Hayırlı olsun arkadaşım umarım dediğin gibi olurCanım şimdi baktım adetine daha 4 gün var umutsuzluğa yer yok Lütfen Allah Ol der ve olur gebeyim gebesin gebeyiz
Evet canım ne güzel bizlere pozitif enerji veriyor ihtiyacımız olan şey bu sonbahar Gerçekten çok güzel yapraklar falan çok romantikişe Kasım'da başlıyorum belgeleri de Kasım başında hazırlayacağım Hayırlısı olur inşallah belki hamile kalırım da işe girmem
Canım hayırlı olsun Kasımda göbüşün dolsun gebeyim gebesin gebeyiz
İyiyim kuzum ne olsun çocuk okula gidip geliyor malum okullar açıldı eşim zeytine gidip geliyor Bir yanda eczane yoğun yorucu Bütün işler bana kaldı o yüzden pek giremiyorum Bugün pek işim yok bugün bütün gün Forumdayım inşallah
Umudumuzu yitirmek Yok öbür ay Sen gebesinn ben gebeyim onlar gebegebeyim gebesin gebeyiz Hiç canını sıkma canım
Amin kuzum Allah razı olsun İnşallah Hakkında hayırlı olur ama inşallah da hamile olup işe girmem oley oley oleyHayırlı olsun arkadaşım umarım dediğin gibi olurRabbim hakkında hayırlısını versin tez zamanda Amin
Günaydın canım valla gebelik değilde ben yumurtlama belirtisi yaşıyorumGunaydin kizlarrr. Var mi gebelik belirtisi olan?
Ah kıyamam canım icinde birikmiş dök içini sıkıntı yok haklısın, herkesin kendi hayatı var eşi çocuğu evi düzeni o yüzden kimse alınmasınHa bir de şöyle bir durum var Özelden bana mesaj yazıyorsunuz arkadaşlar kişisel bir sorun ya da kişisel bir soru sormak istediniz de mesaj yazmanız da hiçbir sıkıntı yok gelen mesaj söylüyorum bat 23 Ekim Beni Listeye ekle bat bilmem kaç Ekim beni ekle işte daha farklı şeyler eklememissin eklesene arkadaşlar benim de bir hayatım var çocuğum var Eşim var kendime göre sorunlarım var birbirimize burada yardımcı olmak adına hoşgörü çerçevesi içerisinde Yazışarak paylaşımı yaparak ilerlersek ben de mutlu olurum Herkes mutlu olur yani Kimse üstüne alınmasın burada isim de vermeyeceğim Ama mesajlarda elimde mevcut Yani mesajla gelen bilgileri de listeye eklemeyeceğim tek tek adet günlerini hesaplıyorum tek tek ekliyorum çıkartıyorum etiketliyorum bende hata yapabilirim unutabilirim ne olur kusuruma bakmayın ama biz birbirimize moral destek olsun diye bu forumu actik
Ay çok dertliymisimm meğer ne çok şey birikmiş icimde
Amin kuzum Allah razı olsun İnşallah Hakkında hayırlı olur ama inşallah da hamile olup işe girmem oley oley oley
Yeni başladım bende ama emin olmak için sormak istedim bayağı silik 2. çizgi gittikçe koyulaşacak inşallahAdet bitimi hemen baslaniyo canım
Aynen kuzum Allah razı olsun gerçekten uslup çok çirkindi yani o kişi kendini şu an görüyordur Muhtemelen Burada beni ekle eklesene eklememişsin Hadi seni mi bekleyeceğiz tarzında Ben engelledim daha bana mesaj falan atamaz da yani Forum'a da yazmıyor şahıs kendisi eklemem Yani öyle bir üslup yok Forum'a yaz beni etiketle ben göreyim ekleyeyim Biz Burada hepimiz kardeşiz Hepimiz arkadaşız hepimizin amacı belliAh kıyamam canım icinde birikmiş dök içini sıkıntı yok haklısın, herkesin kendi hayatı var eşi çocuğu evi düzeni o yüzden kimse alınmasınbirşey denilecekse etkileyebilir seni bakarsın ev hanımlığı zor anlıyorum seni kuzum
Bol bol degerlendirin bakalim canim inşallah tutarGünaydın canım valla gebelik değilde ben yumurtlama belirtisi yaşıyorumgöğüs hassasiyeti ve kasıklar da arada bir batamalar bat 24 Ekim
çok teşekkür ederimYumurtlama görüldükten sonra içilmesi gerekiyor ana besin avakado o da folic asit bakımından çok zengin ve bebeğin tutunmasını sağlıyor o yüzden böyle bir karışım yapıyoruz
Çatlıyordur buyuk ihtimalleKızlar inanılmaz fazla şeffaf akıntı ne belirtisi catlamami yumurtlamami
Aa tamam değerlendireyim o zaman teşekkür ederim bu akşam herif kurtulamaz bendenÇatlıyordur buyuk ihtimalle
İlişkiden once sade turk kahvesi icir adama spermleri harekete geçiriyorKızlar inanılmaz fazla şeffaf akıntı ne belirtisi catlamami
Aa tamam değerlendireyim o zaman teşekkür ederim bu akşam herif kurtulamaz benden
Benim şu an negatif canım@Hiresa
haileyy
@Ruogasci
@mucizeanne20
@Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@elba00
bat 15 ekime kadar olanlar haydi bakalım cift cizgileri bekliyoruz....
Kız herif yorgunluktan benden kaçıyor kaçıyor kahve hic sevmiyor muz ve bitter çikolata düşünüyorum hayırlısı bu akşam ülkede bir deprem etkisi yaratabilirimİlişkiden once sade turk kahvesi icir adama spermleri harekete geçiriyorsonrada yapis yakasina
Ben kulaklik takip yaticam rahat olabilirsiniz gsgshsbKız herif yorgunluktan benden kaçıyor kaçıyor kahve hic sevmiyor muz ve bitter çikolata düşünüyorum hayırlısı bu akşam ülkede bir deprem etkisi yaratabilirim
Ben kulaklik takip yaticam rahat olabilirsiniz gsgshsb
Ben kulaklik takip yaticam rahat olabilirsiniz gsgshsb
Kuzum daha 5.gün var regl.gunune umutsuzluğa yer yokBenim şu an negatif canımİnşallah sizlerin çift çizgi olur