Bat tarihimiz ayni insallah ugurlu olur bizeBenimde batım 25 ekimde olucak diğer aya daha yeni yeni deniyorum bebiş, vajinismus hastasaydım anca yenebildim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat tarihimiz ayni insallah ugurlu olur bizeBenimde batım 25 ekimde olucak diğer aya daha yeni yeni deniyorum bebiş, vajinismus hastasaydım anca yenebildim .
daha dün spiralimi çıkardım oğlum 5.5 yaşında ilk geceden olmuştu bakalım daha denemelere yeni başlayacağız hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin rabbim inşallah:)Ne zmndir istiyosun cnm benimde 2. Gebelik olcak oğlum 5 ayda olmuştu bu 1 sene olacak hala tık yok
Kızlar alakasız olcak ama ben Ağustos 27 de kürtaj oldum adet tarihine denk geldi kurtajimda kürtaj olduktan 10 gün sonra kanamam durdu bende korunmasız düzenli ilişkide bulundum bı kaç kere ovulasyon testi de yaptım birinde kıpkırmızı çıktı ogunude değerlendirmistik kürtajdan sonra 40 gün içinde adet olunur diyor benimde 31 gün oldu acaba hamile kalma ihtimalim varmıdır yada test yapmak için ne zamanı beklemeliyim
ben aldım gebelik testlerinden bir tanesi yanlış pozitif çıkardı onun dışında iyiLaboquick 20 Adet Ovulasyon + 6 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu ovuliyasyondan alıcam deneyen varmı, herkes çok güzel yazmış
Kaç günde geldi acababen aldım gebelik testlerinden bir tanesi yanlış pozitif çıkardı onun dışında iyi
Aynıymış sizinle bat tarihimizYaş 22 3 ay bat 25 Ekim
31 gün sürüyor benimAynıymış sizinle bat tarihimiz
benim ki 4 günde gelmişti kargo hızı iyiydi.Kaç günde geldi acaba
Ben bu markayı bu ay kullandım canım. Memnun kaldım Piki gordüm değerlendirdim elimden geleni yaptım ama nasip olmadı bakalım önümüzdeki ay insallahLaboquick 20 Adet Ovulasyon + 6 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu ovuliyasyondan alıcam deneyen varmı, herkes çok güzel yazmış
Ozamn bu ay bende deniyimBen bu markayı bu ay kullandım canım. Memnun kaldım Piki gordüm değerlendirdim elimden geleni yaptım ama nasip olmadı bakalım önümüzdeki ay insallah
İnşallah bu grup sizede uğurlu gelirBende varım kızlar. Bugün basladı adetim. Bat 29 Ekim. 10 aydır deniyoruz. Olursa ilk olacak inşallah. Hiç gebe kalamadım maalesef yaş 24
İnsallah hayırlı sağlıklı gönlümüze göre nasip etsin Rabbim. Benimde oğlum 5 yaşında 2 sene spiral kullandım çok kanamam olunca çıkarttım 2 yılda kendim korundum. Hemen kalamicagimi tahmin ediyodum ztn ama 1 seneyide bulmaz diyodumdaha dün spiralimi çıkardım oğlum 5.5 yaşında ilk geceden olmuştu bakalım daha denemelere yeni başlayacağız hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin rabbim inşallah:)
İnşallah isteyen herkese uğur getirir canimİnşallah bu grup sizede uğurlu gelir
Kolay gelsincanlar temizlik yapıyorum o yüzden çok aktif değilim akşam nasipse elime kağıt kalem alıp geliyorum canlar