- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Kolay gelsin canım tesekkur ederim bu arada valla olmadığını bilince ben Lazere gittim bugun bi güzel lazerimi oldum arkasına kuaföre gittim saçımı kestirdim kaş bıyık aldırdım oh mis kafam dagıldı geldim anca bakıyom buraya bazen bi göz atıp cıkıyorum ama gırıyorum yıne deNapiyonuz canım geçmiş olsun çocuğuna.bende çok girmiyorum arada bakıyorum başka şeylerle uğraşıyorum zaten okul çok yoğun bu ara .
Bugun 10 günüm ben anca basladım yapmayaBen yapmadım bu ay ovulasyon sadece 10.gunde bı kere yaptım denemek amaçlı pik cikti bı dahada yapmafim zaten.
Bugün böyle oldu kuzumm yarın olur herhalde pikFatmazell nasılsın sitresle gördün mü piki
Çok iyi yapmışsın benimde gitmem lazım ama nezamn giderim bilmiyorummm.bende arada giriyorum çok fazla düşünmüyorum bu ara. Konuştukça insanın aklina geliyo çünküKolay gelsin canım tesekkur ederim bu arada valla olmadığını bilince ben Lazere gittim bugun bi güzel lazerimi oldum arkasına kuaföre gittim saçımı kestirdim kaş bıyık aldırdım oh mis kafam dagıldı geldim anca bakıyom buraya bazen bi göz atıp cıkıyorum ama gırıyorum yıne de
Hadi bakalimmm ins piki hemen gorursunBugun 10 günüm ben anca basladım yapmaya
Ne kadar geç pik oldu senin. Bu kaçıncı gununn. Ben senin üstüne yumurtladim çatlamistir bileBugün böyle oldu kuzumm yarın olur herhalde pik
Bugün 15. Ci gün bende pco olduğu için geç yumurtluyorumNe kadar geç pik oldu senin. Bu kaçıncı gununn. Ben senin üstüne yumurtladim çatlamistir bile
Himm ondan demekki canimm..yarın pik olur gibiBugün 15. Ci gün bende pco olduğu için geç yumurtluyorum
İnşallah bakalımHimm ondan demekki canimm..yarın pik olur gibi
Sen bu günü Bos gecme yeni mi yaptın bunu 3 saat sonra yine yap sıvı almadan yarına kalmaz o kontrol et ben sabah 11 de yaptım kızarcak gibiydi aksam yaptım daha kızarmış ben de yarın gorurum buyuk ihtimal ama bugun yapcaz aksam ilişki olcak es geçme yapınBugün böyle oldu kuzumm yarın olur herhalde pik
Evet yapıcaz da yani yatmadan birdaha mı yapayım diyorsunSen bu günü Bos gecme yeni mi yaptın bunu 3 saat sonra yine yap sıvı almadan yarına kalmaz o kontrol et ben sabah 11 de yaptım kızarcak gibiydi aksam yaptım daha kızarmış ben de yarın gorurum buyuk ihtimal ama bugun yapcaz aksam ilişki olcak es geçme yapın
Ne yapayım ya en azından işlerim haloldu iyi oldu burda konusmaları da seviyorum ama ben aklına gelmesi konusu öyle tabi ama insan her halukar da düşünüyo amaÇok iyi yapmışsın benimde gitmem lazım ama nezamn giderim bilmiyorummm.bende arada giriyorum çok fazla düşünmüyorum bu ara. Konuştukça insanın aklina geliyo çünkü
Aynen kontrol et en az 3 saat sonra ama sıvı alma kalmaz o sabaha bak demıstı dersin yarın da yapcan yine silik cıkcakEvet yapıcaz da yani yatmadan birdaha mı yapayım diyorsun
Tamam şimdi kestim içmiyorum 10 11 e doğru yaparımAynen kontrol et en az 3 saat sonra ama sıvı alma kalmaz o sabaha bak demıstı dersin yarın da yapcan yine silik cıkcak
12 bile olur ama sıvı alma bu geceyi Bos geçme canımTamam şimdi kestim içmiyorum 10 11 e doğru yaparım
Tamam kuzum sağol sen naptın gördün mü piki yoksa ovulasyonsuz mı yapacaksın bu ay yazdıysan da okumadım12 bile olur ama sıvı alma bu geceyi Bos geçme canım
Canım test yapmadan degerlendirsende olur zaten pikde ins tutar.Evet yapıcaz da yani yatmadan birdaha mı yapayım diyorsun
Tabi yine aklımızda bakalım hayırlısı artikkkk beklicez ayın 17sine kadar ki güne bir degerlendircez bakalım akıntım devam ediyor zaten bitmediNe yapayım ya en azından işlerim haloldu iyi oldu burda konusmaları da seviyorum ama ben aklına gelmesi konusu öyle tabi ama insan her halukar da düşünüyo ama
Yapıcaz zaten bugün kuzumCanım test yapmadan degerlendirsende olur zaten pikde ins tutar.