Meraklihatunnn 25 19.10 @Pambikpiremses @Asyaa561 26 29.10 2 @sahra-mina08 27 26.09 23.10 2ay @Ceviz hanim 29 26.10 2 @elba00 24 08.09 10.10 Pco @umutlu_ 27 23.09 21.10 5ay Hemsirecik 25 16.09 17.10 2yil