- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.629
- 30
pek gelmedin o topiğe kuzusuİyiyim canısı sen nasılsın yargıdan sonra kendimi iyi hissediyorum her hafta heyecan
iyiyimm bende şükürr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pek gelmedin o topiğe kuzusuİyiyim canısı sen nasılsın yargıdan sonra kendimi iyi hissediyorum her hafta heyecan
Esimi ikna edersem teste gidicez o tutturdu 13ü senin gunun negatif cikarsa uzulursun diyo. Ama brnde tez canliyim biraz sanirimSilik görünüyor canım ertesi tekrar yap yine silikse olma ihtimali var bende adete 6 gün önce öğrendim baya silikti ama normal erken çünkü
ohh Maşallah Rabbim inşallah bir an önce gönlüne göre verir canımEvet canım kontrol amaçlı iyi oluyor bende bu ay iyiki baktım adetin 9. Günü yumurta vardı
5 dk icinde cikti canimda hala sevinemiyorum ben bence ignedende olabilir en garanti kan vermek olucakAaaa kuzum görmemişim özür dilerim ya evet hayalet çizgi var kaç dkk içinde çıktı ay hadi İnşallah hamişsindir
Canımın içi teşekkür ederimm, eksik olmaBugün kızlar günüymüş Anneler ve anne adayları kızlar gününüz kutlu olsun @Magnifiaque @tiniminihaniim maibu Jou Hemsirecik @yoncakolyembenim @Fatmazel04 @Ceviz hanim @Meryeemmm_ @Etlibamya @Morlale8 ve aklıma gelmeyen tüm kızların
İki gun sonra zaten kan testi gunum canim ins vardir yildım artik buda olmazsa kendi haline birakcam foktor moktor yok daha yoruldumEvet cok hafif varmis sabredebilirsen 2 gun sonra bidaha yap
Teşekkürler canim seninde kutlu olsun
Doğrudur canım inşallah rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder sana da :) haklısın tekrardan kimyasal olursa baktırırım umarım sıkıntısız hemen hamile kalabilirim sağlıklı bir bebişim olurBen 3 ay içinde 2 kez kimyalsal geçirdim canım yapılan testler de kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kimyalsal oluyormuş derim ki eğer olursa tekrardan genetik test yaptirmalisin şuanda kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kaldığımda da iğne kullanacağım hamile değilim ama uğraşıyorum inşallah birgün olacak
kızlar soruma bilgisi olup cvp veren var mı:/yumurtlama dönemini değerlendirip yine de hamile kalamamak normal mi ?
Ah kuzum bazen aktif oluyorum bazen olamıyorum olursam da burda oluyorum canısı bakıyorum senin topiğe de yorumlara canım benim ay kuzum Allah iyilik versin canısı ama yine uğrarımpek gelmedin o topiğe kuzusu
iyiyimm bende şükürr
İnşallah canım benim inşallahDoğrudur canım inşallah rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder sana da :) haklısın tekrardan kimyasal olursa baktırırım umarım sıkıntısız hemen hamile kalabilirim sağlıklı bir bebişim olur
Cok haklısın valla bende uzun zamandir gitmiyorum doktora cunku bıktım. Gecen ay hsg cektirdim sonunda bakalim bi etkisi olacakmiİki gun sonra zaten kan testi gunum canim ins vardir yildım artik buda olmazsa kendi haline birakcam foktor moktor yok daha yoruldum
Normal canim. Hepimiz degerlendiriyoruz ama iste biraz sans biraz nasip...kızlar soruma bilgisi olup cvp veren var mı:/
Yeni hamiş arkadaşım buda dert ortağım canım benim nasıl gidiyor hamilleik maşallah sanaCanımın içi teşekkür ederimm, eksik olma
Sağlıklı her kadının hamile kalma şansı her %25 dir yani değerlendirseniz de hamile kalamamanız normal 1 yıl içinde hamile kalmıyorsanız doktora başvurmanız gerekir.kızlar soruma bilgisi olup cvp veren var mı:/
2 3 gün bekle canım test yap sonra kan ver5 dk icinde cikti canimda hala sevinemiyorum ben bence ignedende olabilir en garanti kan vermek olucak
hiç önemi yok hayatımm şaka ettim nasıl gidiyor değerlendiriyorsun dimi yumurtlamanııAh kuzum bazen aktif oluyorum bazen olamıyorum olursam da burda oluyorum canısı bakıyorum senin topiğe de yorumlara canım benim ay kuzum Allah iyilik versin canısı ama yine uğrarım
C ile T çizgisi aynı koyulukta ise yumurtlamadır illa ki pik olmasına gerek yok canım 16. Gün yumurtlama görünüyorMerhaba kızlar dünden beli tum sayfayi tek tek okuyup buralara geldim13 aydir bende deniyorum ilk kez bu ay ovulasyon denedim olmazsa zaten randevu aldim artik klomen mi ne verirlerse bat 17 ekim yaş 23
Allah rizasi icin bu tabloyu biri açıklasın hic biri sizin attiklariniz kadar koyu olmadi en koyusu 16.gunde oldu sonra siliklesti tekrar koyulasmaya basladi yumurtlama olusmadi gibi
Bana bi etkisi olmadi ins sana olur kuzum allah gonlune gore versin ama bana söyle etkisi olmadi hsg sonrasi yumurtam uyarilmis kendi kendine buyuyup kist olmus e oyle olunca gitti benim ilk iki ay bosa 3. Ayda asilama oldum hadi son sansli ayim dedim oda tutmadiCok haklısın valla bende uzun zamandir gitmiyorum doktora cunku bıktım. Gecen ay hsg cektirdim sonunda bakalim bi etkisi olacakmi
Bakalim dayanamiyorumda heran kan verebilirim2 3 gün bekle canım test yap sonra kan ver